HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

RBA 1987
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la RBA 1987 » 05 okt 2009, 21:22

kalimero je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Ma oni sve to podrzavaju isto kao i Lesinari sve su to fasisticke......
Pa brate vi ste vezali zastave, neznam kakav je problem sad pa mi ispadosmo fašisti... :D jesmo opet mi nešto zahebali?

Nisam ja tebi nikakav brat.
Na svu sreću, al ja sam se zahebo, ja na svu sreću nemam takve braće i nikad je neću imati :D :D :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 05 okt 2009, 21:22

torca_ mostar je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
zbog cega ce prosvjedovat,,zbog huligana iz sarajeva koji su dosli pravit nerede i dobili sto su zasluzili,,sto vi ne prosvjedujete zbog covjeka iz Sirokog kojeg su upucali navijaci sarajeva ,to naravno nigdje necete nac u bh medijima,,,objektivnost nema sta
uredu to divljanje...ali bola policajac ubio civila i to gadjao u glavu...to moze samo retard...ap sutra se to moze onda svakome desit'...treba to svaki dan ocekivat od sada jer vidim vama to ne smeta...
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

situacija
Kontakt:

Post Postao/la situacija » 05 okt 2009, 21:28

Evo redom cu svima odogovarat, ne u ime Ultrasa jer to nemam pravo, ali kao navijač Zrinjskog imam te kao jedan od ljudi sa duzim stazom na tribini, kako prije rata tako i sad ...
Ada je napisao/la:Pa dajte pokazite svima, a svi su to i vidjeli, ona vasa slika iz ist. sarajeva ...
ono veliko U (ustase)...haj sad me banujte
Ono U iz istočnog Sarajeva predstavlja početak slova U = ULTRAS ...
rob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje :?: :?: :?: :

Ultrasi koliko ja znam nemaju nikakve veze sa ovim dogadjajem i oni su u tom trenutku bili na gradskom derbiju ... svi redom izrazavaju sucut, i normalno je da je svima zao kad umre netko iz redova navijačkog pokreta ...
r0djeni je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:a sta je sa vama ultrasi...gdje je vase prosvjedovanje :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Gdje zivis ti????Sta ti je bola?Oni opravdavaju ubojstvo i ove nerede...Govore da su odbranili hrvatsku...Nisi ti svjestan koje su oni zlo...
A ti eagles, sta brises komentar antipolitike kad je reko da su HZ izazvale nered? :x
Nitko ne opravdava ubojstvo, niti su Ultrasi izasli sa sluzbenim stavom oko ovog dogadjaja ... Ultrasi se ne priklanjaju ni na jednu stranu jer nemaju veze sa dogadjajem u SB ... Momka je zao i sucut ce izraziti svaki pravi Ultras ...

torca_ mostar
Kontakt:

Post Postao/la torca_ mostar » 05 okt 2009, 21:31

fazlaaaa je napisao/la:
torca_ mostar je napisao/la:
zbog cega ce prosvjedovat,,zbog huligana iz sarajeva koji su dosli pravit nerede i dobili sto su zasluzili,,sto vi ne prosvjedujete zbog covjeka iz Sirokog kojeg su upucali navijaci sarajeva ,to naravno nigdje necete nac u bh medijima,,,objektivnost nema sta
uredu to divljanje...ali bola policajac ubio civila i to gadjao u glavu...to moze samo retard...ap sutra se to moze onda svakome desit'...treba to svaki dan ocekivat od sada jer vidim vama to ne smeta...
kralju normalno da je i meni zao momka sto je pogino kao i svakom ali meni je muka od nekih poziva na linc ovih internet huligana na ovom forumu,zgazit cemo sve ustase,nece se niko ziv vise vratit ovo ono ma dajte koji vam je

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 21:41

Iako je grad odahnuo nakon Gradskog derbija jer je sve prošlo bez većih izgreda, ipak je utakmica HŠK Zrinjski-FK Velež prošla u sjeni događaja koji su se zbili na Širokom Brijegu. Policija u Mostaru je dokazala da se utakmica visokog rizika može organizirati bez nasilja, a jedini incident se desio kada su navijači Veleža bacili nekoliko baklji i tvrdih predmeta na simpatizere Zrinjskog na zapadnoj tribini. Što se tiče same utakmice ona je bila prava prvenstvena u kojoj su gosti imali više od igre u prvomm dijelu, dok su Plemići u drugom bili apsolutno dominantni. Taj pristup u drugom dijelu donio je i pogodak Krešimira Kordića za veliko slavlje nogometaša i navijača Zrinjskog. Igra Zrinjskog je dobila glavu i rep ulaskom mladog Matea Sušića koji je odigrao svoju najbolju partiju u dresu Zrinjskog. Pored njega i strijelaca (Aničić, Kordić) pohvale i čestitke idu svim nogometašima koji su jučer nastupili. Svaka čast Stojanoviću i Pavlu Sušiću koji su svoju rolu dobro odradili iako su bili povrijeđeni.

Čestitke idu i Sir Draganu Joviću, njegovim pomoćnicima Periću i Škari, te na kraju Ultrasima koji su pokazalo zašto su jedna od najvećih navijačkih skupina na ovim prostorima. Ti isti Ultrasi su nas zamolili da napišemo da su ogorčeni zaključavanjem na stajanju poslije utakmice.

(PREUZETO SA ZRINJSKI.INFO)
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 21:48

Klip navijanja sa Gradskog derbija,a po mom mišljenju trenutno i derbija BiH premijer lige

[youtube][/youtube]

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 05 okt 2009, 22:12

torca_ mostar je napisao/la:zbog cega ce prosvjedovat,,zbog huligana iz sarajeva koji su dosli pravit nerede i dobili sto su zasluzili,,sto vi ne prosvjedujete zbog covjeka iz Sirokog kojeg su upucali navijaci sarajeva ,to naravno nigdje necete nac u bh medijima,,,objektivnost nema sta
Nisi ti dobar sekunde u glavi, kakvog covjeka iz Sirokog? Bolan gdje ce ti dusa...

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 22:14

Obavezno pogledati AAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOO

http://img35.imageshack.us/img35/7679/70606538.jpg

KOLIKO NAS IMA,
JEBOTE KOLIKO NAS IMA,
KOLIKO NAS IMA,
JEBOTE KOLIKO NAS IMA...

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 05 okt 2009, 22:15

r0djeni je napisao/la:
Gdje zivis ti????Sta ti je bola?Oni opravdavaju ubojstvo i ove nerede...Govore da su odbranili hrvatsku...Nisi ti svjestan koje su oni zlo...
A ti eagles, sta brises komentar antipolitike kad je reko da su HZ izazvale nered? :x
nije samo to rekao vec je cak vrijedjao nas sve Bosnjake na nacionalnoj osnovi! al' vidim da ocigledno ovaj eagles(ili bilo tko ko brise komentare ovdje) fura(ju) svoju neku agendu...

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 05 okt 2009, 22:16

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Obavezno pogledati AAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOO

KOLIKO NAS IMA,
JEBOTE KOLIKO NAS IMA,
KOLIKO NAS IMA,
JEBOTE KOLIKO NAS IMA...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
koliko je bilo ljudi na stajanju?
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

WestMostar
Kontakt:

Post Postao/la WestMostar » 05 okt 2009, 22:17

Fantom78 je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Obavezno pogledati AAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOO

KOLIKO NAS IMA,
JEBOTE KOLIKO NAS IMA,
KOLIKO NAS IMA,
JEBOTE KOLIKO NAS IMA...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
koliko je bilo ljudi na stajanju?
prema mojoj procjeni 3000-3500

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 05 okt 2009, 22:18

r0djeni je napisao/la:
majmune jedan licemjerni vi idete prosvjedovat s hordama i dižete parole ko je sljedeći a nedavno ste pucali po ultras pubu i zamal niste ubili cuvara vi ste isti kao i taj što je ubio vedrana..smrdljive .pič-ke. i sada ste s na derbiu pogodili covjeka u glavu letvom koji morao u bolnicu na šivanje i to nigdje nema u medijima a da je vama falila dlaka s glave na cnn-u bi bilo .. vaša je priča uvjek kuku nama jadni mi kako vas više samo nije stid :x
Vedrane RIP

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 05 okt 2009, 22:27

majmune jedan licemjerni vi idete prosvjedovat s hordama i dižete parole ko je sljedeći a nedavno ste pucali po ultras pubu i zamal niste ubili cuvara vi ste isti kao i taj što je ubio vedrana..smrdljive .pič-ke. i sada ste s na derbiu pogodili covjeka u glavu letvom koji morao u bolnicu na šivanje i to nigdje nema u medijima a da je vama falila dlaka s glave na cnn-u bi bilo .. vaša je priča uvjek kuku nama jadni mi kako vas više samo nije stid :x
Vedrane RIP
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 05 okt 2009, 22:28

RA pucao na ultras pub hahahahahahh dokaz "crveno auto"
pa da je bilo plavo auto rekli bi manijaci pucali ,ajde sami ste pucali u pub da podignete malo navijace jer ste se uspavali i nebili mozda napunili stajanje uvijek nesto pred derbije izmisljate

el zrinja
Kontakt:

Post Postao/la el zrinja » 05 okt 2009, 22:31

VR6_LION je napisao/la:RA pucao na ultras pub hahahahahahh dokaz "crveno auto"
pa da je bilo plavo auto rekli bi manijaci pucali ,ajde sami ste pucali u pub da podignete malo navijace jer ste se uspavali i nebili mozda napunili stajanje uvijek nesto pred derbije izmisljate
Smradu jedan kako te samo nije stid fuj gadiš mi se i cijela tvoja seljačka skupina..
ma jasta normalno da niste vi pucali ipak su nama susjedi manijaci oni su pucali 100%

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 05 okt 2009, 22:32

el zrinja je napisao/la:majmune jedan licemjerni vi idete prosvjedovat s hordama i dižete parole ko je sljedeći a nedavno ste pucali po ultras pubu i zamal niste ubili cuvara vi ste isti kao i taj što je ubio vedrana..smrdljive .pič-ke. i sada ste s na derbiu pogodili covjeka u glavu letvom koji morao u bolnicu na šivanje i to nigdje nema u medijima a da je vama falila dlaka s glave na cnn-u bi bilo .. vaša je priča uvjek kuku nama jadni mi kako vas više samo nije stid :x
Vedrane RIP
Sta je s momkom koji je platio glavom u MO nakon utakmice smrdljive vam HR??? Jok, uvijek ste vi jadni, kuku vama.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 22:33

Zenga je napisao/la:
el zrinja je napisao/la:majmune jedan licemjerni vi idete prosvjedovat s hordama i dižete parole ko je sljedeći a nedavno ste pucali po ultras pubu i zamal niste ubili cuvara vi ste isti kao i taj što je ubio vedrana..smrdljive .pič-ke. i sada ste s na derbiu pogodili covjeka u glavu letvom koji morao u bolnicu na šivanje i to nigdje nema u medijima a da je vama falila dlaka s glave na cnn-u bi bilo .. vaša je priča uvjek kuku nama jadni mi kako vas više samo nije stid :x
Vedrane RIP
Sta je s momkom koji je platio glavom u MO nakon utakmice smrdljive vam HR??? Jok, uvijek ste vi jadni, kuku vama.
Molim navijače Brazila da se ne javljaju...

ZRINJSKI

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 okt 2009, 22:34

el zrinja je napisao/la:
Smradu jedan kako te samo nije stid fuj gadiš mi se i cijela tvoja seljačka skupina..
ma jasta normalno da niste vi pucali ipak su nama susjedi manijaci oni su pucali 100%
Ko je pucao u neredima poslije utakmice Brazil-Hrvatska ?

I kad dokažete ko je pucao i ako to bude RA,bujrum seri nama dotad tišina.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 05 okt 2009, 22:37

el zrinja je napisao/la:Smradu jedan kako te samo nije stid fuj gadiš mi se i cijela tvoja seljačka skupina..
Seljaka nazalost ima na bacanje u oba MO kluba, s jedne strane Podvelezje, Nevesinje++ a s druge Citluk, okolne selendre +++

Ja, hvala bogu, nisam navijao ni za Brazil kao ni za Tursku kao sto takodjer nikada necu navijati za ni jednu repku koja bude igrala protiv HR. Napisao sam iznad 'smrdljivu vam HR' zato sto zapadna Hercegovina silom zeli biti dio HR. Licno nemam nista protiv Hrvatske kao ni Hrvata, naprotiv je jedna veoma lijepa zemlja + smo komsije !

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 22:39

Stone Island je napisao/la:
el zrinja je napisao/la:
Ko je pucao u neredima poslije utakmice Brazil-Hrvatska ?

I kad dokažete ko je pucao i ako to bude RA,bujrum seri nama dotad tišina.
Nesmije se uhapsiti jer je "s lijeve strane" i to je to...A zna se kralju ,ali izgleda netko Viši stoji iza nega pa mu se nesmije ništa...Ali ničija nije do zore cvala...I nemojte se javljati više idite na svoju temu...Navijači Brazila i navijači Turske...
Poz

ZRINJSKI

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.