AllGunsBlazing je napisao/la:Fulio sansu za gol? A Dzeko nije? A Miske nije?

Svaki igrac fula. Dzeko gubio lopte od tih amatera, lik se u provm poluvremenu niej vidio a vrijedi od tog istog Avdije bar 10 puta vise. I sta sad trebamo ? **** Dzeki mater? Silom prilika se covjek nasao tu, odigrao solidno, i oni kukaju kao da zbog njeg Stevanovic i Visca ne mogu dobiti sanse. Kao da je on tu iz Rudara iz Zenice, a ne Hajduka. Covjek je imao asistenciju, stigao bezbroj lopti, trudio se.
Sta da ti covjek sad kaze? Poredis Dzeku i Avdiju

Al hajd pokusat cu da ti odgovorim opet..Dzeko fuli (mada ne znam koji zicer je fulio veceras) ali zabije 3..Miske fuli,ali zabije 2..A koliko je zabio Avdija veceras? Opet ti kazem ovaj argument koji si naveo ti je djeciji bas..Ustvari koristi se onda kad nemas argumenata da dokazes njegov kvalitet..Cuj nudio se,trudio se,trcao..

Pa evo i ja cu se i nuditi,i truditi,i trcati dok me ne iznesu sa terena na nosilima pa zasluzujem li poziv?

Imao je tu jednu ass,ali ukupan dojam je nula..Nije za repke..Dzaba sve..Izgubio je svaki duel 1 na 1,al bas svaki..Imao je par losih centarsuteva..Nije se pokazao kao tehnicki potkovan igrac jer da jeste ustopao bi onu loptu i bio 1 na 1 sa golmanom..Al jok,ode lopta metrima daleko od njega..Vidio si kako Sejo primi onu loptu,to je kvalitet..

Pa sjecas se Mede protiv Albanaca i primanja i izlaska 1 na 1 sa golmanom..Tako se to radi..

I na kraju,on je novajlija,debitant,dobio 90 min protiv amatera,i morao je napraviti puno vise da bi dokazao da mu je mjesto u A timu..Zato nek je njemu sretno u Hajduku,ali na njegovoj poziciji imamo boljih,mladjih i kvalitetnijih igraca..