Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

neznalica
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la neznalica » 30 sep 2009, 19:59

CRNI_SA je napisao/la:
[zadnju tekmu nije igrao,a sve utakmice koje je odigrao u prvih jedanaest valladolid jeizgubio,dakle to i nije baš neka ekipa .imaju četiri boda iz pet utakmica,nije rekao da mu je holandija draža al je izabrao (kada je imao priliku da bira)da igra za njih,sada(kada više nema priliku da bira)bi da igra za nas .moje mišljenje je da je on izabrao svoju domovinu i neka tako ostane

valladolid nije neka ekipa :lol: gdje igra nadarevic,ibricic,stilic, mirvic,mravac,hrgovic,damjanovic,pandza , :lol: za sve te klubove valladolid je real madrid ;)
čovječe popusti već sam ti jednom objasnio da s tobom ne komuniciram a ti opet ,tebi izgleda treba nacrtati :!: :!: :!:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 30 sep 2009, 20:18

boli me neka stvar jel ti komuniciras sa mnom ;) ovo je tema o medunjaninu i kad god ti ili bilo ko napise nesto retardirano :lol: kao sto si ti pisao covjek mora odgovoriti :!:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 30 sep 2009, 20:41

neka ga malo, dosta je se i na njega cekalo, par godina najmanje da se odluci i sad kad vidi da od Oranja nema nista sjetio se nas, i jos povrh svega ocekuje da se odma pozove, zasto rizikovat sa njim kad vec imamo ekipu kojoj hvala Bogu odlicno ide i bez njega :) ... treba racunat na njega al ga ne pozivat koju godinu naravno ;)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2009, 23:26

sanelmasetic je napisao/la:neka ga malo, dosta je se i na njega cekalo, par godina najmanje da se odluci i sad kad vidi da od Oranja nema nista sjetio se nas, i jos povrh svega ocekuje da se odma pozove, zasto rizikovat sa njim kad vec imamo ekipu kojoj hvala Bogu odlicno ide i bez njega :) ... treba racunat na njega al ga ne pozivat koju godinu naravno ;)
Kuhati ga na mlakoj vatri dok se ne obari :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 sep 2009, 23:29

sanelmasetic je napisao/la:neka ga malo, dosta je se i na njega cekalo, par godina najmanje da se odluci i sad kad vidi da od Oranja nema nista sjetio se nas, i jos povrh svega ocekuje da se odma pozove, zasto rizikovat sa njim kad vec imamo ekipu kojoj hvala Bogu odlicno ide i bez njega :) ... treba racunat na njega al ga ne pozivat koju godinu naravno ;)
a ko ga je zvao.pasalic na telefon?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 30 sep 2009, 23:42

nema tu čekanja.treba ga odmah pozvati.pa makar odigrao samo pola minute za repku.Dovoljno je.Treba ga obilježiti da je naš.Jer ipak mi nemamo veliki izbor igrača i svaki kvalitetan nam je dobro došao.Muratović će odigrati još ovaj ciklus do kraja i eventualno ako se plasiramo na SP odigrače SP i to je to.Rahimić isto dabogda da odigra još 1 ciklus kvalifikacija maximalno.I šta onda???koga čemo onda stavljati.Zato nemojte pametovati.momak je mlad,kvalitetan u treba ga pozvati pod hitno
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

spekulatius
Kontakt:

Post Postao/la spekulatius » 02 okt 2009, 11:36

harishp je napisao/la:Ma neeee...boze sacuvaj suvise si veliko da te pojedem.
Nego gledam ti konstruktivno pisanje u stilu znalca,strucnjaka pa me ponuka da ti nije Tulic ono nesto u .....
jedes samo ona po mjeri...pa sta reci osim prijatno... :mrgreen: a vecina bi rekal i nemoj se udavit... :mrgreen:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 okt 2009, 21:17

pokrenut je proces za dobijanje sportskog državljanstva BiH za Medunjanina i onog malog iz Newcastla
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 okt 2009, 21:24

TMovac je napisao/la:pokrenut je proces za dobijanje sportskog državljanstva BiH za Medunjanina i onog malog iz Newcastla
napokon dobra vijest !! :D
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 okt 2009, 21:28

TMovac je napisao/la:pokrenut je proces za dobijanje sportskog državljanstva BiH za Medunjanina i onog malog iz Newcastla
Odkud ti informacija!!!
Trebo si mustuluk traziti!!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 okt 2009, 21:28

izvor ??? informacije
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 okt 2009, 21:33

ma budeli oovo neka zeza..tesko se tebi... :D :D :D :D
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 05 okt 2009, 21:35

hamam da se radi o sljedecem izvoru:
reklakazala.com

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 05 okt 2009, 21:37

mozda je ovo neki novina :? r ,i vrijeme je bilo vise da se pocne raditi oko toga !
la liga * Winners (9):

Los Colchoneros !

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 05 okt 2009, 21:40

bavarian_bk je napisao/la:
Odkud ti informacija!!!
radim u kiosku pa tako da pročitam sportski dio svih novina kojih imam.a ovo sam pročitao čini mi se u Oslobođenju ili Avazu.Halalite nisam 100% siguran

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 okt 2009, 22:51

TMovac je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
Odkud ti informacija!!!
radim u kiosku pa tako da pročitam sportski dio svih novina kojih imam.a ovo sam pročitao čini mi se u Oslobođenju ili Avazu.Halalite nisam 100% siguran
ni na sajtu avaza ni oslobodjena nema ta informacija

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 05 okt 2009, 22:55

Jeste ,istina je,danas je u Avazu objavljeno kako je Ciro nalozio Savezu da srede papire za Medjunanina,i kaze da je igrac koji ce puno pomoci ovoj reprezentaciji,ipak jedini igrac u Primeri!
Isto tako ovaj mladi igrac Newcastle-a!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 okt 2009, 22:56

velez_mostar je napisao/la:Jeste ,istina je,danas je u Avazu objavljeno kako je Ciro nalozio Savezu da srede papire za Medjunanina,i kaze da je igrac koji ce puno pomoci ovoj reprezentaciji,ipak jedini igrac u Primeri!
Isto tako ovaj mladi igrac Newcastle-a!
sutra cu trazit na trafici jucerasnje izdanje avaza xD u svakom slucaju ako je tacno divna vijest, a imal zelju vuckic da zaigra za BH ?
Zadnja izmjena: seha, dana/u 05 okt 2009, 23:01, ukupno mijenjano 2 puta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 okt 2009, 22:59

Jah al to je H-avaz vi zaboravili :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 okt 2009, 23:01

imal ko broj od cire da provjerimo :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, HariTz, Proximic i 38 gostiju.