Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zizu1991
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2012, 13:59

:roll: :mrgreen:
Svaki topic naprave Sarajlije smiješnim, vrednujući svoje igrače, i dizajući ih u nebesa, a druge u g.ovna uvaljuju da bi izazvali kontraefekat kod Sušića, ne bi li kojim slučajem ušao u prvih 11 Svraka, ili Sesar.
Ovim putem želim da napišem da su sada Pitari ostali staloženi zato što Ivan nije nikako bio u rosteru.
Ne mogu da shvatim takve mozgove nikako... naša liga, kvalitet, medijska popraćenost, populacija koja je prati se može mjeriti u mizernim ciframa, a to nije zato što ljudi mrze našu ligu i bez gledanja iste.
Razmislite malo zašto je naša liga među zadnjim ligama na svijetu po kvaliteti, nije valjda da se i FIFA urotila protiv nas :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2012, 14:00

adriano_leite je napisao/la:Pa i Sejo je centrirao 10 lopti u gol aut ili aut pa opet nikom nista.
Ti brate stvarno poredis Sejin ucinak jucer sa onim Vrsajevica?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2012, 14:06

Ako je suditi po ovome sto je pokazao u Lihtenstajnu, on je miljama daleko od reprezentacije po kvalitetu, bio je jako los. Dobije li sansu protiv Latvije, i ne pokaze se, tj. pruzi ovako losu utakmicu kao protiv Lichtensteina, mislim da ne zasluzuje vise poziv, umjesto njega neka igra Stevanovic, a i Visca.

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2012, 14:07

zizu1991 je napisao/la::roll: :mrgreen:
Svaki topic naprave Sarajlije smiješnim, vrednujući svoje igrače, i dizajući ih u nebesa, a druge u g.ovna uvaljuju da bi izazvali kontraefekat kod Sušića, ne bi li kojim slučajem ušao u prvih 11 Svraka, ili Sesar.
Ovim putem želim da napišem da su sada Pitari ostali staloženi zato što Ivan nije nikako bio u rosteru.
Ne mogu da shvatim takve mozgove nikako... naša liga, kvalitet, medijska popraćenost, populacija koja je prati se može mjeriti u mizernim ciframa, a to nije zato što ljudi mrze našu ligu i bez gledanja iste.
Razmislite malo zašto je naša liga među zadnjim ligama na svijetu po kvaliteti, nije valjda da se i FIFA urotila protiv nas :mrgreen:
Nisi upravu..Ja sam eto Sarajlija,Zeljovac ali sam prvi rekao da Svraka nije za reprezentacije..O Sesaru necu jer momka sam slabo gledao,ono sto jesam nista specijalno po meni,ali cu ipak pustiti nekog komsiju da realno ocjeni je li ili nije za repke..A i kad su svi mogli dobiti koji minut,moze i on..E sad ako ja o svom zamjeniku kapitena mogu reci da nije za repke,sto ne bih mogao za Vrsajevica? Pa i ovi koji ga brane nesto priznaju da nije kvalitet,da ima boljih..Nemam protiv momka nista,zelim mu puno srece u karijeri stvarno..Ali zasto se kritikujemo mi koji samo konstatujemo ocigledno-Avdija nije za A tima.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 14:08

Principatus je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Pa i Sejo je centrirao 10 lopti u gol aut ili aut pa opet nikom nista.
Ti brate stvarno poredis Sejin ucinak jucer sa onim Vrsajevica?
Ne poredim, jer Sejo je dokazan igrac i zna se ko je Sejo, a to sto sam rekao, bilo je kao pokazatelj da igrac moze imati los dan, da nakon jedne utakmice se ne moze reci da je neko los igrac.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 sep 2012, 14:09

ma stevanovic i visca su puno, puno bolji od avde...jednostavno nije momak za repke...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2012, 14:10

Ne ne, da me ne bi pogrešno shvatili, ja sam rekao za one koji ga spominju u kontekstu, kao ako on može da igra, što ne može i Željin igrač igrati, na to sam mislio.
A on ( Avdija ) osim želje apsolutno ništa nije pokazao sinoć, i da se ja pitam, ne bi više bio pozivan u reprezentaciju.
Stevanoviću je zagarantovano mjesto u " A " reprezentaciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 08 sep 2012, 14:11

Kakav smo mi narod..BOZE SACUVAJ

Rios

Post Postao/la Rios » 08 sep 2012, 14:22

zizu1991 je napisao/la:Ne ne, da me ne bi pogrešno shvatili, ja sam rekao za one koji ga spominju u kontekstu, kao ako on može da igra, što ne može i Željin igrač igrati, na to sam mislio.
A on ( Avdija ) osim želje apsolutno ništa nije pokazao sinoć, i da se ja pitam, ne bi više bio pozivan u reprezentaciju.
Stevanoviću je zagarantovano mjesto u " A " reprezentaciji.
E ja nisam jedan od tih..Mene zanima kvalitet samo..Znaci igrac koji ce repki donijeti kvalitet vise,neku novu dimenziju u igri,pojacati konkurenciju..Ako takvih ima 11 u Sarajevu recimo nek se odmah zovnu,ne mora biti nijedan iz Zelje..Ili 11 iz Celika,Veleza,Braunsvajga..Svejedno..Znaci samo kvalitet..
Slazem se da je Avdija pokazao ogromnu zelju,borbenost,trcao je..Ali to nije dovoljno jer bi to pruzio svaki igrac iz recimo 1 lige Federacije..Ili svaki forumas.. :mrgreen: A to su pretezito argumenti ovih sto ga brane-kao nudio se,otkrivao,trcao..
Opet kazem,momku sve najbolje zelim,ali se nadam da ce nakon Latvije prednost imati neki drugi igraci da ih sad ne nabrajam.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 08 sep 2012, 14:36

cuj najgori reprezentativac ikad :roll: :roll: :roll:
ovdje su neki slabo pratili repku,avdija sigurno NIJE najgori,a ni blizu toga.Sinoc mu je bio debi,to razumijemo,nije bas pokazao neku igru(onu koju je pokazivao u hajduku).Treba mu dati sad podrsku(a ne pljuvati po njemu) a onda jos jednu priliku za dokazivanje,pa kako se pokaze...

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 08 sep 2012, 15:07

bosnacazin je napisao/la:cuj najgori reprezentativac ikad :roll: :roll: :roll:
ovdje su neki slabo pratili repku,avdija sigurno NIJE najgori,a ni blizu toga.Sinoc mu je bio debi,to razumijemo,nije bas pokazao neku igru(onu koju je pokazivao u hajduku).Treba mu dati sad podrsku(a ne pljuvati po njemu) a onda jos jednu priliku za dokazivanje,pa kako se pokaze...
On je najgori a et ko dobri su bili Jakirević,Krunić,Hrgović,Biščević,Kljajić,Svraka,Damjanović,Hujdurović,Bajić,Mravac :D :D Ima tu još,al mi mrsko tipkat :D
::::SAMO ČELIK::::

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 08 sep 2012, 17:20

Niste loše, ali ovaj momak nije za reprezentaciju

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 08 sep 2012, 17:26

Hvala Bogu pa niko od pojedinih kvazistručnjaka nije selektor repke.
Da jeste, i pobjeda u Lihtenštajnu bi bila veliko iznenađenje :roll:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 08 sep 2012, 19:00

Papastathopoulos je napisao/la:ma stevanovic i visca su puno, puno bolji od avde...jednostavno nije momak za repke...
Tako je, al uredu je da je momak dobio priliku i po meni je nije iskorsitio. Sada bi Pape u narednim tekmama trebao uputiti poziv Visci i Stevanovicu te Nadarevicu koji bi po ljevoj strani mogao biti adekvatna zamjena za Lulica.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2012, 19:28

Vršajević nema potreban kvalitet za A tim.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 sep 2012, 00:55

zamorano je napisao/la:
On je najgori a et ko dobri su bili Jakirević,Krunić,Hrgović,Biščević,Kljajić,Svraka,Damjanović,Hujdurović,Bajić,Mravac :D :D Ima tu još,al mi mrsko tipkat :D
Hrgovic i Biscevic ucestvovali( itekakvim doprinosom) u jednoj od najvecih pobjeda nase reprezentacije(Danska) i ti ih stavljas u tu grupu...cccc Sad ces reci,pa samo to i sl.?Nek' svaki put neko(od ovim manje poznatih igraca u repki) da takav doprinos u BITNOJ utakmici protiv tako renoimiranog protivnika na gostovanju i mi cemo bez pola muke biti na velikom takmicenju... ;) Prema tome,pomenuti dvojac nikako ne moze sa ostatkom nabrojanih!!!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 09 sep 2012, 02:15

Lik je prebrz I ono sto je odigrao sasvim je o.k. ,klupa ali opravdao je poziv
Ajvatar

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 sep 2012, 02:21

Eto nek je ona(j) Svraka zasluzio poziv u repku I pokazao sta zna. Taman ste malo prestali pljuvat Zahirovica, sad je red na Avdiju?

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 09 sep 2012, 08:34

NEZALAGANJE je napisao/la:
zamorano je napisao/la:
Hrgovic i Biscevic ucestvovali( itekakvim doprinosom) u jednoj od najvecih pobjeda nase reprezentacije(Danska) i ti ih stavljas u tu grupu...cccc Sad ces reci,pa samo to i sl.?Nek' svaki put neko(od ovim manje poznatih igraca u repki) da takav doprinos u BITNOJ utakmici protiv tako renoimiranog protivnika na gostovanju i mi cemo bez pola muke biti na velikom takmicenju... ;) Prema tome,pomenuti dvojac nikako ne moze sa ostatkom nabrojanih!!!
Bas ovo sto je Avdija ucestvovao nije historijski uspijeh ;) ;)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 sep 2012, 09:31

vendeta87 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:ma stevanovic i visca su puno, puno bolji od avde...jednostavno nije momak za repke...
Tako je, al uredu je da je momak dobio priliku i po meni je nije iskorsitio. Sada bi Pape u narednim tekmama trebao uputiti poziv Visci i Stevanovicu te Nadarevicu koji bi po ljevoj strani mogao biti adekvatna zamjena za Lulica.
Nadarevicu??

Zukanovicu i Cocalicu ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.