Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

tyler durden
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la tyler durden » 08 sep 2012, 11:50

Dushi_Rob je napisao/la:Hejteriiii, nabijem vas! Crknite dusmani, momak cijeli zivot trenira,bori se, igra na zavidnom nivou! Zasluzio je poziv, sta je,jel to Svraka zadovoljio, il nedaj boze Vrancic i Vranjes(Stojan) .Ne kazem ja da nema boljih, ali da je zasluzio poziv, jeste !

PONOS TESNJA, PONOS CELIKA I PONOS ROBIJASA !!!

:lol: :lol: :lol: GTFO !

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 sep 2012, 11:51

gringobih je napisao/la:
Pasha je napisao/la:i tu je BiH "jedinstvena" u svijetu. :mrgreen: samo kod nas ne igraju svi koji to zaslužuju. :lol: :lol: :lol:
Pa ne zasluzuje se samo dobrom igrom poziv moze se zaluziti i mnogim drugim stvarima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa to vama i jeste odgovor.

selektor će izabrati onoga koga on želi. koji su njegovi motivi. odnosno da li mu se igrač (ne)uklapa u koncepciju ili možda ima neki drugi ineteres da zove određenog igrača, to je njegova stvar. al' zato on i odgovara za rezultate i igru igrača.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:52

Dushi_Rob je napisao/la:Hejteriiii, nabijem vas! Crknite dusmani, momak cijeli zivot trenira,bori se, igra na zavidnom nivou! Zasluzio je poziv, sta je,jel to Svraka zadovoljio, il nedaj boze Vrancic i Vranjes(Stojan) .Ne kazem ja da nema boljih, ali da je zasluzio poziv, jeste !

PONOS TESNJA, PONOS CELIKA I PONOS ROBIJASA !!!
Jeli pricamo od dizanju tegova ili o fudbalu :?
Malo si nas zbunio :?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:54

Pasha je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Pasha je napisao/la:i tu je BiH "jedinstvena" u svijetu. :mrgreen: samo kod nas ne igraju svi koji to zaslužuju. :lol: :lol: :lol:
Pa ne zasluzuje se samo dobrom igrom poziv moze se zaluziti i mnogim drugim stvarima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa to vama i jeste odgovor.

selektor će izabrati onoga koga on želi. koji su njegovi motivi. odnosno da li mu se igrač (ne)uklapa u koncepciju ili možda ima neki drugi ineteres da zove određenog igrača, to je njegova stvar. al' zato on i odgovara za rezultate i igru igrača.
Hocemo li mu mi suditi ako opet kixa ono mi porota itd???
Pa da uvazimo tu logiku... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 sep 2012, 11:59

sudit će mu Komitet, javnost, novinari...

a opet je pitanje, šta imam(š) ja/ti od sranja ili hvaljenja o svemu po forumu, sem ubijanja vremena?

ja mogu pisati Sušić je najbolji(mada ga lično ne volim), ti pišeš da je najgori, kao i o bilo kojem igraču i šta će na kraju biti, sem narodne "Izjeo vuk magarca"?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 12:01

Pasha je napisao/la:sudit će mu Komitet, javnost, novinari...

a opet je pitanje, šta imam(š) ja/ti od sranja ili hvaljenja o svemu po forumu, sem ubijanja vremena?

ja mogu pisati Sušić je najbolji(mada ga lično ne volim), ti pišeš da je najgori, kao i o bilo kojem igraču i šta će na kraju biti, sem narodne "Izjeo vuk magarca"?
Pa u biti sta mi imamo i od pracenja utakmica opcenito???? ;)
Znaci razonoda, ubijanje dosade, ismijavanja maloumnika po forumu itd... ;)

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 sep 2012, 12:03

aha, znači došli smo do odgovora. u ovom slučaju si ti, ono šta ja volim da kažem za sebe.

[youtube][/youtube] :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 sep 2012, 12:20

Nije meni problem Avdija i ona njegova sinoćnja loša partija protiv bankara, mene više brine to, što kad jednom uđeš na Sajin spisak više ne ispadaš, pa bi mogli imati problem u budućnosti kada budemo igrali s profesionalnim fudbalerima. ;)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 08 sep 2012, 12:27

voltron30 je napisao/la:Nije meni problem Avdija i ona njegova sinoćnja loša partija protiv bankara, mene više brine to, što kad jednom uđeš na Sajin spisak više ne ispadaš, pa bi mogli imati problem u budućnosti kada budemo igrali s profesionalnim fudbalerima. ;)
Ma ljudi mi na njegovom mjestu imamo puno boljeg igraca a to je mali Stevanovic ,tako da se ni ne zamaram Avdijom,igro je jer ovog nije bilo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2012, 12:57

Majko mila, kad neko pocne branit lika zato sto je iz Celika. :oops: Onda se drzite Celika, i pustite repku.

Nema kvalitet za repku i tu je kraj price. Daleko slabiji od svih nasih igraca sinoc, kod svakog dodira lopte je se moglo vidit da nije na potrebnom nivou.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 sep 2012, 13:08

prva rečenica baš ti i nema smisla. mnogi žele igrača u reprezentaciji, jer je iz njihovog kluba. a možda(ustvari skoro sigurno) su lošiji od onih koje bi trebali zamjeniti. mnogi napadaju Sušića samo zato što je bio igrač Sarajeva itd. ljudi se često vode klupskim bojama.

o Avdiji sam rekao šta mislim. nije kvaliteta, al' ćemo ga sigurno opet vidjeti, bar na spisku pozvanih....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 sep 2012, 13:15

Avdija igra na poziciji na kojoj bas i nemamo previse igraca. Imamo na krilima Lulica,Stevanovica i Viscu, i ako je neko od njih povrijedjen ili suspendiran tu moramo gledati Pjanica ili Ibricica ili Misimovica, a sve trojica su gora na toj poziciji od Avdije. Avdija moze biti to 4. krilo. Da uleti po potrebi, i to da odradi solidno.

@Cartman A sto mislis sto mnogi napadaju Zahirovica iako covjek svaku dobro odigrao(osim onih na beku, ali one su na beku)?? Zato sto im se ne svidja frizura? Od kako je on u reprezentaciji navijaci Zelje su na njeg(ne svi, naravno, ali sjettite se samo Dr.Housa, bilo ih je jos 2-3, onda onaj Zeljovac i njegov Sky Kerla) napali ko muhe na ****.
Celik!3,2,2.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 sep 2012, 13:17

AllGunsBlazing je napisao/la:
@Cartman A sto mislis sto mnogi napadaju Zahirovica iako covjek svaku dobro odigrao(osim onih na beku, ali one su na beku)?? Zato sto im se ne svidja frizura? Od kako je on u reprezentaciji navijaci Zelje su na njeg(ne svi, naravno, ali sjettite se samo Dr.Housa, bilo ih je jos 2-3, onda onaj Zeljovac i njegov Sky Kerla) napali ko muhe na ****.
Ma ne govorim ja samo za Robijase, vazi za sve navijace. Naravno primjetio sam i to za Zahirovica i spominjao sam to. Sa takvim stvarima treba prestat, jer jedno je repka a klubovi su nesto sasvim drugo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 sep 2012, 13:19

Avdija je zakon! 8-)
Samo da više ne gledam Maletića!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 sep 2012, 13:21

Ja ne znam da smo mi(robijasi) nekog i pljuvali. Cinjenica je da je Avdija prosjecno, ni gore ni dole. I mislim da je ovo njegov vrhunac i da ne moze bolje, ali nije zasluzio ovoliko pljuvanje. To je jedini problem, jedina stvar.

Jesi vidio da se neko zalio sto Horic nije usao u uzi krug mlade reprezentacije? Ili to sto Mesanovic nije poceo utakmicu? Volimo mi svoje igrace, ali nam nije tesko priznati kad ima boljih. A u ovom trenutku ima.
Celik!3,2,2.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 sep 2012, 13:28

SempreJuve je napisao/la:Odlicna partija veceras,uz upisanu asistenciju me prosto natjerala da otvorim temu o novom Safetovom Zmaju.

U Zenici protiv Latvije,abd i prvi gol za reprezentaciju ;)
I ćorava koka u zrno pogodi...

Želim mu sve najbolje, ali prije nego što postane najbolji, nek zaobiđe repku živ bio...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 sep 2012, 13:30

Pokazao je sinoc određenu dozu borbenosti,ali nije za reprezentacije.Vjerovatno imamo boljih igraca i treba se Pape okrenuti njima.Volio bi vidjeti da je se zahvalio Avdiji i Svraki,jer ni Svraki nema blage veze.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 08 sep 2012, 13:33

AYAN je napisao/la:
SempreJuve je napisao/la:Odlicna partija veceras,uz upisanu asistenciju me prosto natjerala da otvorim temu o novom Safetovom Zmaju.

U Zenici protiv Latvije,abd i prvi gol za reprezentaciju ;)
I ćorava koka u zrno pogodi...

Želim mu sve najbolje, ali prije nego što postane najbolji, nek zaobiđe repku živ bio...
i corava koka u zrno pogodi ali svraka ne pogodi de sad iskreno reci jeli on zasluzuje da igra za repku i sta je pokazao dosad a ima ih jos dosta takvi moje misljenje je da ne zasluzuje poziv brat bratu 7-8 igraca

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 13:38

Adi_Zepce je napisao/la:Pokazao je sinoc određenu dozu borbenosti,ali nije za reprezentacije.Vjerovatno imamo boljih igraca i treba se Pape okrenuti njima.Volio bi vidjeti da je se zahvalio Avdiji i Svraki,jer ni Svraki nema blage veze.
Ma polako bit ce zamjena, jos ova tekma pa do sljedece ce se svasta desiti. Avdiji skidam kapu jer je najvise pretrcao i momak se stvarno trudio. Pa i Sejo je centrirao 10 lopti u gol aut ili aut pa opet nikom nista. Ja sam uvijek za igraca koji gine na terenu, igra srcem, nego za igraca koji je fantastican talenat, fantasticno zna lopte, ali mu radijus kretanja 2 metra. Avdiju bismo mogli jos da gledamo jer igra i beka i krilo, tako da moze tu popuniti rupu i neka ga tu, ali sigurno nece nikada biti prva postava nakon ovih utakmica, a da udje na 15 minuta ili uleti kad je neka povreda, mislim da to on fino moze odraditi svojom borbenoscu.

Onaj neki sto kaze kad se kod Saje udje u ekipu onda se iz nje tesko izlazi. Smijesno i neargumentovano. Sta je onda sa Stilicem, Zlatanom, Zecom, Mravcem itd? Manite se tih smijesnih komentara iz kojih bije mrznja prema liku i djelu Papeta.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 08 sep 2012, 13:55

bosnaaaaa je napisao/la: i corava koka u zrno pogodi ali svraka ne pogodi de sad iskreno reci jeli on zasluzuje da igra za repku i sta je pokazao dosad a ima ih jos dosta takvi moje misljenje je da ne zasluzuje poziv brat bratu 7-8 igraca
Šta je Vršajević osvojio prošle godine u PL BiH i općenito u svojoj karijeri i kakva mu je bila statistika, koliko je odigrao klubskih međunarodnih utakmica, da li je ikada nosio kapitensku traku u nekom šampionu?

Svraka je igrao 9 minuta, a Avdija 90.

Što se tiče pozicije na kojoj igra Svraka, tu smo deficitarni i smatram da je takva odluka OK i po pitanju Sesara i po pitanju Svrake.

Međutim ako Sušić pozove Vršajevića nakon ove dvije odigrane utakmice, a bude mu dostupan Višća, Stavanović, Ljevaković, Mahmutović... i dr. onda je to stvarno nekakvo eksperimentisanje koje ni Baltazar ne može da dešifruje. Jedino se plašim da zbog takvih nejasnih poziva ne kiksamo protiv Latvije.

Sve u svemu, dabogda Avdija Zabio hat-trick grcima u Atini... ako bude pozvan, ali čisto sumnjam!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.