Moderatori/ce: insider,Pasha
-
el zrinja
-
Kontakt:
r0djeni je napisao/la:
Gdje zivis ti????Sta ti je bola?Oni opravdavaju ubojstvo i ove nerede...Govore da su odbranili hrvatsku...Nisi ti svjestan koje su oni zlo...
A ti eagles, sta brises komentar antipolitike kad je reko da su HZ izazvale nered?

majmune jedan licemjerni vi idete prosvjedovat s hordama i dižete parole ko je sljedeći a nedavno ste pucali po ultras pubu i zamal niste ubili cuvara vi ste isti kao i taj što je ubio vedrana..smrdljive .pič-ke. i sada ste s na derbiu pogodili covjeka u glavu letvom koji morao u bolnicu na šivanje i to nigdje nema u medijima a da je vama falila dlaka s glave na cnn-u bi bilo .. vaša je priča uvjek kuku nama jadni mi kako vas više samo nije stid
Vedrane RIP
-
Fantom78
-
Kontakt:
majmune jedan licemjerni vi idete prosvjedovat s hordama i dižete parole ko je sljedeći a nedavno ste pucali po ultras pubu i zamal niste ubili cuvara vi ste isti kao i taj što je ubio vedrana..smrdljive .pič-ke. i sada ste s na derbiu pogodili covjeka u glavu letvom koji morao u bolnicu na šivanje i to nigdje nema u medijima a da je vama falila dlaka s glave na cnn-u bi bilo .. vaša je priča uvjek kuku nama jadni mi kako vas više samo nije stid 
Vedrane RIP
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
-
VR6_LION
-
Kontakt:
RA pucao na ultras pub hahahahahahh dokaz "crveno auto"
pa da je bilo plavo auto rekli bi manijaci pucali ,ajde sami ste pucali u pub da podignete malo navijace jer ste se uspavali i nebili mozda napunili stajanje uvijek nesto pred derbije izmisljate
-
el zrinja
-
Kontakt:
VR6_LION je napisao/la:RA pucao na ultras pub hahahahahahh dokaz "crveno auto"
pa da je bilo plavo auto rekli bi manijaci pucali ,ajde sami ste pucali u pub da podignete malo navijace jer ste se uspavali i nebili mozda napunili stajanje uvijek nesto pred derbije izmisljate
Smradu jedan kako te samo nije stid fuj gadiš mi se i cijela tvoja seljačka skupina..
ma jasta normalno da niste vi pucali ipak su nama susjedi manijaci oni su pucali 100%
-
Zenga
-
Kontakt:
el zrinja je napisao/la:majmune jedan licemjerni vi idete prosvjedovat s hordama i dižete parole ko je sljedeći a nedavno ste pucali po ultras pubu i zamal niste ubili cuvara vi ste isti kao i taj što je ubio vedrana..smrdljive .pič-ke. i sada ste s na derbiu pogodili covjeka u glavu letvom koji morao u bolnicu na šivanje i to nigdje nema u medijima a da je vama falila dlaka s glave na cnn-u bi bilo .. vaša je priča uvjek kuku nama jadni mi kako vas više samo nije stid
Vedrane RIP
Sta je s momkom koji je platio glavom u MO nakon utakmice smrdljive vam HR??? Jok, uvijek ste vi jadni, kuku vama.
-
ZRINJSKI-MOSTAR
Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 22:33
Zenga je napisao/la:el zrinja je napisao/la:majmune jedan licemjerni vi idete prosvjedovat s hordama i dižete parole ko je sljedeći a nedavno ste pucali po ultras pubu i zamal niste ubili cuvara vi ste isti kao i taj što je ubio vedrana..smrdljive .pič-ke. i sada ste s na derbiu pogodili covjeka u glavu letvom koji morao u bolnicu na šivanje i to nigdje nema u medijima a da je vama falila dlaka s glave na cnn-u bi bilo .. vaša je priča uvjek kuku nama jadni mi kako vas više samo nije stid
Vedrane RIP
Sta je s momkom koji je platio glavom u MO nakon utakmice smrdljive vam HR??? Jok, uvijek ste vi jadni, kuku vama.
Molim navijače Brazila da se ne javljaju...
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
-
Stone Island
-
Kontakt:
Postao/la Stone Island » 05 okt 2009, 22:34
el zrinja je napisao/la:VR6_LION je napisao/la:RA pucao na ultras pub hahahahahahh dokaz "crveno auto"
Smradu jedan kako te samo nije stid fuj gadiš mi se i cijela tvoja seljačka skupina..
ma jasta normalno da niste vi pucali ipak su nama susjedi manijaci oni su pucali 100%
Ko je pucao u neredima poslije utakmice Brazil-Hrvatska ?
I kad dokažete ko je pucao i ako to bude RA,bujrum seri nama dotad tišina.
-
Zenga
-
Kontakt:
el zrinja je napisao/la:Smradu jedan kako te samo nije stid fuj gadiš mi se i cijela tvoja seljačka skupina..
Seljaka nazalost ima na bacanje u oba MO kluba, s jedne strane Podvelezje, Nevesinje++ a s druge Citluk, okolne selendre +++
Ja, hvala bogu, nisam navijao ni za Brazil kao ni za Tursku kao sto takodjer nikada necu navijati za ni jednu repku koja bude igrala protiv HR. Napisao sam iznad 'smrdljivu vam HR' zato sto zapadna Hercegovina silom zeli biti dio HR. Licno nemam nista protiv Hrvatske kao ni Hrvata, naprotiv je jedna veoma lijepa zemlja + smo komsije !
-
ZRINJSKI-MOSTAR
Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 22:39
Stone Island je napisao/la:el zrinja je napisao/la:VR6_LION je napisao/la:RA pucao na ultras pub hahahahahahh dokaz "crveno auto"
Ko je pucao u neredima poslije utakmice Brazil-Hrvatska ?
I kad dokažete ko je pucao i ako to bude RA,bujrum seri nama dotad tišina.
Nesmije se uhapsiti jer je "s lijeve strane" i to je to...A zna se kralju ,ali izgleda netko Viši stoji iza nega pa mu se nesmije ništa...Ali ničija nije do zore cvala...I nemojte se javljati više idite na svoju temu...Navijači Brazila i navijači Turske...
Poz
ZRINJSKI
-
el zrinja
-
Kontakt:
VFC1922MOSTAR je napisao/la:ja sam pucao na ultras pab i krivo mi je sto prodani balija sto ga cuva nije poginooo
sta cemo sad???

-
steve-o
-
Kontakt:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Nesmije se uhapsiti jer je "s lijeve strane" i to je to...A zna se kralju ,ali izgleda netko Viši stoji iza nega pa mu se nesmije ništa...Ali ničija nije do zore cvala...I nemojte se javljati više idite na svoju temu...Navijači Brazila i navijači Turske...
Poz
glupa provokacija majmune! da ti nije turska u gacama matere tvoje?
-
WestMostar
-
Kontakt:
Postao/la WestMostar » 05 okt 2009, 22:44
nije lako biti moderator

-
ZRINJSKI-MOSTAR
Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 22:45
steve-o je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Poz
steve-o je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Poz
Svati ti to primitivac kako hočeš i bjaži sa teme...
ZRINJSKI
-
harishp
-
Kontakt:
Shvatice i onaj ko ti lupi opomenu i bananu.
Jer ovo su ti nacionalne provokacije.A na ovom forumu to dugo nije trajalo.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
torca_ mostar
-
Kontakt:
Postao/la torca_ mostar » 05 okt 2009, 22:49
Ultrasi svaka cast parola pogođena u sridu
nedaj Bože da im je pala dlaka s glave i ovako su cijelu drzavu digli na noge da im osiguraju prijevoz,,samo kukaju kukaju i kukaju a sto oni gađaju s gornje tribine letvama i bakljama nema veze ,ha ja
-
el zrinja
-
Kontakt:
torca_ mostar je napisao/la:Ultrasi svaka cast parola pogođena u sridu
nedaj Bože da im je pala dlaka s glave i ovako su cijelu drzavu digli na noge da im osiguraju prijevoz,,samo kukaju kukaju i kukaju
ja bola a ultrasi kad su išli u vrapčiće tražiliautobuse tako što su polegli po cesti i tako preprečili put igračima... i to također nije bilo u medijima i kao što kažeš cijelu su državu digli na noge zbog prijevoza a ultrasi odkad postoje muku muče s prjevozom...bola šabani neviđeni danas seru protiv policije a sutra će im guze davat ma fuj ulizice jeb,.ene
-
ZRINJSKI-MOSTAR
Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 23:03
el zrinja je napisao/la:torca_ mostar je napisao/la:Ultrasi svaka cast parola pogođena u sridu
nedaj Bože da im je pala dlaka s glave i ovako su cijelu drzavu digli na noge da im osiguraju prijevoz,,samo kukaju kukaju i kukaju
ja bola a ultrasi kad su išli u vrapčiće tražiliautobuse tako što su polegli po cesti i tako preprečili put igračima... i to također nije bilo u medijima i kao što kažeš cijelu su državu digli na noge zbog prijevoza a ultrasi odkad postoje muku muče s prjevozom...bola šabani neviđeni danas seru protiv policije a sutra će im guze davat ma fuj ulizice jeb,.ene
Tako je kralju nisu nam dali prijevoz,u stvari poslali nam jedan bus i rekli toliko nas može ići na stadion...A ostalo je legenda...Kad su zapjevali kad nas je prvih par stoja ušlo "Malo vas je ****", a onda nove ekipe stižu pored Đure Salaja...Oni navijaju ZRINJSKI mi MOSTAR i dalje samo smo pristizali...naša pjesma se orila,a oni šute kao ukopani kad su vidjeli koliko nas ima... DRAMA
Još ako se sjećate istjerali nas sa stadiona,mi izlazimo a nove kolone auta stižu iz Vojnog i Mostara...Cijela je magistrala bila u BIJELOM...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
ZRINJSKI
-
ZRINJSKI-MOSTAR
Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 05 okt 2009, 23:22
Stone Island je napisao/la:Što ste se okuražili nakon ove pobjede.

Kralju vratili smo se na pobjednički kolosjek,imali smo dosta ozlijeđenih...
A sad je bolja situacija vratili se Stoja i Sušić,s tim da smo doveli Tabija...Još kad nam se vrate u drugom dijelu sezone Đida i Žiža...Daleko smo najbolji ...Vidjećeš...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
ZRINJSKI
-
el zrinja
-
Kontakt:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Stone Island je napisao/la:Što ste se okuražili nakon ove pobjede.

Kralju vratili smo se na pobjednički kolosjek,imali smo dosta ozlijeđenih...
A sad je bolja situacija vratili se Stoja i Sušić,s tim da smo doveli Tabija...Još kad nam se vrate u drugom dijelu sezone Đida i Žiža...Daleko smo najbolji ...Vidjećeš...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Bola gonimo na titulu
prvi Mostarski šampion
prvi Mostarski branilac titule
VOLJEN I STVOREN DA BUDE PRVI !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []