Yeovil-Bournemouth oba tima daju gol 1,70
a veceras bi trebalo
Boa-ASA oba tima daju gol 1,70
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
ajd nam daj malo ove kosarke (kvalifikacije) sutra bil se moglo sta ubost???hodža je napisao/la:Seattle-Oakland 1.inning X (Današnji startni bacači obje ekipe su izvrsni i dozvoljavaju vrlo malo poena. Za Mariners-e starta Felix Hernandez (13-6) 2.51ERA; koji ima još impresivniji učinak ukoliko se pogleda zadnjih 15 startova u kojima bilježi nevjerojatnih 1.62ERA. Za Athletics-e starta A.J. Griffin (4-0) 2.26ERA koji je u prošloj utakmici (vratio se nakon ozljede) dozvolio Bostonu svega 1 run kroz 7 inninga)
Jamajka-SAD 2 (kvalitetnija su ekipa od "trkača" a i u dobroj su formi)
Kostarika-Meksiko 2 (uvijek su u međusobnim sa lahkoćo mdolazili do pobjede, a i oni su u dobroj formi kao i Ameri)
Washington-Los Angeles(-7,5) H2 (domaćini su najgora ekipa WNBA, a gosti nakon 3 poraza imaju priliku da se malo oporave i zabilježe pobjedu. Prva tekma je bila 101-70 za anđele)
Barueri-Atletico PR 2 (Barueri samo 13 bodova iz 22 meča, prikovani za dno tabele, a gosti u dobroj formi, bez poraza u posljednih 6 tekmi i imaju šansu da se u potpunosti uključe u borbu za plasman u Seriu A)
kvota : 19,30
*prvi par sam prepisao, a ostali su od mene
Ukrajinahodža je napisao/la:ma to tek sutra, al sumnjam da ima nešto kvalitetno
pratimhodža je napisao/la:Seattle-Oakland 1.inning X (Današnji startni bacači obje ekipe su izvrsni i dozvoljavaju vrlo malo poena. Za Mariners-e starta Felix Hernandez (13-6) 2.51ERA; koji ima još impresivniji učinak ukoliko se pogleda zadnjih 15 startova u kojima bilježi nevjerojatnih 1.62ERA. Za Athletics-e starta A.J. Griffin (4-0) 2.26ERA koji je u prošloj utakmici (vratio se nakon ozljede) dozvolio Bostonu svega 1 run kroz 7 inninga)
Kostarika-Meksiko 2 (uvijek su u međusobnim sa lahkoćo mdolazili do pobjede, a i oni su u dobroj formi kao i Ameri)
Washington-Los Angeles(-7,5) H2 (domaćini su najgora ekipa WNBA, a gosti nakon 3 poraza imaju priliku da se malo oporave i zabilježe pobjedu. Prva tekma je bila 101-70 za anđele)
Barueri-Atletico PR 2 (Barueri samo 13 bodova iz 22 meča, prikovani za dno tabele, a gosti u dobroj formi, bez poraza u posljednih 6 tekmi i imaju šansu da se u potpunosti uključe u borbu za plasman u Seriu A)
BeastZE je napisao/la:Wales-Belgija (P.P) 2 @ 2,00
Hrvatska-Makedonija 1 @ 1,25
Lihtenstein-BiH (P.M 2) @ 1,55
21/BiH-21/Grčka (K.P) 1 @ 1,40
Moldavija-Engleska 2 @ 1,30
Rusija-S.Irska 1 @ 1,20
deno_TM87 je napisao/la: Nizozemska - Turska(SP) 1 1.60 2:0
Shamrock - Shelbourne 1 1.45 2:2
Lihtenstajn - BiH 2 1.20 1:8
Wales - Belgija 2 1.80 0:2
Finska - Francuska 2 1.50 0:1
-------------------------------
Kvota: 7.55
Uplata: 1.00
Bugarska - Italija(SP) 2 1.85 2:2
1tik/Salzburg - Znojmo 1 1.30 (1:0) 1:3
odg/Hrvatska - Makedonija 1 2.00 1:0
Rusija - Sjeverna Irska 1 1.20 2:0
odg/Kolumbija - Urugvaj 1 1.80 4:0
----------------------------------------
Kvota: 10.35
Uplata: 0.50
21/BiH - 21/Grčka 1 2.20 4:0
Slovenija - Švicarska 2 2.50 0:2
Jamajka - SAD 2 1.95 2:1
Argentina - Paragvaj 1 1.35 3:1
Fehervar - Medvescak X2 1.45 2:4
-----------------------------------------
Kvota: 21.00
Uplata: 0.50
toshiba je napisao/la:RUSIJA-SJ.IRSKA 1 1.25![]()
BIH-GRCKA (21) (-3+ ) 1 1.75![]()
AZERBEJDZAN-IZRAEL (-3+ ) 1 1.6![]()
LIHTENSTAJN-BIH 2 1.2![]()
HRVATSKA-MAKEDONIJA (F.T.) 1 1.4![]()
CRNA GORA-POLJSKA (-3+ ) 1 1.6![]()
Ukupno: 9,41
hodža je napisao/la:Seattle-Oakland 1.inning X (Današnji startni bacači obje ekipe su izvrsni i dozvoljavaju vrlo malo poena. Za Mariners-e starta Felix Hernandez (13-6) 2.51ERA; koji ima još impresivniji učinak ukoliko se pogleda zadnjih 15 startova u kojima bilježi nevjerojatnih 1.62ERA. Za Athletics-e starta A.J. Griffin (4-0) 2.26ERA koji je u prošloj utakmici (vratio se nakon ozljede) dozvolio Bostonu svega 1 run kroz 7 inninga)
Vidis da je gore otvorio ono odigrani listicimirza_it je napisao/la:ja kako vidim ovo je samo slikano sa monitora i pise da je uplata 50€ al nevidim nigdje da je odigrano i da je tiket vazeci to mi mozemo svi ovako uraditi (oni koji se klade online) naci par sa quotom 27 i staviti da uplaujemo 50€ i slikati ali nema dokaza da je tiket uplacen ako hocete mogu vam postaviti sliku da sam odigrao 500€ na neki prelaz sa quotom 27 i ovako prekriti sve, ovo je samo navlakusa sa onih foruma ili fcb stranica navodne dojave. Sto se tice mene ovo je laz a ko hoce da isprati sretno u svakom slucaju ja necu.hodža je napisao/la:vidi ovo![]()
ja na fb od jednog "prijatelja" vidio da je uplatio dojavu neku koja se igra danas u 4 i kv 27 i pitam ga ja jel Hartlepool - Carlisle (posto zavrsava na e) i on kaze da nije, da dojava koju je dobio on njega ne zavrsava na e (a dojava je od tog istog)Viper je napisao/la:Vidis da je gore otvorio ono odigrani listicimirza_it je napisao/la:ja kako vidim ovo je samo slikano sa monitora i pise da je uplata 50€ al nevidim nigdje da je odigrano i da je tiket vazeci to mi mozemo svi ovako uraditi (oni koji se klade online) naci par sa quotom 27 i staviti da uplaujemo 50€ i slikati ali nema dokaza da je tiket uplacen ako hocete mogu vam postaviti sliku da sam odigrao 500€ na neki prelaz sa quotom 27 i ovako prekriti sve, ovo je samo navlakusa sa onih foruma ili fcb stranica navodne dojave. Sto se tice mene ovo je laz a ko hoce da isprati sretno u svakom slucaju ja necu.hodža je napisao/la:vidi ovo![]()
I pobjeda domacina i 3+ i oba dajupintol_TM87 je napisao/la:Za veceras jedan par u kojem ce se nadam se nastaviti tradicija pobjeda domacina
Boa vs ASA 1 a moze i pm1 kvota je 2.8
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.