Ostali na nivou. Jest gorak okus primljenog pogotka, al' kad zabiješ 8 (

Apsolvirati Latviju i da rahat čekamo naredno okupljanje reprezentacije.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lithenstajn ne igra uopste moderan nego polu amaterski fudbal...slana_krv je napisao/la:u modernom fudbalu bilo kojoj reprezentaciji dati 8 golovaje sigurno je podvig.gringobih je napisao/la:Mislim da je sad puno svima jasnije ko ne pripada ovoj reprezentaciji.....
Pa sad opet nazovite nekog pljuvacem....
Ovo nije dobro i ne moze biti dobro nikako...
Hebes ti 8 golova kad ti Litenstajn da gol i pravi 4-5 dobrih sansi...
Sta pjevas ti? Pa Muamer odigrao solidno, cak sta vise dobro, nije grijesio, sto se tice one fule, lik nije mogao stici loptu, nigdje veze, zato poklopi se i uzivajHigh je napisao/la:E moj Vršajeviću, e moj Svraka...
Zasto bi bio? Nije19keNNo88 je napisao/la:Jel Begovic kriv za gol
Odigrao dobronime_tm87 je napisao/la:Sta pjevas ti? Pa Muamer odigrao solidno, cak sta vise dobro, nije grijesio, sto se tice one fule, lik nije mogao stici loptu, nigdje veze, zato poklopi se i uzivajHigh je napisao/la:E moj Vršajeviću, e moj Svraka...
Snosi 2% krivice. Ostalo ide na odbranu, igrace Lihtenstajna i Vrsajevica (samo da ga hejtujem, vidim uslo u fazon).19keNNo88 je napisao/la:Jel Begovic kriv za gol
Solidno su igrali protiv ovih amatera. Treba tu jos purenime_tm87 je napisao/la:Sta pjevas ti? Pa Muamer odigrao solidno, cak sta vise dobro, nije grijesio, sto se tice one fule, lik nije mogao stici loptu, nigdje veze, zato poklopi se i uzivajHigh je napisao/la:E moj Vršajeviću, e moj Svraka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.