Vidiš da i Padža igra glavom, samo na drugi načinzgembo89 je napisao/la:da se ne lazemo rodica ti je avion,plava kosa taman ten osmijeh kao izmišljenkristian je napisao/la:dobar je decko toni , njegova cura meni dodje rodica pa ga dobro poznajemines pozder
,a Toni nadam se da će bit standardan reprezentativac i da će ginuti za reprezentaciju inače za moj ukus je šlifovaniji štoper od Pandže razmišlja glavom ali Pandža igra srcem gdje mnogi ne bi ni nogu stavili on glavom ide..
Toni Sunjic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Toni Sunjic
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
kako ne igra glavom evo i dokazah1a2s3o je napisao/la:Vidiš da i Padža igra glavom, samo na drugi način
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Čini mi se da će biti nešto od njega.....Ova reprezentacija će ga dosta podići, mogao bi postati igrač za budućnost. Sljedeća tekma će dosta toga otkriti....
O Šunjićevim kvalitetima možemo suditi tek kada ga odgledamo cijelu utakmicu u tandemu sa Spahićem, kada igramo u formaciji sa 4 zadnja igrača, jer ono sinoć je bilo totalno napadački orjentisano, a na spram sebe smo imali totalne amatere. Jednostavno nije se imalo šta vidjeti jer nam je zadnja linija bila na centru terena.
Sinoćnji duel nije bio dovoljan da vidimo pravu kvalitetu ovog braniča tako da očekujem protiv Latvije da vidim sav njegov raskošni talenat. Realno gledajući momak posjeduje potencijal, te se nadam kako ćemo ga gledat' i u budućnosti. U svakom slučaju mnogo je bolji igrač od Mravca (al' u ovom trenutku to je vrlo lahko biti
).
Klassenerhalt - Na klar doch !
Sinoc se bar vidjelo da je odlican u skoku, a ako se ne pokaže kod Sušića onda sigurno ima mjesta kod Petrovića.. 
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Spor je on Bogami. Ne znam kakvi su napadaci u Latvije, ali koji je god malo brzi, pravit ce mu velike probleme. Nadam se da se vracamo na 4-4-2 i da Sunjic ide na klupu. Vranjes je bolji igrac trenutno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Slaba je on kvaliteta, spor, trom, protiv bržih igrača nema šta tražiti, ni vranješ nije neka klasa, previše borben, lako ispada, brzo zarađuje kartone, po meni uz spahića, naš ubjedljivo najbolji stoper je ermin bičakčić, momak ima sve, al nema papire
.i za pandžu, tonija i ognjena je izmislio futbal, odlično postavljanje, skočnost, igranje glavom , solidna brzina, već sada se može reći najbolji stoper cvajte, znam da je problem u papirima i da je stručnjak pape rekao da on neće nikome ganjati papire, al za takvog igrača, koji nam je sad, kaa je pandža povrijeđen, stvarno potreban, vrijedi se potruditi i bakoviću i pilavu narediti da momku srede papire, on bi bio najveće pojačanje ove repke, uz nabrojane kvalitete momak ima 22 god. i predstavlja pravu perspektivu.
Nije neka klasa od igraca,ali u svakom slucaju draze mi je gledati njega nego Mravca 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
dobar igrac,u buducnosti sigurno u prvih 11
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ako Bog da,al daBogda...Rosas7 je napisao/la:dobar igrac,u buducnosti sigurno u prvih 11
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
U Podgorickoj ili Banovickoj?Rosas7 je napisao/la:dobar igrac,u buducnosti sigurno u prvih 11
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa eto Ferdinand jedan puca od brzine pa je bio jedan od najboljih štopera zadnjih nekoliko godina. Momku treba iskustva što jest, ali je Šunjić potencijal samo takav. Može samo postati bolji.ovisnik je napisao/la:Slaba je on kvaliteta, spor, trom, protiv bržih igrača nema šta tražiti, ni vranješ nije neka klasa, previše borben, lako ispada, brzo zarađuje kartone, po meni uz spahića, naš ubjedljivo najbolji stoper je ermin bičakčić, momak ima sve, al nema papire.i za pandžu, tonija i ognjena je izmislio futbal, odlično postavljanje, skočnost, igranje glavom , solidna brzina, već sada se može reći najbolji stoper cvajte, znam da je problem u papirima i da je stručnjak pape rekao da on neće nikome ganjati papire, al za takvog igrača, koji nam je sad, kaa je pandža povrijeđen, stvarno potreban, vrijedi se potruditi i bakoviću i pilavu narediti da momku srede papire, on bi bio najveće pojačanje ove repke, uz nabrojane kvalitete momak ima 22 god. i predstavlja pravu perspektivu.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
koji si ti paćenikharishp je napisao/la:U Podgorickoj ili Banovickoj?Rosas7 je napisao/la:dobar igrac,u buducnosti sigurno u prvih 11
momak ima potencijala i sigurno će u budućnosti biti bitna karika u ekipi !
- LarryDavid
- Kontakt:
ne rece ti jel u podgorickoj il banovickoj?Lesnar je napisao/la:koji si ti paćenikharishp je napisao/la:U Podgorickoj ili Banovickoj?Rosas7 je napisao/la:dobar igrac,u buducnosti sigurno u prvih 11![]()
momak ima potencijala i sigurno će u budućnosti biti bitna karika u ekipi !
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
pretpostavljam da je ovo harishp napravio novi profil da sam sebe podržava kad nitko drugi neće !LarryDavid je napisao/la:ne rece ti jel u podgorickoj il banovickoj?
bravo,svaka čast
- The Prodigy
- Kontakt:
@LarryDavid
Evo ja ću ti reći, vrlo je blizu BANoviće Budućnosti.
Evo ja ću ti reći, vrlo je blizu BANoviće Budućnosti.
Harishp, uz tebe su Kalesijski Zvuci. 
To su tvoji zvuci.Sheyi je napisao/la:Harishp, uz tebe su Kalesijski Zvuci.
Nego Sunjke daklem za Fk Future bum igral.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- delpiero20
- Kontakt:
[youtube][/youtube]