Rece onaj komentator da se vratio u Siroki i da nece igrati u Zenici..Sarajlijc@ je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Ses biti spreman za Latviju
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
steta sto i mismovic ne dade jos jedan, da bude hattrick hattrickova 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Koja steta u pmceze je napisao/la:Rece onaj komentator da se vratio u Siroki i da nece igrati u Zenici..Sarajlijc@ je napisao/la:Ja se samo nadam da ce Ses biti spreman za Latviju

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Očekivana pobjeda. Čestitke momcima!
Sad nam samo preostaje da sutra napunimo Skenderiju i da bude kompletan dernek
Sad nam samo preostaje da sutra napunimo Skenderiju i da bude kompletan dernek

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
dominacija dominacijesuradnik je napisao/la:steta sto i mismovic ne dade jos jedan, da bude hattrick hattrickova

zar ne fali ono "ko zabi osmi majku mu ..., rekao sam sedam..."i slicne budalastine 

nema potpisa
Bravo!!!!
Iako protivnik nije velika ekipa,ova pobjeda je za veliki repsekt.
Nadam se da ćemo ovu igru ponoviti i u utorak protiv Latvije.
Iako protivnik nije velika ekipa,ova pobjeda je za veliki repsekt.

Vršajević je loš i nije za reprezentaciju... ostalo sve OK.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ja nesto bas ne bi volio da ponovimo igru u odbrani u utorak aBdbazeni je napisao/la:Bravo!!!!
Iako protivnik nije velika ekipa,ova pobjeda je za veliki repsekt.![]()
![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Kakva ljepota, kako dobar osjećaj kad repka pobjedi, pa makar i Lihtenštajn
Svaka čast momcima, nek' su se istresli večeras pošteno, samo se nadam da su šta municije ostavili za Zenicu za par dana.

Svaka čast momcima, nek' su se istresli večeras pošteno, samo se nadam da su šta municije ostavili za Zenicu za par dana.

- trenersvihtrenera
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:zar ne fali ono "ko zabi osmi majku mu ..., rekao sam sedam..."i slicne budalastine

Sušić: "Vršajević i Šunjič su dobro igrali, što je teško kad se prvi put igra. Teško je osloboditi se straha, ali oni su zaista odlično odigrali."
- Izgleda da smo Sušić i ja gledali različite utakmice. Čuj Vršajević odlično odigro. WTF. Šunjić ko i može proći ali Vršajević je protiv bankara izgubio 95% lopti.
- Izgleda da smo Sušić i ja gledali različite utakmice. Čuj Vršajević odlično odigro. WTF. Šunjić ko i može proći ali Vršajević je protiv bankara izgubio 95% lopti.
🔵⚪
- skyisthelimit
0oo0 je napisao/la:
i da je lose odigrao nece u kameru pljuvati covjeka poslije ove pobjede..
15.10 - 15.06 ...
-
- Kontakt:
Nevjerovatno kako se pojedinci nakon 90 minuta odluce dal' ie neko klasa,dal je igrac za reprezentaciju ili je kloc.
Da ste gledali utakmicu Inter-Hajduk,vjerovatno bi i sada drkali na Vrsajevica,medjutim vi ste pogledali ovu protiv Lihtestajna(gdje nije bio toliko dobar,ali ni narocito los) i odma zakljucujete kako je mrtvi prosjek.
Kakva nam korist sto je Besic odigrao utakmicu zivotu na debiju protiv Mexica,kada ce zavrsiti u Madjarskoj ligi,kada nema mjesta u Hamburgovim rezervama.
Nekada je i Zahirovic bio odlican,novi Rahimic,paklen igrac,trazi ga Bremen,Dortmund itd,a sada je i on kloc?
Zalosno
Da ste gledali utakmicu Inter-Hajduk,vjerovatno bi i sada drkali na Vrsajevica,medjutim vi ste pogledali ovu protiv Lihtestajna(gdje nije bio toliko dobar,ali ni narocito los) i odma zakljucujete kako je mrtvi prosjek.
Kakva nam korist sto je Besic odigrao utakmicu zivotu na debiju protiv Mexica,kada ce zavrsiti u Madjarskoj ligi,kada nema mjesta u Hamburgovim rezervama.
Nekada je i Zahirovic bio odlican,novi Rahimic,paklen igrac,trazi ga Bremen,Dortmund itd,a sada je i on kloc?
Zalosno
Nisam ni očekivao da će ga pljuvati, ali ne mora ni lagatskyisthelimit je napisao/la:0oo0 je napisao/la:
i da je lose odigrao nece u kameru pljuvati covjeka poslije ove pobjede..

🔵⚪
Nista drugo nisam ni ocekivao od Safeta..Da on misli drugacije ne bi ih ni zvao..Pogotovo Vrsajevica..Iako se zaista moglo vidjeti da momak nije ni blizu kvalitetu koji treba posjedovati da bi bio clan A reprezentacije..Ovaj Sunjic tu i tamo..Mada opet kazem da sam misljenja da on nije pravo rjesenje na mjestu stopera..Iskreno se nadam da ce za tekme u oktobru prednost dobiti Stevanovic i Visca prije Vrsajevica,a Zukanovic,Cocalic,Kolasinac ili neko cetvriti prije Sunjica..0oo0 je napisao/la:Sušić: "Vršajević i Šunjič su dobro igrali, što je teško kad se prvi put igra. Teško je osloboditi se straha, ali oni su zaista odlično odigrali."

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
0oo0 je napisao/la:Sušić: "Vršajević i Šunjič su dobro igrali, što je teško kad se prvi put igra. Teško je osloboditi se straha, ali oni su zaista odlično odigrali."
sta treba reci, ko ciro za debi medunjanina.. "on je najgori igrac, igrali smo sa deset igraca.."

vrsajevic nije odigrao sad nesto extra, ali momak se trudio, pretrcao mnogo, jedino na kraju je trebao dodati ali sta ces sad.. Izjava sasvim normalna da mu se digne moral pred bitniju tekmu..

ser del barça es el millor que hi ha !
Ali je isto tako nevjerovatno da pojedinci odluce nakon 90 min utakmice protv Intera da je on kvalitet za repke..Ja sam i prije ove utakmice tvrdio da on nije za reprezentacije,a vecerasnja njegova skromna da ne kazem losa partija je to samo potvrdila..Da nema mladjih i boljih od njega pa hajde,ali ovako..Sve najbolje u zivotu mu zelim ali za repke nije i tackaSempreJuve je napisao/la:Nevjerovatno kako se pojedinci nakon 90 minuta odluce dal' ie neko klasa,dal je igrac za reprezentaciju ili je kloc.
Zalosno

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 07 sep 2012, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Nisam gledao utakmicu , dobro je za pocetak pobjeda sa velikom gol razlikom , 3 boda i ako Bog da upisati 3 boda jos protiv Latvije i to je odlican pocetak
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
prije svega ,Vrsajevic je relativno brz,vecerasvto nije ima gdje pokazat obzirom da se igralo viktorije...Nismo strucnjaci i ne gledamo fudbal tako...Da je dao gol bio bi dobar iako mu zadatak glavni to i nije...Cestitke na na pobjedi i idemo dalje...bice ovdje svega u ovoj grupi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.