FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Ne ozb nije meni toliko ni krivo sto ste bod izvukli . Nadam se da cemo mi to nadoknaditi . Vidjet ces video izvjestaj kako ste odigrali . Imate dobru odbranu i brza krila i to je jedino i sto vam valja . Ne isplati vam se PL jer ni ekipe nemate . Kazem vam ovo nakon vase danasnje igre .
Na gostovanju se igra bunker tako da je ovaj bod zlata vrijedan pa makar došao iz jedine prilike. Ja odgovorno tvrdim da također nijedna ekipa u Banovićima nema igru i da se uvijek igra bunker, ako šutnu 1-2 puta na gol to je sve.kenanSN1996 je napisao/la:Jako ste losa ekipa . Mi se jesmo uzigli to stoji ali vi ste iz jednog napada kao i u Kladusi dali gol . Niste ni igre imali . ne gledajte na Premier ligu sa onakvom igrom kojom ste danas izvukli bod . Cestitam vam i sretno dalje u prvenstvu .
Najgore je igrati unaprijed dobijene utakmice, što je još jednom dokazano. Mislim da smo ipak bliže PL nego vi jer nemamo nijednog kiksa do sada kući (iako je bila samo 1 utakmica) i čak 4 boda sa gostovanja, dosta dobro.
@Amel
Moramo se malo i mi dizati kad već možemo, naravno nije niko rekao da smo već ušli ali kada je prilika za radost i euforiju što da ne, malo da dignemo ovaj narod na noge.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kakva je situacija s Mahalom? Ruka i dalje u gipsu?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jest, jos uvijek ga ne vidjam na treninzima... stvarno ne znam kad ce to rijesiti, nije valjda nesto ozbiljno...GazijaKalesija je napisao/la:Kakva je situacija s Mahalom? Ruka i dalje u gipsu?
1947!
kenanSN1996 je napisao/la:Jako ste losa ekipa . Mi se jesmo uzigli to stoji ali vi ste iz jednog napada kao i u Kladusi dali gol . Niste ni igre imali . ne gledajte na Premier ligu sa onakvom igrom kojom ste danas izvukli bod . Cestitam vam i sretno dalje u prvenstvu .
i ti brate govoris ljudima da su jako losa ekipa i da ne trebaju gledati na Premijer ligu i da nemaju igru....itd,uglavnom nista dobro

A kakva ste vi onda ekipa kad ste gubili od njih i niste ih uspjeli pobijediti na svom terenu ? to se malo zapitaj.Prvo sebe pogledati,pa komentarisati druge. Ja ne bih nikome rekao nikad da je los ili katastrofa,kad znam kakvo je stanje u mojoj ekipi

-
- Kontakt:
Sta reci....koju posluku porati:)...0+3+3+1 = 7...ja zadovoljan....) Cestitke...necu jos malo dolaziti na utakmice, kako nas je krenulo:)
Pozdrav svima...)
Pozdrav svima...)
-
- Moderator
- Kontakt:
Aj ne budi smijesan molim te, i Gradina je tako igrala na strani pa iz kontre damo gol i 16 tekmi bez poraza bili..kenanSN1996 je napisao/la:Jako ste losa ekipa . Mi se jesmo uzigli to stoji ali vi ste iz jednog napada kao i u Kladusi dali gol . Niste ni igre imali . ne gledajte na Premier ligu sa onakvom igrom kojom ste danas izvukli bod . Cestitam vam i sretno dalje u prvenstvu .
sta ti ocekujes od ove lige, da na vasem terenu dominira neko? aj mahanje

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Upravo tako, rezultat je 1-1 što znači da ništa nisu bolji od nas, a razlika je ogromna jer oni čitavo ljeto pričaju o ulasku i tim stvarima. Malo ozbiljnija ekipa dođe kući i odmah prosuti bodovi, kakva PL.
Uostalom što Benjo kaže a i ja sam već rekao takva je liga da gosti u većini slučajeva igraju bunker i idu da izvuku za njih maximum tj. bod (sem kada ima ekipa kao prošle godine Omladinac i Unis), a ako se ukaže prilika za 3 boda naravno iskoristiti. Evo ti prošle godine smo bili mnogo bolji od Gradine pa nam uzeše bod, al' džaba tamo na stranici saveza u onoj tabeli niko ne stavi da je Budućnost bila bolja nego po bod i nama i njima. Dokle god ima rezultata igra je manje/više važna. Druga stvar je što ste se digli previše, a znamo šta slijedi kada se to radi. Uglavnom, važni su bodovi i to je to, nikakve izvlakuše, teren je bio isti i jednima i drugima, do našeg susreta u Banovićima lijep pozdrav. Sada idemo Goražde dobiti.
Uostalom što Benjo kaže a i ja sam već rekao takva je liga da gosti u većini slučajeva igraju bunker i idu da izvuku za njih maximum tj. bod (sem kada ima ekipa kao prošle godine Omladinac i Unis), a ako se ukaže prilika za 3 boda naravno iskoristiti. Evo ti prošle godine smo bili mnogo bolji od Gradine pa nam uzeše bod, al' džaba tamo na stranici saveza u onoj tabeli niko ne stavi da je Budućnost bila bolja nego po bod i nama i njima. Dokle god ima rezultata igra je manje/više važna. Druga stvar je što ste se digli previše, a znamo šta slijedi kada se to radi. Uglavnom, važni su bodovi i to je to, nikakve izvlakuše, teren je bio isti i jednima i drugima, do našeg susreta u Banovićima lijep pozdrav. Sada idemo Goražde dobiti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
slike iz bihaca (morate gore ici na sviđa mi se da vam radi ok)
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 899&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 899&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Hvalaxxl je napisao/la:slike iz bihaca (morate gore ici na sviđa mi se da vam radi ok)
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
U upravi Buducnosti svi su optimisticni, ako se ovako nastavi igrat..naravno bez kupovanja i prodaje, u drugom dijelu sezone dobio sam tu informaciju da bi mogli dovesti par igraca iz Premijer lige... znaci ove godine mozemo racunati na ulazak..
1947!
-
- Kontakt:
Imal koga ziva na ovom forumu...halo momci...nije jos polusezona, mada smo do sada osvojili vise bodova na strani nego nekada za citavu polusezonu:)
Mislim da su momci banovaniHodza_manLju je napisao/la:Imal koga ziva na ovom forumu...halo momci...nije jos polusezona, mada smo do sada osvojili vise bodova na strani nego nekada za citavu polusezonu:)

Tamo su se nesto raspravljali sa nekakvim tuzlakom i dobili su cini mi se po sedmicu ili po 3 dana

Tako barem ja mislim hehehe..
Nije niko od naših banovan, samo je onaj paćenik dobio trajni. A nema se o čemu pisati.
Sutra 2/3-0 i dosta.
Sutra 2/3-0 i dosta.
- kuman_@mel
- Kontakt:
Tu smo svi,samo nema povoda za pisanje 

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Pohvalio nas ovaj vas forumas Hodza , Ja mislim da je 1 mjesto nase sad
NK Bratstvo

Gojko Velicanstveni
Bravo zeleni, bravo nova pobjeda je tu.
Goražde nije loša ekipa, ali nedisciplinovana i može se reći seljačka ekipa su s toga su dobro prošli sa samo 2 crvena kako se ponašaju na terenu. Drago mi je da je uslijedilo i trpanje u Banovićima nakon dugo vremena, zadnji put petardu primilo Brotnjo čini mi se.
Čim spomenem Brotnjo naježim se...
Sada u Gračanicu aBd pokušati nešto izvući, neka im je sa srećom!
Mora se proslavit malo ova pobjeda i ovih 10 bodova zaredom

Goražde nije loša ekipa, ali nedisciplinovana i može se reći seljačka ekipa su s toga su dobro prošli sa samo 2 crvena kako se ponašaju na terenu. Drago mi je da je uslijedilo i trpanje u Banovićima nakon dugo vremena, zadnji put petardu primilo Brotnjo čini mi se.

Sada u Gračanicu aBd pokušati nešto izvući, neka im je sa srećom!
Mora se proslavit malo ova pobjeda i ovih 10 bodova zaredom

Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 08 sep 2012, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Sigurno Hodza nije bio na tekmi danas pa 5-2 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Bas tako....otego se ovaj moj Ramazan:)Benjo_AFC86 je napisao/la:Sigurno Hodza nije bio na tekmi danas pa 5-2
Tačno 4.500 minuta smo bez poraza u Banovićima u Prvoj ligi FBiH ili tačno 50 utakmica.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.