Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ZOI84
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la ZOI84 » 08 sep 2012, 10:52

Najodvratniji ljudi na dunjaluku, cim ne mogu biti sretni poslije jucerasnjeg dana, nego moraju pljuvati. Neki komentari su tipa onog kad se onaj hvalio da je Džeki kroz noge probacivao. E tako ste i vi Avdiji kroz noge probacivali, ali Avdija igra za Hajduk i rep., a vi se ubijate na netu

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 sep 2012, 10:57

Monolog je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:haha cuj ima i tema sad od ovog kloca,nevjerovatno !!! umjesto da se stidimo ovog igraca,tema se otvara za njeg :roll: ...avdija za tebe su Svraka,Sesar,Zahirovic velemajstori !!! definitivno najgori igrac kojeg sam ikada u repki gledo !
Sigurno nije najgori. ;)
Što se tiče Avdije, rekoh već da ga nisam gledao u Hajduku, a ono što je sinoć pokazao i nije hvale vrijedno. No, Stevanovićev povratak u mladu reprezentaciju, problemi sa Lulićem i Mujdžom = poziv na Avdijinu adresu + ulazak u prvu postavu. Sumnjam da će on igrati u važnim utakmicama (sve osim Lihtenštajna su takve), no vjerujem da će ga biti na spisku naredna 2-3 puta. Zašto? Zato što je teško izaći sa Papetovog spiska. :mrgreen:

Mikelini :lol:

Probalo se, vidjelo se da nije nešto extra, ali za nekih 10-15 min. da unese svježinu protiv bunkera na B.Polju mislim da ima šanse.
FORZA MARŠAL !!!

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 08 sep 2012, 11:01

gringobih je napisao/la:Mislim da on nece dobiti vise priliku, jer je sinoc bio pokusaj da se proda ali je zavrseno katastrofom po njega i njegovog menadjera...
Zanci ako mu da jos sansi samo moze jos gore potonuti...Tako da sam ubijedjen da je gotovo sa njim u A repci... ;)
Ko je to trebao biti pozvan, pa mu je Avdija oteo mjesto u postavi? Lulića nema, Mujdže nema, Stevanovića nema. Čovjek je tek promijenio klub, nije mu trenutno do prodavanja.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 sep 2012, 11:02

koliko pametnjakovića na jednom mjestu, neviđeno.

Avdijin menađer je "autopraoničar" iz Zenice, tako da je on sigurno utjecao na Sušića da ga pozove. ima čovjek "yeben utjecaj" na sve od Komiteta do selektora. druga stvar da je tek prešao u Hajduk, tako da sigurno neće nigdje ići do ljeta.

e sad o njegovom (ne)kvalitetu. čovjek ima brzinu, ali ne i posebne igračke kvalitete. da je bolji, pa ne bi igrao u Hajduku nego u ligama 5. a druga je stvar da u Hajduku i reprezentaciji igra na desnom beku. svi koji poznaju Vršajevića iz naše lige znaju da je čovjek napadač. to je igrao u TOŠK-u, Željezničaru i Čeliku.

nema kvalitet za reprezentacije, ali daleko da je najgori koji su zaigrali. valjda su ovdje mnogi rođeni poslije rata pa se ne sjećaju galerije "talenata" koji zaigraše u dresu reprezentacije. pitanje je da li će ikad više biti starter. kad se vrati Mujdža, neće sigurno. može biti igrač da popuni broj na pripremama reprezentacije i eventualno "uleti" na klupu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:05

Edol je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Mislim da on nece dobiti vise priliku, jer je sinoc bio pokusaj da se proda ali je zavrseno katastrofom po njega i njegovog menadjera...
Zanci ako mu da jos sansi samo moze jos gore potonuti...Tako da sam ubijedjen da je gotovo sa njim u A repci... ;)
Ko je to trebao biti pozvan, pa mu je Avdija oteo mjesto u postavi? Lulića nema, Mujdže nema, Stevanovića nema. Čovjek je tek promijenio klub, nije mu trenutno do prodavanja.
Pa recimo Hajrovic Izet...Desno krilo a moze i lijevo...Eto onako usput...
I nemoj te bezveze pricati nema papira kad se to sredi za 7 dana...
A dokaz su Harun i Aco...Procedura potpuno ista i na istim salterima...Cak mislim da Izet ima i nase drzavljanstvo...tako da...... ;)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/izet- ... 74996.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 sep 2012, 11:07

Vršajevič će izgleda postati bosanski Maloča,a gle slučaja obojica igraju u Hajduku :mrgreen:
Pozvao Štimac Maloču protiv Švicarske,Hrvati mu psuju sve po spisku,dođe utakmica Maloče bude najlošiji,psuju mu još više i onda ga nije pozvao za narednu utakmicu tj.Makedoniju.
Ali znamo da za razliku od njega Sušić ne **** mišljenje javnosti,navijača,forumaša 2% i bojim se da ćemo se Vršajevića nagledati na spisku reprezentativaca,pa dakle,pomirimo se s time :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 sep 2012, 11:10

gringobih je napisao/la:
Edol je napisao/la:
Pa recimo Hajrovic Izet...Desno krilo a moze i lijevo...Eto onako usput...
I nemoj te bezveze pricati nema papira kad se to sredi za 7 dana...
A dokaz su Harun i Aco...Procedura potpuno ista i na istim salterima...Cak mislim da Izet ima i nase drzavljanstvo...tako da...... ;)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/izet- ... 74996.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Što Hajrovic nema izvadene papire? Nego ni mali ne zna, vaga dok on vidi gdje mu je bolje, sad kaže jedno, sad drugo

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 08 sep 2012, 11:11

Avdija uzeo si mjesto Kerli il Bogicevicu onakvim talentima :D Kako te nije stid Avdija :lol: Bogi onako sjajno odigro u Mariboru,a Kerla najbolji u Želji :D Doduše u bacanju pogleda u vis :lol: :lol: :lol:
::::SAMO ČELIK::::

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 08 sep 2012, 11:12

Daj ostavite momka na miru, koji vam je vise, nije odigrao bajno ali nije ni toliko lose da ga se mora pljuvati, uostalom, ono sinoc nije nikakvo mjerilo ko je dobar a ko los, to ce se koliko toliko pokazati u utorak.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:13

ZOI84 je napisao/la:Što Hajrovic nema izvadene papire? Nego ni mali ne zna, vaga dok on vidi gdje mu je bolje, sad kaže jedno, sad drugo
Prvo poziv pa onda pricati kako nece ;)
Isto se pricalo i za Mujdzu pa pade poziv a on kao brzi voz po papire u Doboj ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 sep 2012, 11:24

Sve dok ima podrsku selektora i saigraca, imat ce i od mene podrsku. Samo naprijed Avdija!

A glodari sta misle, ma boli me uvo.
F.K.SARAJEVO

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 sep 2012, 11:25

Iznervirao me u pocetku , odigrao je poprilicno lose. Ali razumijem pritisak i sve , medjutim ne smije gubit onako duele sa ovakvim protivnikom , centarsut mu je bio ocajan. Ali ako je iko gledao partiju protiv intera onda :D Jedini problem je sto on bas ne napreduje u karijeri , nadam se da ce pokazat ono sto je pokazo protiv intera jer sam ga tad i prvi put i zamjetio ne znam mozda mu je to bila utakmica zivota ali ako onako nesto moze ponovit zasluzuje poziv , a o mjestu u prvih 11 vec nezz...

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 08 sep 2012, 11:28

Izvor goal .com..Avdija u debiju ubilježio asistenciju u 83.minutu! Stevanović je bolji to je činjenica, al za ove 2 utakmice može Avdija,zašto da ne..a odna poslije opet Stevanovica zvati i mirna Bosna!

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 08 sep 2012, 11:36

Boljeg nemamo,Susic je rekao za ove nase strance prvo sredi papirologiju pa tek onda poziv.I u pravu je covjek pa odaberi vec jednom za koga ces igrat..Malo je Barbareza i Mujdzi..

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 sep 2012, 11:40

Neki imaju papire i zasluzili su svojim dobrim igrama, poziv u repku :) a ne dobijaju ga.

Axl
Kontakt:

Post Postao/la Axl » 08 sep 2012, 11:43

Okay, razumijem većinu forumaša i njihove nezadovoljne komentare vezane za nastup Vršajevića, al' budimo realni ozljede Mujdže i Lulića su bile razlog igranja Avdije. Nakon njihovog povratka uvjeren sam kako njega više nećemo gledati u dresu reprezentacije. Al' ljudi budimo sretni, BiH je sinoć demolirala Liechtenstein, zar nam to nije dovoljno?

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 sep 2012, 11:43

i tu je BiH "jedinstvena" u svijetu. :mrgreen: samo kod nas ne igraju svi koji to zaslužuju. :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:46

Pasha je napisao/la:i tu je BiH "jedinstvena" u svijetu. :mrgreen: samo kod nas ne igraju svi koji to zaslužuju. :lol: :lol: :lol:
Pa ne zasluzuje se samo dobrom igrom poziv moze se zaluziti i mnogim drugim stvarima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 08 sep 2012, 11:47

Hejteriiii, nabijem vas! Crknite dusmani, momak cijeli zivot trenira,bori se, igra na zavidnom nivou! Zasluzio je poziv, sta je,jel to Svraka zadovoljio, il nedaj boze Vrancic i Vranjes(Stojan) .Ne kazem ja da nema boljih, ali da je zasluzio poziv, jeste !

PONOS TESNJA, PONOS CELIKA I PONOS ROBIJASA !!!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:49

molotovljev je napisao/la:Sve dok ima podrsku selektora i saigraca, imat ce i od mene podrsku. Samo naprijed Avdija!

A glodari sta misle, ma boli me uvo.
Rekose stanovnici Haga i krenuse u pohode 91 godine... 1+1=2
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 08 sep 2012, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.