A do maloprije navijao za nasCartman je napisao/la:Bernd Stange: Starkovs je odlican selektor i njegovi momci ce razbit BiH.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A do maloprije navijao za nasCartman je napisao/la:Bernd Stange: Starkovs je odlican selektor i njegovi momci ce razbit BiH.
Tako se to radi, nema veze ko je protivnik, a ne kao oni nasi kad igramo protiv jacih, oni ovo oni ono, imamo respekt prema njima bla bla bla.... Protiv koga god da igrali pa makar i Spanci bili treba ici sa izjavama da cemo ih sravnati sa zemljom, pa ko ga ****Cartman je napisao/la:Selektor Latvije Aleksandrs Starkovs: Mi i BiH cemo se borit za trece mjesto u grupi. Dolazimo po pobjedu.
Stari lisac.zizu1991 je napisao/la:A do maloprije navijao za nasCartman je napisao/la:Bernd Stange: Starkovs je odlican selektor i njegovi momci ce razbit BiH.![]()
, stavrno je ovaj Stange prevrtljiv...
![]()
Ne vjerjem da ce uopste biti sa timom ipak mu je zaolost u porodici i on je jos pod tim pritiskom. Ali ako bude tu sigunro ce zaigrati.Sarajlijc@ je napisao/la:Mozda Sesar bude u kombinacijama za utakmicu
Procitaj, znaci da je mislio za njega da je dobar, da odgovara nacinu igre koji Susic preferira itd. Da li je pogrijesio sa Avdijom, to cemo vidjeti kad opet Avdija dobije priliku, mada ni mene nije odusevio, nego vise mi se svidjela njegova borbenost. Nadam se da ce Susic pozvati ubuduce najbolje sto ima pod nasom zastavom, ali opet kazem, covjek ima svoj nacin i koncept igre i on zna uklapa li se neko ili ne.Principatus je napisao/la:Kraj price? Zasto?adriano_leite je napisao/la: Ovo za Zukanovica, ako je tako dobar ja bih normalno volio da ga se proba u repci da vidimo od cega je napravljen, a ja ga nisam nikada gledao tako da ne mogu prosuditi kakav je igrac. Da je selektor mislio za njega da je dobar, zvao bi ga i kraj price.
Susic, kao sto sam kazes, nije svemocan i sveznajuci.
Samo zato sto ga nije pozvao, ta cinjenica nije u isto vrijeme i argument protiv Zukanovica.
Pozvao je Vrsajevica, i totalno pogrijesio, jer se ovaj protiv Liechtensteina nije mogao nametnuti. Niti je pasao u koncept, kako kazes, niti ista. Dakle Susic je ocekivano 100% promasio sa njim. To smo i mi lajci, navijaci sto surfamo po internetu dakle bolje znali, sto je bolno. I danas ce se ipak naci ljudi koji ce braniti Safeta za ovaj misticni poziv, a ismijavati Zukanovica, nama potrebnog stopera. Dakle nenormalan kontrast i nelogicnost, cesce i kontradiktornost samo iz razloga da se odbrani ponasanje selektora. Isto kao oni koji su pokusavali da me poslije utakmice sa Rumunijom u Zenici, gdje smo ih rastavili na komade i ubili u pojam, ubjede kako smo lose odigrali i da je Safet kriv. Nigdje veze.
A ako mislis da je ovo sto je Gringo naveo, to jest shvacanje samog sebe, svoje percepcije stvarnosti, emocija i kondicioniranja kroz odgoj, drustvo, medije nesto nebitno, onda mislim da time grijesis jako, ali to ovdje nije tema. Sad da ne ispadne da branim Gringa, ali nekad ljudima vise smeta kako se nesto kaze, a ne sta se reklo, tako da i on sam mora malo na onom da poradi sto sam drugima predaje. Fakt koji i mene samog ne iskljucuje iz iste kritike.
Izvini,ali priča ti je nigdje veze.Elegant je napisao/la:E da hoce vise pozvati tog Zukanovica da i njega nakon prve greske prekrize ovi sto ga prizivaju. Kao sto rekoh prvi ce ga popljuvat ovi sto ga prizivaju.
Ajde malo stani te na loptu, prva je utakmica bila za Avdiju ima on jos da pokaze to je sigurno.
Kakvu prilikuadriano_leite je napisao/la: Da li je pogrijesio sa Avdijom, to cemo vidjeti kad opet Avdija dobije priliku
Nigdje veze. Ako se Zukanovic pokaze losim, ne treba ga vise zvati. To nema veze sa "pljuvanjem", nego sa selektiranjem. A ja ne vidim da ikog pljujem samo zato sto kazem da nema potencijal za repku i da nemoze meda protiv Liechtensteina. Eto ni ti nemas potencijal za repku, dali je to pljuvanje?Elegant je napisao/la:E da hoce vise pozvati tog Zukanovica da i njega nakon prve greske prekrize ovi sto ga prizivaju. Kao sto rekoh prvi ce ga popljuvat ovi sto ga prizivaju.
Ajde malo stani te na loptu, prva je utakmica bila za Avdiju ima on jos da pokaze to je sigurno.
Sve je to u redu jarane, da je bila Latvija ne bih mu zamjerio, ali LihtenstajnElegant je napisao/la:E da hoce vise pozvati tog Zukanovica da i njega nakon prve greske prekrize ovi sto ga prizivaju. Kao sto rekoh prvi ce ga popljuvat ovi sto ga prizivaju.
Momku je prva utakmica i sigurno je da su mu se noge tresle k'o da ide na front. Tek ga moze se suditi kada opet zaigra. Pa jesi ikada nesto radio prvi puta i kakav je bio osjecaj? Ebo ga ti kako ne shvatas da je debi ubjedljivo najtezi.Principatus je napisao/la:Kakvu prilikuadriano_leite je napisao/la: Da li je pogrijesio sa Avdijom, to cemo vidjeti kad opet Avdija dobije priliku![]()
![]()
Miroslav Stevanović se fakat nije vidio na debijuadriano_leite je napisao/la:Momku je prva utakmica i sigurno je da su mu se noge tresle k'o da ide na front. Tek ga moze se suditi kada opet zaigra. Pa jesi ikada nesto radio prvi puta i kakav je bio osjecaj? Ebo ga ti kako ne shvatas da je debi ubjedljivo najtezi.Principatus je napisao/la:Kakvu prilikuadriano_leite je napisao/la: Da li je pogrijesio sa Avdijom, to cemo vidjeti kad opet Avdija dobije priliku![]()
![]()
Sjecas li se debija ostalih igraca????? Ne mogu svi briljirati na prvom mecuDylan Dog je napisao/la:Miroslav Stevanović se fakat nije vidio na debijuadriano_leite je napisao/la: Momku je prva utakmica i sigurno je da su mu se noge tresle k'o da ide na front. Tek ga moze se suditi kada opet zaigra. Pa jesi ikada nesto radio prvi puta i kakav je bio osjecaj? Ebo ga ti kako ne shvatas da je debi ubjedljivo najtezi.![]()
Još neko na debiju igrao protiv igrača iz Premiershipa a neko protiv lokalnog poštara.
Hmm,Džeko je dao fantastičan gol Turskoj u debiju,Misimović ako se dobro sjećam u debiju glavom dade gol nekog smo pobjedili 1:0..Mada je grehota njih uopće porediti sa njim.adriano_leite je napisao/la:Sjecas li se debija ostalih igraca????? Ne mogu svi briljirati na prvom mecuDylan Dog je napisao/la:Miroslav Stevanović se fakat nije vidio na debijuadriano_leite je napisao/la: Momku je prva utakmica i sigurno je da su mu se noge tresle k'o da ide na front. Tek ga moze se suditi kada opet zaigra. Pa jesi ikada nesto radio prvi puta i kakav je bio osjecaj? Ebo ga ti kako ne shvatas da je debi ubjedljivo najtezi.![]()
Još neko na debiju igrao protiv igrača iz Premiershipa a neko protiv lokalnog poštara.. Neko je hladan kao spricer, neko se prepadne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.