U Zenici protiv Latvije,abd i prvi gol za reprezentaciju

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Avdija,jesi to ti?SempreJuve je napisao/la:Odlicna partija veceras,uz upisanu asistenciju me prosto natjerala da otvorim temu o novom Safetovom Zmaju.
U Zenici protiv Latvije,abd i prvi gol za reprezentaciju
Ti stvarno nisi skonto sto je on igro od prve ? Pa si vidio da nam je falio i mujdza i lulic, morao ga je stavit u prvi 11.On ti dodje nesto kao Maletic, joker u zadnji 10 min , jer je brz igrac,al posto je odmarao ovu dvojicu navedeni morao je Avdija igrati od početkagruezi je napisao/la:Samo kod susica igrac na debiju zaigra u prvoj.. Ni u slovackoj ligi nije mogao nish napravit totalno limitiran igrac brz ali bez mozga.. Nesto kao onaj music sto je bio
Neka nama Avdije, ako on ode eto Maletića... a moze biti dobra zamjena..i de razumite malo cojka..ovo mu je debigringobih je napisao/la:Ma lokat ovu temu...Ono sto je pokazao je uvreda za zdrav razum...
Sigurno nije najgori.bhfanatic14 je napisao/la:haha cuj ima i tema sad od ovog kloca,nevjerovatno !!! umjesto da se stidimo ovog igraca,tema se otvara za njeg...avdija za tebe su Svraka,Sesar,Zahirovic velemajstori !!! definitivno najgori igrac kojeg sam ikada u repki gledo !
Sta se ti pravis pametan kad nisi ? Momak odigao jednu utakmicu i odmah ne valja ?gringobih je napisao/la:Ma lokat ovu temu...Ono sto je pokazao je uvreda za zdrav razum...
Cuj Svraka igrac pa on nije protiv Maribora 2 puta loptu dodao,Avdija kloc pa tako ste i Dzeku vi iz Sarajeva nazivali pa sad je medju 10 napadaca u svijetu.Momak je korektno odradio sinoc,bitno da se Safetu svidja..bhfanatic14 je napisao/la:haha cuj ima i tema sad od ovog kloca,nevjerovatno !!! umjesto da se stidimo ovog igraca,tema se otvara za njeg...avdija za tebe su Svraka,Sesar,Zahirovic velemajstori !!! definitivno najgori igrac kojeg sam ikada u repki gledo !
Mislim da on nece dobiti vise priliku, jer je sinoc bio pokusaj da se proda ali je zavrseno katastrofom po njega i njegovog menadjera...tyler durden je napisao/la:Ne serite bezveze oko lika, nije najgori igrac u povijesti BiH , jednostavno nije kalibar za repku i hvala dovidenja![]()
S tim da ce dobit jos pozivaee to je problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.