http://tinypic.com/r/nx34w/6" onclick="window.open(this.href);return false;
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Jagodicu usta od uha do uha.defender je napisao/la:evo golova
http://tinypic.com/r/nx34w/6" onclick="window.open(this.href);return false;
Bas mi je drago sto je Bilbija ovako proradio. Besic ponovo bomba u mrezu. Djuric uvjek pogadja.
Mislim da mozemo Bilbiju i Djurica pozvati u A repku poslije ovoga, kao nagradu, ionako nemamo zamjenu za napadaca. Bar za prijateljsku utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Evo, po ovome Bilbija nece zaigrat za A repku..Neutralan88 je napisao/la:Žao mi je sto Nemanja nece nika igrat za repku Bosne i Hercegovine![]()
Najvjerovatnije ce dobit poziv od svoje kako da je nazovem prave države i tu ce igrat u napadu,
doduse ocekivano
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
HAHAHAHAHA grohotom se smijem hahahahah momak ce igrati za BiH jer da hoce da igra za srbiju otisao bi on davnoh1a2s3o je napisao/la:Evo, po ovome Bilbija nece zaigrat za A repku..Neutralan88 je napisao/la:Žao mi je sto Nemanja nece nika igrat za repku Bosne i Hercegovine![]()
Najvjerovatnije ce dobit poziv od svoje kako da je nazovem prave države i tu ce igrat u napadu,
doduse ocekivano
Ukoliko se ne plasiramo ostace veliki zal za porazom protiv Kipra, neshvatljivo je da te momke dobijemo rutinski prvu utakmicu da bi kasnije izgubili kako se sada cini kljucne bodove u borbi za ulazak u playoff.... Moram naglasiti da imamo jako dobru reprezentaciju, da se ne treba plasiti za buducnost bh nogometa i ukoliko momci ne uspiju da se plasiraju ( sto bi bilo velika steta) da strucnom stabu i nogometasima treba odati priznanje na dobrim partijama i uspjesima koje su postigli jer ipak dva puta smo dobili Grcku, Bjelorusiji uzeli smo 4 bodA ( ekipi koja je zauzela trece mjesto na zadnjem U21 EP ) i ako dobijemo Njemacku mislim da smo zasluzili igrati playoff a u playoff-u mozemo izbaciti svakoga jer danas niko nije nepobjedljiv, ponavljam mi imamo zaista strasnu generaciju sa veoma kvalitetnim trenerom i momcima treba pruziti podrsku u pon. protiv NJemacke...
- tarikhordas
- Kontakt:
Mozeli mi neko objasniti kako funkcionisu ove kvalifikacije za mlade ? Vidim nije isto ko kod seniora, gdje drugi i de u baraz. Ja koliko znam, mi smo osigurali drugo mjesto, a procito sam komentare da sad moramo pobjediti Njemce !? Nije mi jasno nikako. Hvala unaprijed na odgovoru.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Njemci su pobjedili sve utakmice, tako da je teško da ćemo do pobjede doći?
Al opet, lopta je okrugla, a mi igramo dobro, da li će biti dovoljno? hm?
Al opet, lopta je okrugla, a mi igramo dobro, da li će biti dovoljno? hm?
- hule_barca
- Kontakt:
Fantastična partija naših momaka, da je bar još jedna lopta završila u mreži Grka bilo bi još bolje, ali i ovako je odlično. Gledao sam malo ostale grupe i ima dosta kalkulacija. Trenutno smo 7. u poretku drugoplasiranih reprezentacija sa istim brojem bodova kao i Škotska, Danska i Švedska s tim što imamo istu gol razliku kao Škoti i Danci (zbog toga sam volio još jedan gol u mreži Grka). Inače, Srbi su nas jučer malo spasili remijem u Danskoj, jer da je Danska pobijedila, oni ili Srbija bi već osigurali plasman u baraž, ovako nas dijeli samo gol više što su oni postigli. Krenimo redom:
-Norveška je prva sa 16 bodova i +7, te idu u goste Englezima gdje se nadam da će izgubiti pa s pobjedom preskačemo Norvežane;
-Slijedi Turska koja ima 15 bodova ali je već sve utakmice odigrala i također bi i njih pretekli;
-Portugal ima 14 bodova, i ide na megdan Poljacima koji su treći u svojoj grupi ali su izgubili teoretske šanse za plasman u baraž porazom od Rusije, te iako ne bi bilo iznenađenje da bude neriješeno, ipak za očekivati je pobjedu Portugalaca koji će time čekirati baraž, dok ukoliko remiziraju i njih ćemo preskočiti;
-Švicarska ima 14 bodova također te igra sa slabašnom Estonijom i tu nema vjerovatno kiksa, tako da su oni prvi sigurni od drugoplasiranih ekipa;
-Armenija je sljedeća, imaju 14 bodova te idu Crnoj Gori koja je nažalost remijem jučer sa Češkom izgubila i teoretske šanse za baraž, mada se nadam da bi mogli otkinuti bod Armencima kod kuće što bi značilo da Armeniju preskačemo;
-Slijede Danci koji imaju isto bodova kao i mi kao i istu gol razliku, ali igraju sa S. Irskom i za očekivati je potop gosta, tako da bi nam Danci mogli umaći, ali ja se u ovoj grupi više nadam kiksu Srbije sa Makedonijom koja još ima šanse za baraž. Ako bi u tom meču kojim slučajem bilo neriješeno ili pobjeda Makedonaca, mi bi preskočili i jedne i druge, dok bi Danci završili prvi u grupi ( jedino ne bi završili prvi ako Srbija bude igrala nerijišeno, a da se gleda međusobni duel i gol u gostima);
-Tu su također i Škoti koji imaju isto bodova kao i mi te istu gol razliku. Oni idu Austriji i vjerovatno je da će uzeti 3 boda, samo je pitanje sa koliko razlike će pobijediti.
Sve u svemu kad se sagleda, kakvom takvom pobjedom nad Njemačkom imamo šanse i to po meni dobre šanse, iako ne ovisimo o sebi, ali mislim da će biti iznenađenja i u drugim grupama. Očekujem sa svim kiksevima da u baraž idemo mi, Škoti, Danci i Švicarci
-Norveška je prva sa 16 bodova i +7, te idu u goste Englezima gdje se nadam da će izgubiti pa s pobjedom preskačemo Norvežane;
-Slijedi Turska koja ima 15 bodova ali je već sve utakmice odigrala i također bi i njih pretekli;
-Portugal ima 14 bodova, i ide na megdan Poljacima koji su treći u svojoj grupi ali su izgubili teoretske šanse za plasman u baraž porazom od Rusije, te iako ne bi bilo iznenađenje da bude neriješeno, ipak za očekivati je pobjedu Portugalaca koji će time čekirati baraž, dok ukoliko remiziraju i njih ćemo preskočiti;
-Švicarska ima 14 bodova također te igra sa slabašnom Estonijom i tu nema vjerovatno kiksa, tako da su oni prvi sigurni od drugoplasiranih ekipa;
-Armenija je sljedeća, imaju 14 bodova te idu Crnoj Gori koja je nažalost remijem jučer sa Češkom izgubila i teoretske šanse za baraž, mada se nadam da bi mogli otkinuti bod Armencima kod kuće što bi značilo da Armeniju preskačemo;
-Slijede Danci koji imaju isto bodova kao i mi kao i istu gol razliku, ali igraju sa S. Irskom i za očekivati je potop gosta, tako da bi nam Danci mogli umaći, ali ja se u ovoj grupi više nadam kiksu Srbije sa Makedonijom koja još ima šanse za baraž. Ako bi u tom meču kojim slučajem bilo neriješeno ili pobjeda Makedonaca, mi bi preskočili i jedne i druge, dok bi Danci završili prvi u grupi ( jedino ne bi završili prvi ako Srbija bude igrala nerijišeno, a da se gleda međusobni duel i gol u gostima);
-Tu su također i Škoti koji imaju isto bodova kao i mi te istu gol razliku. Oni idu Austriji i vjerovatno je da će uzeti 3 boda, samo je pitanje sa koliko razlike će pobijediti.
Sve u svemu kad se sagleda, kakvom takvom pobjedom nad Njemačkom imamo šanse i to po meni dobre šanse, iako ne ovisimo o sebi, ali mislim da će biti iznenađenja i u drugim grupama. Očekujem sa svim kiksevima da u baraž idemo mi, Škoti, Danci i Švicarci
Mes Que Un Club
Iskreno meni bi vise bilo zao da izgubimo Djurica nego Bilbiju,ako vec moramo izgubiti jednog naravno..Djuric je Dzekin tip napadaca,visok,korpulentan,sjajno se gradi,i sto je najvaznije zna zabiti gol..Nadam se da ce obojica nositi dresd BIH,ali bi mi licno vise bilo zao da izgubimo Djurica..h1a2s3o je napisao/la:Evo, po ovome Bilbija nece zaigrat za A repku..Neutralan88 je napisao/la:Žao mi je sto Nemanja nece nika igrat za repku Bosne i Hercegovine![]()
doduse ocekivano
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne znam zasto bi izgubili bilo kojeg od njih. Oni su rodjeni u BiH,nadam se da i osjecaju pripadnost drzavi za koju igraju. A narocito nebi bilo lijepo od njih da to naprave,jer su se i probijali kroz nasu rekpu. Bilbija poznajem preko nase lige,a za ovog Djurica nikad nisam cuo dok ga nisu pozvali u mladu.
Ja ne znam što ljudi potenciraju tu priču da će Bilbija i Đurić igrati za Srbiju, kada promijene pasoš i jedan i drugi, onda o tome pišite.. za sada,, nas uveseljavaju svojim golovima i dobrim igrama i to je trenutno jedino što me interesuje.
Naravno, da treba gledati u budućnost, al ko je može predvidjeti, zar ne ?
Momci će jako teško moći do pobjede protiv Njemačke, no ne treba gubiti nadu, i zamolio bih Sarajlije preko foruma
, da budu malo obzirniji prema našoj mladoj reprezentaciji, i da se pojave sa 4 - 5000 na Koševu, ovu cifru su mladići zaslužili svojim igrama, a podrška će im trebati, to je jasno kao dan.
Zmajevi Sretno !
Momci će jako teško moći do pobjede protiv Njemačke, no ne treba gubiti nadu, i zamolio bih Sarajlije preko foruma
Zmajevi Sretno !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma Bilbiju nećemo izgubiti nema šanse, Stevanović je već naš u oktobru će vjerovatno biti u prvoj postavi A tima
Đurić e za njega ne znamo, zavisi kako će se razvijati, da ga se zove u A tim iz treće lige
Iako bi ja nagradio par momaka iz ovog mladog tima sa pozivom za naredne mečeve A tima, pa recimo njih trojicu + Markić i Kvesić, sve pozicije na kojima smo tanki,
Markić igra vrhunski u ovoj mladoj repci u odbrani
Đurić e za njega ne znamo, zavisi kako će se razvijati, da ga se zove u A tim iz treće lige
Iako bi ja nagradio par momaka iz ovog mladog tima sa pozivom za naredne mečeve A tima, pa recimo njih trojicu + Markić i Kvesić, sve pozicije na kojima smo tanki,
Markić igra vrhunski u ovoj mladoj repci u odbrani
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Djuric kao igrac Serie C ne moze dobit poziv u A-repku. Vidim Bilbija sad malo vise igra za Vojvodinu, ali mora se popravit u klubu da bi zasluzio poziv. Stevanovic je vec zreo za prvih 11, a moglo bi bit mjesta i za Kvesica na spisku. Besic je igracina, ali je napravio katastrofalan potez sa prelaskom u fudbalsku vukoyebinu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znaci pored Stevanovica,Zahirovica i Besica koji su vec A reprezentativci,posebno prva dvojica,na radaru Safeta bi trebali obavezno biti jos i-Kvesic,Markic,Sipovic,Visca,Djuric i Bilbija..Znaci obavezno pratiti njihov razvoj,neke mozda i pozvati vec u narednoj prijateljskoj..Mada kako Pape poziva ove koje zeli javnost nacekat cemo se mi da vidimo nekog od nabrojanih u A timu.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zastavu u ruke i pravac na Koševo

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
tako je, momcima treba pruziti podrsku jer su to oni zasluzilizizu1991 je napisao/la:Zastavu u ruke i pravac na Koševo![]()
![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ima l' gdje snimak utakmice od jucer . Pratio sam u jednom kaficu pa nije to to , kužite 
Slazem se.Volio bih ,da sam u mogucnosti i da je to moguce,onako,pokazati srednjak svim sarajlijama kojim je bilo mrsko dovesti svoje lijeno dupe na kosevo i dati taj **** petak ,pa makar do 60.minute.zizu1991 je napisao/la:Ja ne znam što ljudi potenciraju tu priču da će Bilbija i Đurić igrati za Srbiju, kada promijene pasoš i jedan i drugi, onda o tome pišite.. za sada,, nas uveseljavaju svojim golovima i dobrim igrama i to je trenutno jedino što me interesuje.
Momci će jako teško moći do pobjede protiv Njemačke, no ne treba gubiti nadu, i zamolio bih Sarajlije preko foruma, da budu malo obzirniji prema našoj mladoj reprezentaciji, i da se pojave sa 4 - 5000 na Koševu, ovu cifru su mladići zaslužili svojim igrama, a podrška će im trebati, to je jasno kao dan.
Zmajevi Sretno !
Pa to je bila "malte ne" odlucujuca utakmica a mlade zmajeve je s tribina bodrilo 30-ero pačurlije.Sramota...
Sretno zmajevi!!
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jbo plasman, meni je to nebitno, ako odu dobro je, ako ne nema veze, bitno je da se oberu plodovi ove dobre igre u budućnosti .
Jednom smo imali kako treba ovu mladu repku i danas danile beremo njene plodove
Nadam se da ćemo i od ove, koja ja bi rekao igra i bolji fudbal od one ekipe pod Zukanovićem
Jednom smo imali kako treba ovu mladu repku i danas danile beremo njene plodove
Nadam se da ćemo i od ove, koja ja bi rekao igra i bolji fudbal od one ekipe pod Zukanovićem
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
E ovako da bude malo jasnije, uzeo sam malo vremena i da zajedno vidimo kakve su nam sanse zapravo.
Trenutna tabela:
Norway 7 ---> 16
Turkey 8 ---> 15
Portugal 7 ---> 14
Switzerl. 7 --->14
Armenia 7 ---> 14
Denmark 7 ---> 13
Bosnia&H.7 ---> 13
Scotland 7 --->13
Sweden 7 ---> 13
Slovakia 7 ---> 12
Preostale tekme drugoplasiranih ekipa:
Norveska- Engleska - Norveska, Norveska ima trenutno 16 poena, ali je vrlo vjerovatno da ce izgubiti od Engleske i tako ih mozemo stici/prestici.
Turska- Zavrsila takmicenje i tako ih sa pobjedom prelazimo.
Portugal- Poljska-Portugal, Portugal trenutno 14 poena, u slucaju da ne pobjede u Poljskoj mi ih prolazimo.
Svicerska- Svicerska-Estonia, Svicerska trenutno ima 14 poena i u slucaju domace pobjede protiv estonie su ispred nas, ako ne pobjede mi ih prolazimo.
Armenia- Crna Gora-Armenia, Armenia ima trenutno 14 poena i sa pobjedom protiv Crne Gore su ispred ans, ako ne pobjede mi ih prolazimo.
Danska- Danska-S.Irska, Danska trenutno ima 13 poena, u slucaju pobjede imat ce isto poena kao i mi i odlucivat ce trenutna gol razlika (trenutno obej ekipe imaju +8) u ovoj grupi je moguce da i srbija bude druga jeer trenutno imaju 15 poena i tekmu sa Makedoniom.
Skotska- Austria-Skotska, Skotska ima trenutno ima isti broj bodova kao i mi i u slucaju pobjede odlucivat ce gol razlika, trenutna gol razlika kao i kod nas +8.
Svedska- Svedska-ukraina, Svedska trenutno ima 13 bodova, u slucaju pobjede odlucivat ce gol razlika, trenutna gol razlika +2 i tesko da ce nadoknaditi +6 golova u odnosu na nas, u slucaju nase pobjede Svedska ce uz Tursku otpasti kao konkurent za baraz.
Slovacka- Slovacka nas uopste ne zanima, u slucaju pobjede oni nam ne mogu nista.
Facit: Znaci cekamo kiks Portugala i Armenie, ne smiju dobiti te utakmice i tako bi ih presli. Vrlo interesantno je to da Norveska u slucaju poraza moze ispasti iako je do sada najbolje plasirana od svih drugoplasiranih, igraju u gostima sa Englezima, i uslucaju nase pobjede i njihovog poraza mi ih prelazimo. Treba jos napomenuti da su nam Skotska i Danska vrlo opasne, ne smiju dobiti sa vecom gol razlikom od nas. Svicarska je po meni jedina sigurna drugoplasirana reprezentacija.
Nadam se da sam vam malo razvedrio stanje
Trenutna tabela:
Norway 7 ---> 16
Turkey 8 ---> 15
Portugal 7 ---> 14
Switzerl. 7 --->14
Armenia 7 ---> 14
Denmark 7 ---> 13
Bosnia&H.7 ---> 13
Scotland 7 --->13
Sweden 7 ---> 13
Slovakia 7 ---> 12
Preostale tekme drugoplasiranih ekipa:
Norveska- Engleska - Norveska, Norveska ima trenutno 16 poena, ali je vrlo vjerovatno da ce izgubiti od Engleske i tako ih mozemo stici/prestici.
Turska- Zavrsila takmicenje i tako ih sa pobjedom prelazimo.
Portugal- Poljska-Portugal, Portugal trenutno 14 poena, u slucaju da ne pobjede u Poljskoj mi ih prolazimo.
Svicerska- Svicerska-Estonia, Svicerska trenutno ima 14 poena i u slucaju domace pobjede protiv estonie su ispred nas, ako ne pobjede mi ih prolazimo.
Armenia- Crna Gora-Armenia, Armenia ima trenutno 14 poena i sa pobjedom protiv Crne Gore su ispred ans, ako ne pobjede mi ih prolazimo.
Danska- Danska-S.Irska, Danska trenutno ima 13 poena, u slucaju pobjede imat ce isto poena kao i mi i odlucivat ce trenutna gol razlika (trenutno obej ekipe imaju +8) u ovoj grupi je moguce da i srbija bude druga jeer trenutno imaju 15 poena i tekmu sa Makedoniom.
Skotska- Austria-Skotska, Skotska ima trenutno ima isti broj bodova kao i mi i u slucaju pobjede odlucivat ce gol razlika, trenutna gol razlika kao i kod nas +8.
Svedska- Svedska-ukraina, Svedska trenutno ima 13 bodova, u slucaju pobjede odlucivat ce gol razlika, trenutna gol razlika +2 i tesko da ce nadoknaditi +6 golova u odnosu na nas, u slucaju nase pobjede Svedska ce uz Tursku otpasti kao konkurent za baraz.
Slovacka- Slovacka nas uopste ne zanima, u slucaju pobjede oni nam ne mogu nista.
Facit: Znaci cekamo kiks Portugala i Armenie, ne smiju dobiti te utakmice i tako bi ih presli. Vrlo interesantno je to da Norveska u slucaju poraza moze ispasti iako je do sada najbolje plasirana od svih drugoplasiranih, igraju u gostima sa Englezima, i uslucaju nase pobjede i njihovog poraza mi ih prelazimo. Treba jos napomenuti da su nam Skotska i Danska vrlo opasne, ne smiju dobiti sa vecom gol razlikom od nas. Svicarska je po meni jedina sigurna drugoplasirana reprezentacija.
Nadam se da sam vam malo razvedrio stanje
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Confiance, EdinjoBos, General505, Kobayashi, RobijasiZenica1988, Sveti, Vaya i 74 gosta.