Kojim crnim igrama u Hajduku? Odigrao 3 utakmice u Hajduku, jednom oduzeo loptu Snajderu i odmah ga treba u prvu postavuPupi04 je napisao/la:Ti si ba bolestan lik i tebe sigurno uspjeh reprezentacije nece obradovat dok je Safet na celu...gringobih je napisao/la:Mislim da je sad puno svima jasnije ko ne pripada ovoj reprezentaciji.....
Pa sad opet nazovite nekog pljuvacem....
Ovo nije dobro i ne moze biti dobro nikako...
Hebes ti 8 golova kad ti Litenstajn da gol i pravi 4-5 dobrih sansi...
Ti bi vise volio da dobiju poziv igraci sa tvog spiska i da se dokazu neg da se plasiramo na SP...
Yebo vas Avdija vise,jel to samo Avdija igro,ok momak nema kvalitet za prvu postavu i ako nista momak je igrama u Hajduku zasluzio poziv i priliku...
Nama je kao normala da mi nabijemo nekog sa 8 golova pa ko god to bio,dok se vece sile sa slicnim ekipama znaju mucit,nama je veliki neuspjeh ako ne osvojimo maksimalan broj bodova jer smo ubjedljivo najjaci,okrenite se malo oko sebe i pogledajte gdje zivimo,ova oprema i dresovi i jesu ogledalo ko smo i sta smo,mucimo se imamo li gdje normalno igrat utakmicu,i ne bi jos imali da nije ovih sportskih "ludjaka" iz Zenice koji su se potrudili da se vise ne brukamo kolko tolko...
Doci ce dan otici ce i Safet pa cemo vidjet koja ce ozbiljna trenerska faca da preuzme repku za ovu "ogromnu" placurinu koju Safet prima,hocemo za kikiriki da nas vodi Mourinho,aha hocemo qurcinu...
Kakvih pacijenata ima mashala smo

Nikad mi neće biti jasno na osnovu kojih kriterija se sastavlja spisak. Valjda, što ti klub odigra više utakmica koje prenosi TV, to si bolji.
Igrali smo protiv **** konobara, a taj lik je dokazao da ne može ni protiv njih.