Ljudima mrtve psovat, i to radi kladare, ma svaka ti cast.Ne, ne igra mi niko tamo, al bez obzira.messilla je napisao/la:I kad neko padne, ja mu ne prigovaram kad im psuje k'o ti.Juvelandia je napisao/la:Ajd ****, ko da niko na Barseloni nikad nije pao.Sto ne mogu ovog sranja, jel te to neko tjera da se kladis?messilla je napisao/la:Jbm li im mrtve, svima redom. Mrtvu Bugarsku ne mogu da pobjede. Sramota.
Samo na zabarima padoh. Koji sam ja konj, od toliko parova, ja bas na zabare igram.![]()
Covjece dragi kao da ti neko iz familije igra tamo.
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
Juvelandia
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
-
Evil Genius II
mislim da je balzac ipak puno bolje rjesenje od giaccherinija iz prostog raloga sto mu je to prirodna pozicija i ima iskustvo na svojoj strani. giaccherini je 'tu negdje' ali mislim da ce tek kroz ovu sezonu i pokoju utakmicu kvalifikacija definisati sebe kao bocnog igraca te bi na svjetskom prvenstvu definitivno trebao biti prvi izbor. do tada, balzac je moj favorit (na stranu to sto igra za romu, dakle pokusavam biti maksimalno objektivan). criscita jos ne racunam ali ako se vrati svakako da ce biti pojacanje jer zenit ima strasnu ekipu, melju sve pred sobom u rusiji, u LP ne bi trebali igrati samo epizodnu ulogu a domenico je svakako bitan kotacic spallettijeve masinerije.
osvaldo
osvaldo
A Maggio? 
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
-
Evil Genius II
ne pamtim kada je maggio odigrao dobru utakmicu za repku, abate jos slabija zamjena, cassani nedokazan na najvisem nivou a kvalitetnog desnog beka 'ni na vidiku'. steta sto lichtsteiner nije talijan 
Čini mi se da Santon može igrati i desnog i lijevog. A onaj iz Atalante Schelotto bi mogao biti dobar na toj poziciji u formaciju 3-5-2. Maggio sve lošiji i lošiji. 
-
Juvelandia
- Kontakt:
Dok je igro u interu mislio sam da je Santon bek za reprezentaciju Italije na duze staze, kad ono...
-
Evil Genius II
santon je nelos izbor jer cini mi se da je u dobroj formi zavrsio prethodnu sezonu (doduse, ove su nesto slabije krenuli). mislim, svakako je bolja opcija od abatea i cassana (barem u defanzivi) a od maggiove predstave u bugarskoj cisto sumnjam da moze gore. engleska liga je fizicki zahtjevnija od talijanske tako da je i s te strane u nekoj prednosti nad ostalim kandidatima.
schelotto je solidan igrac ali po meni ne moze biti medju prvih 11 ovako ozbiljne reprezentacije.
schelotto je solidan igrac ali po meni ne moze biti medju prvih 11 ovako ozbiljne reprezentacije.
Prekomandovati De Sciglia u prvi tim.
Jest da još treba 'pure da jede' ali mislim da je bolje gurati njega nego Maggia koji je sve gori i gori i ja ga više ne bih ni zvao. Zvao bih Santona, De Sciglia i Abatea.
Jest da još treba 'pure da jede' ali mislim da je bolje gurati njega nego Maggia koji je sve gori i gori i ja ga više ne bih ni zvao. Zvao bih Santona, De Sciglia i Abatea.
-
Evil Genius II
+1Vidal je napisao/la:Zvao bih Santona, De Sciglia i Abatea.
recimo da je problem desnog beka rjesen, sta cemo sa 20 miliona vrijednim ogbonnom
A dobro i on je još mlad. Najbolje godine su tek pred njim. Samo ga ne treba gušiti. Treba iskusnog stopera kraj sebe i da igra. A ima Italija u mlađim selekcijama još njih na raspolaganju. Ranokija iako je bio katastrofalan ne može za godinu zaboraviti sve. Treba mu pravi trener i vjerujem da će i od njega biti nešto.
ne može romin napad dati koliko juventusova odbrana može primiti 
nema potpisa
Jadno.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
hahahaha prejak si saldzijaAdmir_Sa je napisao/la:ne može romin napad dati koliko juventusova odbrana može primiti
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene Azzurra za sinocnji remi u Sofiji

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ovaj Vidal jedini od juventusovaca s kojim se moze normalno komunicirat na forumu..
Balza moze igrati i lijevo i desno, to je pokazao i na prvenstvu, dosta je bolji od Giacherinija, koji meni nije kvalitet za repku, zna odigrat dobro ponekad i to je to..
Criscito mi se namece kao prvi izbor za lijevi bek, odlicno igra u Zenitu, Santon takodjer igra odlicno u Newcastleu, nije mi jasno kako ima mjesta za Acerbia, Astorija, Ogbonnu i slicne a nema za Bochettia koji takodjer konstatno igra dobro za Rubin..
Maggio u Napoliju i dalje igra odlicno gdje Mazzarri izvlaci maksimum iz njega dok u reprezentaciji pruza uzasne partije vec 4-5 utakmicu zaredom..
Balza moze igrati i lijevo i desno, to je pokazao i na prvenstvu, dosta je bolji od Giacherinija, koji meni nije kvalitet za repku, zna odigrat dobro ponekad i to je to..
Criscito mi se namece kao prvi izbor za lijevi bek, odlicno igra u Zenitu, Santon takodjer igra odlicno u Newcastleu, nije mi jasno kako ima mjesta za Acerbia, Astorija, Ogbonnu i slicne a nema za Bochettia koji takodjer konstatno igra dobro za Rubin..
Maggio u Napoliju i dalje igra odlicno gdje Mazzarri izvlaci maksimum iz njega dok u reprezentaciji pruza uzasne partije vec 4-5 utakmicu zaredom..
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
Evil Genius II
ogbonna je solidan stoper - nista vise, nista manje. zbog toga mi je i smijesna cifra koju torino trazi za njega i tesko ce biti naci klub koji ce platiti te novce za njega. samim tim ispasta igrac, karijera i reprezentacija u kojoj ga mnogi vide kao buduceg standardnog clana. sto se ranocchie tice, bojim se da je izgubljen jer u evidentnom je padu forme u posljednjih godinu dana a 'odrasta' uz silvestrea i samuela koji, ruku na srce, nije ni sjena onog waltera 'the wall' samuela te sve vise i vise popusta pod teretom godina. s te strane gledano, bonucci je buducnost reprezentacije jer se razvija uz ponajboljeg stopera lige (chiellini) a ima i contea fanatika koji je daleko bolji trener od stramaccionija. volio bih da grijesim u vezi 'zabca' ali cisto sumnjam.Vidal je napisao/la:A dobro i on je još mlad. Najbolje godine su tek pred njim. Samo ga ne treba gušiti. Treba iskusnog stopera kraj sebe i da igra. A ima Italija u mlađim selekcijama još njih na raspolaganju. Ranokija iako je bio katastrofalan ne može za godinu zaboraviti sve. Treba mu pravi trener i vjerujem da će i od njega biti nešto.
u ovu jednacinu definitivno treba ubaciti i bochettija koga je spomenuo kolega romanista u postu iznad. medjutim, imam osjecaj da dok god se nalazi u rusiji tj ne vrati se u italiju nece zagirati za repku
100 % si upravuAdmir_Sa je napisao/la:ne može romin napad dati koliko juventusova odbrana može primiti
-
Juvelandia
- Kontakt:
Romin napad? sta ti je to?Admir_Sa je napisao/la:ne može romin napad dati koliko juventusova odbrana može primiti
To su ti 2 postignuta gola Osvalda, + Destro koji grije klupu onom malom ćelavom koji je nivo Parme,a ne reprezent. Italije.Juvelandia je napisao/la:Romin napad? sta ti je to?Admir_Sa je napisao/la:ne može romin napad dati koliko juventusova odbrana može primiti
Ko djeca. 
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 3 gosta.