Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

zizu1991
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2012, 14:32

Cartman je napisao/la:Bernd Stange: Starkovs je odlican selektor i njegovi momci ce razbit BiH.
A do maloprije navijao za nas :cry: :lol: , stavrno je ovaj Stange prevrtljiv... :roll: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 sep 2012, 14:32

Safet Sušić "Iskren da budem Latviju sam posljedni put gledao na Euru 2004 ali znam da imaju par dobrih igrača i neće sigurno biti lako."
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 08 sep 2012, 14:33

kakih ba 5 zutih sinoc?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 sep 2012, 14:37

Mozda Sesar bude u kombinacijama za utakmicu 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

eXtr3m3
Kontakt:

Post Postao/la eXtr3m3 » 08 sep 2012, 14:39

Cartman je napisao/la:Selektor Latvije Aleksandrs Starkovs: Mi i BiH cemo se borit za trece mjesto u grupi. Dolazimo po pobjedu.
Tako se to radi, nema veze ko je protivnik, a ne kao oni nasi kad igramo protiv jacih, oni ovo oni ono, imamo respekt prema njima bla bla bla.... Protiv koga god da igrali pa makar i Spanci bili treba ici sa izjavama da cemo ih sravnati sa zemljom, pa ko ga **** :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2012, 14:39

zizu1991 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bernd Stange: Starkovs je odlican selektor i njegovi momci ce razbit BiH.
A do maloprije navijao za nas :cry: :lol: , stavrno je ovaj Stange prevrtljiv... :roll: :mrgreen:
Stari lisac. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2012, 14:40

Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda Sesar bude u kombinacijama za utakmicu 8-)
Ne vjerjem da ce uopste biti sa timom ipak mu je zaolost u porodici i on je jos pod tim pritiskom. Ali ako bude tu sigunro ce zaigrati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 08 sep 2012, 14:42

Jel ko primjetio hrvatsku zastavu među našima sinoć? U čemu je fazon?? Da me neko ne bi pogrešno shvatio ne smeta mi uopšte, onako pitam..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 14:43

Principatus je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Ovo za Zukanovica, ako je tako dobar ja bih normalno volio da ga se proba u repci da vidimo od cega je napravljen, a ja ga nisam nikada gledao tako da ne mogu prosuditi kakav je igrac. Da je selektor mislio za njega da je dobar, zvao bi ga i kraj price.
Kraj price? Zasto?

Susic, kao sto sam kazes, nije svemocan i sveznajuci.
Samo zato sto ga nije pozvao, ta cinjenica nije u isto vrijeme i argument protiv Zukanovica.

Pozvao je Vrsajevica, i totalno pogrijesio, jer se ovaj protiv Liechtensteina nije mogao nametnuti. Niti je pasao u koncept, kako kazes, niti ista. Dakle Susic je ocekivano 100% promasio sa njim. To smo i mi lajci, navijaci sto surfamo po internetu dakle bolje znali, sto je bolno. I danas ce se ipak naci ljudi koji ce braniti Safeta za ovaj misticni poziv, a ismijavati Zukanovica, nama potrebnog stopera. Dakle nenormalan kontrast i nelogicnost, cesce i kontradiktornost samo iz razloga da se odbrani ponasanje selektora. Isto kao oni koji su pokusavali da me poslije utakmice sa Rumunijom u Zenici, gdje smo ih rastavili na komade i ubili u pojam, ubjede kako smo lose odigrali i da je Safet kriv. Nigdje veze.

A ako mislis da je ovo sto je Gringo naveo, to jest shvacanje samog sebe, svoje percepcije stvarnosti, emocija i kondicioniranja kroz odgoj, drustvo, medije nesto nebitno, onda mislim da time grijesis jako, ali to ovdje nije tema. Sad da ne ispadne da branim Gringa, ali nekad ljudima vise smeta kako se nesto kaze, a ne sta se reklo, tako da i on sam mora malo na onom da poradi sto sam drugima predaje. Fakt koji i mene samog ne iskljucuje iz iste kritike.
Procitaj, znaci da je mislio za njega da je dobar, da odgovara nacinu igre koji Susic preferira itd. Da li je pogrijesio sa Avdijom, to cemo vidjeti kad opet Avdija dobije priliku, mada ni mene nije odusevio, nego vise mi se svidjela njegova borbenost. Nadam se da ce Susic pozvati ubuduce najbolje sto ima pod nasom zastavom, ali opet kazem, covjek ima svoj nacin i koncept igre i on zna uklapa li se neko ili ne.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

High

Post Postao/la High » 08 sep 2012, 14:44

Sesar će se dogovoriti sa svojom porodicom da li će biti u konkurenciji za tekmu u Zenici. Što se zastave tiče, na kraju su istu i sklonili sa ograde.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 08 sep 2012, 14:48

Aleksandrs Starkovs : Nasa dominacija u Zenici je neminovna. Bicu tuzan ako damo samo 3 gola. :mrgreen:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2012, 14:49

E da hoce vise pozvati tog Zukanovica da i njega nakon prve greske prekrize ovi sto ga prizivaju. Kao sto rekoh prvi ce ga popljuvat ovi sto ga prizivaju.

Ajde malo stani te na loptu, prva je utakmica bila za Avdiju ima on jos da pokaze to je sigurno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 sep 2012, 14:56

Elegant je napisao/la:E da hoce vise pozvati tog Zukanovica da i njega nakon prve greske prekrize ovi sto ga prizivaju. Kao sto rekoh prvi ce ga popljuvat ovi sto ga prizivaju.

Ajde malo stani te na loptu, prva je utakmica bila za Avdiju ima on jos da pokaze to je sigurno.
Izvini,ali priča ti je nigdje veze.
Ti kao da bi volio da se on pozove pa pogriješi da bi ti eto bio u pravu :roll:
On je zaslužio priliku u prijateljskim utakmicama,to ne može niko osporiti,a to hoće li se on pokazati kao naš najbolji stoper poslije Spahića(najviše što se može očekivati od njega) ili pak igrač nedostojan dresa reprezentacije(što je jako teško kad vidimo kakvi poluigrači dobijaju pozive),to je do njega.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2012, 14:57

adriano_leite je napisao/la: Da li je pogrijesio sa Avdijom, to cemo vidjeti kad opet Avdija dobije priliku
Kakvu priliku :?: :|
Elegant je napisao/la:E da hoce vise pozvati tog Zukanovica da i njega nakon prve greske prekrize ovi sto ga prizivaju. Kao sto rekoh prvi ce ga popljuvat ovi sto ga prizivaju.

Nigdje veze. Ako se Zukanovic pokaze losim, ne treba ga vise zvati. To nema veze sa "pljuvanjem", nego sa selektiranjem. A ja ne vidim da ikog pljujem samo zato sto kazem da nema potencijal za repku i da nemoze meda protiv Liechtensteina. Eto ni ti nemas potencijal za repku, dali je to pljuvanje?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 sep 2012, 14:59

Sve je to u redu jarane, da je bila Latvija ne bih mu zamjerio, ali Lihtenstajn :roll: . Pa reprezentacija im se sastoji od kuhara i bankara, onaj lijevi bek Lihtenstajna ga je u vecim djelovima utakmice imao pod kontrolom, to mu se ne smije desavati, neka mu je i prva, ali protiv ovakve repke je morao vise pokazati, puno vise.

Ja ga necu jos otpisati iz A-repke, ostavio je los utisak na mene, ali eto, vidjecemo jos ako dobije sansu protiv Latvije kako ce to izgledati.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 15:07

adriano_leite je napisao/la: Da li je pogrijesio sa Avdijom, to cemo vidjeti kad opet Avdija dobije priliku
Momku je prva utakmica i sigurno je da su mu se noge tresle k'o da ide na front. Tek ga moze se suditi kada opet zaigra. Pa jesi ikada nesto radio prvi puta i kakav je bio osjecaj? Ebo ga ti kako ne shvatas da je debi ubjedljivo najtezi.

Mes Que Un Club!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 sep 2012, 15:08

Ja sam gledao samo jednu utakmicu Zukanovica i primjetio sam da ima izrazito jak sut i da se dobro postavlja, ali mi je u duelima djelovao trom odnosno blag, narocito u skok igri.....mada ponavljam samo sam jednu utakmicu pogledao.
Sigurno zasluzuje sansu jer mnogi losiji su je imali.

Cinjenica je da mi imamo 10 igraca koga god pozove ne moze ih dostojno zamjeniti.
Sinoc je malo skripala desna strana ali povratkom mujdze i stevanovica to ce vec biti druga prica.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 sep 2012, 15:09

adriano_leite je napisao/la:
Momku je prva utakmica i sigurno je da su mu se noge tresle k'o da ide na front. Tek ga moze se suditi kada opet zaigra. Pa jesi ikada nesto radio prvi puta i kakav je bio osjecaj? Ebo ga ti kako ne shvatas da je debi ubjedljivo najtezi.
Miroslav Stevanović se fakat nije vidio na debiju :mrgreen:
Još neko na debiju igrao protiv igrača iz Premiershipa a neko protiv lokalnog poštara.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 15:11

Dylan Dog je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Momku je prva utakmica i sigurno je da su mu se noge tresle k'o da ide na front. Tek ga moze se suditi kada opet zaigra. Pa jesi ikada nesto radio prvi puta i kakav je bio osjecaj? Ebo ga ti kako ne shvatas da je debi ubjedljivo najtezi.
Još neko na debiju igrao protiv igrača iz Premiershipa a neko protiv lokalnog poštara.
Sjecas li se debija ostalih igraca????? Ne mogu svi briljirati na prvom mecu ;) . Neko je hladan kao spricer, neko se prepadne.

Mes Que Un Club!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 sep 2012, 15:16

adriano_leite je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Momku je prva utakmica i sigurno je da su mu se noge tresle k'o da ide na front. Tek ga moze se suditi kada opet zaigra. Pa jesi ikada nesto radio prvi puta i kakav je bio osjecaj? Ebo ga ti kako ne shvatas da je debi ubjedljivo najtezi.
Sjecas li se debija ostalih igraca????? Ne mogu svi briljirati na prvom mecu ;) . Neko je hladan kao spricer, neko se prepadne.
Hmm,Džeko je dao fantastičan gol Turskoj u debiju,Misimović ako se dobro sjećam u debiju glavom dade gol nekog smo pobjedili 1:0..Mada je grehota njih uopće porediti sa njim.
Ne sjećam se nikog od sada stadnardnih reprezentativaca da je imao ovako loš debi,i to protiv ovakvog protivnika.
A i većina njih je debitovala za reprezentaciju kada su bili mlađi nego što je Avdija sad.

Edit:Vjerovtno sam pogriješio kada je Misimović debitovao,ali sumnjam da je bio najgori na terenu u debiju.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.