Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Cartman
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2012, 00:31

Ne znam zasto neki nakon svake utakmice prozivaju Zahirovica. Mislim da covjek vrlo dobro svoj posao odradjuje. Znaci sve pokriva u odbrani i onda daje loptu kreativnijim igracima. Tako i treba da igra igrac u njegovoj ulozi, a ne da leti naprijed. Pogotovo u nasoj ekipi, gdje imamo masu kreativnih igraca.

Samo naprijed, Zaha.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 sep 2012, 00:34

Pobjedis 8 1, ali zivis u bosni, pa ce ipak strucnjaci naci 10ak mana u tekmi :roll:

Kakvi panjevi, boze sacuvaj. Sreca pa nismo ko Portugal odigrali.. :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 sep 2012, 00:34

AboveTheLaw je napisao/la:Čemu bakljada BHF-a :? :? :? :? :? :? :? :?
Poslušaj od 07:30
[youtube][/youtube]

Zanimljivo mi je isto kad kaže Sušić "znate,mi smo mala zemlja.." e jest našao kome će to reći :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 sep 2012, 00:35

Cartman je napisao/la:Ne znam zasto neki nakon svake utakmice prozivaju Zahirovica. Mislim da covjek vrlo dobro svoj posao odradjuje. Znaci sve pokriva u odbrani i onda daje loptu kreativnijim igracima. Tako i treba da igra igrac u njegovoj ulozi, a ne da leti naprijed. Pogotovo u nasoj ekipi, gdje imamo masu kreativnih igraca.

Samo naprijed, Zaha.
U potpunosti se slazem s tobom.Uz to jos Zahirovic gubi vrlo malo lopti,a to je fkt prednost za jednog defanzivnog veznjaka.Momak je definitvno zasluzio mjesto u prvih jedanaest ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 08 sep 2012, 00:38

ja stručnjaka na ovom forumu svi se razumiju u taktiku na fudbalskom terenu svi znaju ko gdje treba da igra i kako da igra jedino u ovoj zemlji mozes naci panjeve i kloceve kojima i osam golova nije dovoljno koji smradovi postoje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2012, 00:40

Harrison je napisao/la:Ako je Avdija los i ako je kloc on za to nije kriv, kriv je onaj koji ga je stavio da igra. Naravno da bi Avdija volio da je kao Ronaldo ili Messi, ali sta je tu je. Svako ima svoj plafon i to neko treba da vidi. Znaci ako je neki novi igrac u reprezentaciji los kriv je sigurno onaj sto ga je stavio da igra.
Glupost i to zesca,odigra Lulic,Misimovic,Pjanic pa i Dzeko losih tekmi,znaci kriv je onaj sto ih je stavio.
Eh sad da je Kerla,Zeba,Zukanovica,Cocalic moglo bi se nekako progledati kroz prste ili bi opet bio kriv selektor.
Kriva je i Drina,pa se ne isplati ispravljati je.
Onace koliko kenjate po Vrsketu,Zahirovicu,Sunjicu covjek bi rekao da smo mi dozivjeli potop a ne :ihtenstajn.
Odmorite malo,valjda se i za vas nadje makar malo materijala u ovim kvalifikaciajma za hrakanja.sad to cinite samo u vis a hrakotina se brzo vrati pa vi sad gledajte.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 sep 2012, 00:41

čitam i ne mogu da vjerujem
naprijed rejal

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 sep 2012, 00:42

Valjali iko u ovoj nasoj repkici?Halo 8-1!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 sep 2012, 00:43

Harrison je napisao/la:Ako je Avdija los i ako je kloc on za to nije kriv, kriv je onaj koji ga je stavio da igra. Naravno da bi Avdija volio da je kao Ronaldo ili Messi, ali sta je tu je. Svako ima svoj plafon i to neko treba da vidi. Znaci ako je neki novi igrac u reprezentaciji los kriv je sigurno onaj sto ga je stavio da igra.
Ne!
Avdija nije lose odigrao i nije kloc. A "kriv" je Stevanovic sto je fenomenalno odigrao protiv Welsa.
F.K.SARAJEVO

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 08 sep 2012, 00:46

@Dylan Dog, Hvala ;)

E pa zar nakon ove utakmice ima pljuvača ? pa de momci ustanite vi budite selektor umjesto Sušića, vi postavite ekipu ,taktiku, i sve ostalo, pa da vas onda vidimo..ovaj rezultat je i više nego dovoljan +7 u startu je odlično..mislim da stvarno moraš bit glup da napišeš nešto loše za večerašnju utakmicu , ali izgleda da ih ima ovdje takvih :? .

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 sep 2012, 00:47

Hypnose je napisao/la:Svraka mora od 1. min ovdje igrati jer se vidi da je klasa i za Zahirovica i za Vrsajevica.... Jednostavno medju boljim je igracima repke, a to se vidi jer je za 15 min izdominirao Lihtenstajnce.... Klasa.....
Vrsajevic 0 bodovakao i Sunjic.... Znaci pedala im iz repke kao i Sesaru koji nije ni igrao, al' ne mora ni igrati jer e ocajan igrac.....

veze nemas. Stevanovic unutra ostali klupa ili napolje
15.10 - 15.06 ...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 08 sep 2012, 00:55

Hypnose je napisao/la:Svraka mora od 1. min ovdje igrati jer se vidi da je klasa i za Zahirovica i za Vrsajevica.... Jednostavno medju boljim je igracima repke, a to se vidi jer je za 15 min izdominirao Lihtenstajnce.... Klasa.....
Vrsajevic 0 bodovakao i Sunjic.... Znaci pedala im iz repke kao i Sesaru koji nije ni igrao, al' ne mora ni igrati jer e ocajan igrac.....
Izbaci Zahirovica protiv Slovačke i Grčke, pa ćeš da vidiš kako se gubi,a da je Zaha tako loš kao što ti kažeš nebi ni izborio svoje mjesto u repki.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 08 sep 2012, 00:56

hljeba mi kad ovo citam pitam se jesmo li gledali istu utakmicu :roll: ljudi moji guzite drkajte heklajte radite bilo sta sto nema veze sa fudbalom jer vi toliko znate da bi svaki od vas(mislim na pljuvace) mogao biti pomocnik murinju,kapelu wengeru itd :roll:

Ja cu samo da kazem svaka cast svim igracima sa pola snage dati 8 komada je nesto sto niste mogli ni da sanjate ociju mi mojih ;)

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2012, 00:58

Sto sam imao reci nakon Lihtenstajna rekao sam..Sad malo o Latviji..Bice teze nego veceras,to znaju ptice na grani..Domaci teren koji je cesto mac sa dvije ostrice,pritisak,breme ove fantasticne pobjede,mi euforican narod..Dosta opasnosti..Jos kad se doda na to ne bas sigurna nasa odbrana veceras..Hmm..Ali i dalje vjerujem cvrsto u nasu pobjedu..Sastav i formacija def bi trebali biti drugaciji..Vracaju se Lulic i Mujdza..Medunjanin i ako bude spreman nece poceti,Safet vec najavio..Znaci,po meni bi to onda trebalo biti ovako..
-----------------------------Begovic-----
---Mujdza-----Spahic---------------Vranjes------Lulic----
--------------------------Zahirovic---------
-----------Misimovic----Pjanic-----Salihovic----
------------------Dzeko------------Iibisevic-----------------
Znaci bez krila,da probamo kobinatorikom kroz sredinu nesto..Mada svjestan sam da ce Pape opet Vrsajevica staviti na desno krilo,Lulica na lijevo,Seju na lijevog beka,Pjanica i Zahu u sredinu,Miske na klupu..Vjerovatno i Sunjic umjesto Vranjesa..
Znaci jedan od ova dva scenarija ce biti 100%..Moj favorit je ovaj prvi 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 08 sep 2012, 00:58

ja sam zadovoljan, dobili smo 3 boda i to je najbitnije

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 sep 2012, 01:02

Zanimljivo kako se strateški blate igrači. Recimo za Vranješa se ništa neće reći, dok je na radaru: Avdija Vršajević, jer se odavno guraju neki igrači u reprezentaciju; Šunjić, jer se u reprezentaciju gura Zukanović i Zahirović, jer se u reprezentaciju gura Hadžić, neki Ljevakovića.

Što se mene tiče i Hadžića i Zukanovića i Višću neka pozove, al' to nije razlog da o nekom govorite neke nefer stvari. Osam golova smo dali, ne jedan, osam i zar ima da je neko bio loš u ovoj utakmici? Kasnio sam na početak tekme 5 minuta i kad sam je najzad počeo gledati, tamo oko 15. minute, sam pit'o: "Džeko ne igra?" Zašto sam to pit'o? Jer ga komentator ni jednom nije spomen'o. Po meni je on zaslužio mnogo veće kritike od Avdije, Vranješ i Pjanić takodje, al' ne vidjeh ni jednog da ih kritikuje. Uostalom, nema razloga da se neko kritikuje, zabili smo nevjerovatnih osam golova.

Edit: I Salihović, iako meni najdraži naš igrač, je danas bio najveći trošač lopti. Pa opet niko o tome.
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 08 sep 2012, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 sep 2012, 01:03

Svaka cast Mire na izjavi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 sep 2012, 01:13

e brate, svi su bili na neki nacin dobri, al ovaj avdo iz hajduka je promasaj totalni, pa cak i veci od zahirovica na desnom boku :lol: krampa sa metamorfozom u trnokop :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 08 sep 2012, 01:19

Sve uredu,sve je super.Bit ću izuzetak,nikog neću kritikovati,sve pohvale svima.Jedino što mi smeta i što me boli,zašto repka mora biti odskočna daske za neke prosječne igrače koji imaju 'jake' menađere.Nisu loši momci ni Vrančić ni Šunjić ni Vraneš,Svraka,Sesar,Vršajević,Šehić,Zahirović.Ali zašto tu nema jednog Zukanovića,pa Hadžića recimo,pa tog malog Kolašinca,pa Bičakćića,Alispahić je opet ispao,golmana Burića nema odavno(mislim da je 2-3 puta sjedio na klupi još davno).Šta su oni skrivili,lošiji od ovih nisu :?

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 sep 2012, 01:20

:lol: :lol: :lol: jao panjeva
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.