Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Buducnost
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Buducnost » 08 sep 2012, 10:20

nanek je napisao/la:Samo da napomenem da smo igrali protiv Litvanije :)
:shock:

Kakve veze ima sad Litvanija i Latvia??

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 08 sep 2012, 10:32

Zasto ti ne kupis radno odijelo prije nego dobijes posao????
Ili zasto ti ne iznajmis stan u Njujorku prije nego te neka firma pozove da radis tamo????
Ili zasto ne napustis sadasnji posao prije nego dobijes negdje bolji?????
A sta ponuditi se bolji posao, a ti nemas ni stan u New Yorku ni radno odijelo..:)..on da bi dobio poziv mora imati to radno odijelo tj potrebnu papirologiju..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2012, 10:34

Ja kao da gledam da niko od igraca nece zavrsiti papire do okotobra!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 sep 2012, 10:37

Elegant je napisao/la:Meni su pojedini sa foruma zaista za ne povjerovati.

Nije prosla jedna utakmica Avdija i Toni vec popljuvani, ne valjaju, nisu kalibar za reprezentacije.... nakon jedne utakmice donosite zakljucke i opet imate prituzbi. :roll: Da mi je vidjeti Zukanovca, Cocalica, Hadzica ... i ostale famozne igracine, koje prizivate sta bi to oni uradili ?

Ispade oni su "kalibar" za reprezentacije, 300% uvjereni da su oni spremni, a kao da gledam bi i njih popljuvali da slabije odigraju , a sta onda ?

... :|
Ne znam vala za te ostale ali Avdija veze nema,ali dobro jbga menadzeri su ucinili svoje ovaj put,sreca pa je Stevanovic tu,tako da ovaj moze odyebat u skokovima u Split
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 sep 2012, 11:11

Pitam se kad ćemo u nekoj kvalifikacionoj utakmici gledati:Mujdža i Stevanović desna strana,Lulić i Salihović lijeva,pa da nekoga uništimo po bokovima :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 sep 2012, 11:13

Dylan Dog je napisao/la:Pitam se kad ćemo u nekoj kvalifikacionoj utakmici gledati:Mujdža i Stevanović desna strana,Lulić i Salihović lijeva,pa da nekoga uništimo po bokovima :P
uhh ti pite, kako to mocno zvuci :o 8-)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:17

h1a2s3o je napisao/la:
Ili zasto ti ne iznajmis stan u Njujorku prije nego te neka firma pozove da radis tamo????
A sta ponuditi se bolji posao, a ti nemas ni stan u New Yorku ni radno odijelo..:)..on da bi dobio poziv mora imati to radno odijelo tj potrebnu papirologiju..
Da su se nasi roditelji vodili tom logikom nebi mi sad imali na cemu tipkati nego bi rovili kontajnere... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 08 sep 2012, 11:18

Dylan Dog je napisao/la:Pitam se kad ćemo u nekoj kvalifikacionoj utakmici gledati:Mujdža i Stevanović desna strana,Lulić i Salihović lijeva,pa da nekoga uništimo po bokovima :P
Kad Safet ne bude trener, do tad ces gledati Misimovica i Pjanica po bokovima

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 sep 2012, 11:19

MrShadow je napisao/la:
hajd razligu

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 08 sep 2012, 11:21

bordo_Sarajevo je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:
hajd razligu
duvaj ga

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 sep 2012, 11:24

kako ste svi vi anti-Susic'i fino odgojeni, to dosta govori ;)

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 08 sep 2012, 11:26

bordo_Sarajevo je napisao/la:kako ste svi vi anti-Susic'i fino odgojeni, to dosta govori ;)
Anti Susic nisam, ja sam ga podrzavao od pocetka dok mi nije poceo ici na neku stvar s ovim sto ne poziva neke igrace koji su to zasluzili i zato sto je uprskao prosle kvalifikacije kiksom protiv Albanije i Rumunije

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:28

MrShadow je napisao/la:
bordo_Sarajevo je napisao/la:kako ste svi vi anti-Susic'i fino odgojeni, to dosta govori ;)
Anti Susic nisam, ja sam ga podrzavao od pocetka dok mi nije poceo ici na neku stvar s ovim sto ne poziva neke igrace koji su to zasluzili i zato sto je uprskao prosle kvalifikacije kiksom protiv Albanije i Rumunije
Ne ulazi bezveze u raspravu sa njima jer ti logika i logicne svari kod dogmasa nece piti vode... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 08 sep 2012, 11:29

kimbo je napisao/la:Zao mi Vrsajevica jeste navalili na momka... :( :( :( .. volio bih da ga stvi u prvih 11 u svakoj tekmi ..
Šta ti ima biti žao Avdije,ima stan,auto,ženu i 100.000km u kešu :D Meni je žao ovih što tipkaju protiv njeg a na birou su :lol:
::::SAMO ČELIK::::

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2012, 11:32

zamorano je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Zao mi Vrsajevica jeste navalili na momka... :( :( :( .. volio bih da ga stvi u prvih 11 u svakoj tekmi ..
Šta ti ima biti žao Avdije,ima stan,auto,ženu i 100.000km u kešu :D Meni je žao ovih što tipkaju protiv njeg a na birou su :lol:
Upravo tako.

Nasi fudbaleri su uspjeli zarđuju dobre pare imaju auto, stan, djevojku/zenu (porodicu) zive odlicno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 11:33

Boze sacuvaj, kako smo mi nezahvalna nacija. Nije ni cudo sta nam se sve desava. Ni Bog nece hamelj da sacuva, a mi smo nazalost obican hamelj, sto se vidi i iz ovih komentara nakon jedne utakmice u kojoj dobijes 8:1.

@Zamorano, prije ce biti da su skolarci, valja doci i do biroa :lol: .
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 08 sep 2012, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 sep 2012, 11:34

gringobih je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:
Ne ulazi bezveze u raspravu sa njima jer ti logika i logicne svari kod dogmasa nece piti vode... ;)
Taj gospodin i legenda BH fudbala na tvom avataru i tvoj tekst nikako ne idu zajedno, ne mogu te ozbiljno shvatiti, nadam se da razumijes ;)

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 08 sep 2012, 11:38

gringobih je napisao/la:
h1a2s3o je napisao/la:
Da su se nasi roditelji vodili tom logikom nebi mi sad imali na cemu tipkati nego bi rovili kontajnere... ;)
Meni je dajdža kupio racunar, tako da nema veze kakvom su mi se roditelji logikom vodili.. a hvala Bogu do kontejnera prosetam samo kad idem bacit smece..da te ponesem sljedeci put ?? ;)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:40

h1a2s3o je napisao/la:Meni je dajdža kupio racunar, tako da nema veze kakvom su mi se roditelji logikom vodili.. a hvala Bogu do kontejnera prosetam samo kad idem bacit smece..da te ponesem sljedeci put ?? ;)
Ponesi logiku bolje ti je da je nemas nikako kad je takva ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2012, 11:42

Buducnost je napisao/la: Zukanovic - nema BH pasos
Hadzic - nema BH pasos
Kolasinac - nema BH pasos
Bicakcic - nema BH pasos
Hajrovic - nema BH pasos

Prvo neka srede papirologiju pa onda se moze o njima diskutovati. A ne pisati preko medija "neznam dokle mi je doslo sa pasosom, nista mi Susic ne javlja"..
U Njemackoj imas pravo na dvojno drzavljanstvo do 21 godine, tek se tu moras odluciti za jedno. Zato je Kolasinac izjavio kako nema problema sa papirima. A sta ce drugo vaditi? Da mijenja na svoju ruku fudbalski savez bez poziva? Grohotom se smijem. :lol:

Zukanovic nema BiH drzavljanstvo? Nego? Marsovsko?

A za ove druge, svaki ozbiljan savez bi to preuzeo u svoje ruke i cinio sve moguce da ubrza proces, a ne da prepusti igrace same sebi. To samo ima kod nas, no jos se i smatra normalnim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.