Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Da,da,Tores je davno trebao dobiti nogu iz Celzija..Giroud je vjerovatno vec prekrizen kod Wengera a Downingu treba zabraniti da se bavi fudbalom 

I to je razlog da se Avdija ne proglasi igracem koji nije za A tima jel? Inace pogledaj karijere igraca koje se nabrojao prije nego su dosli u Chelsea,Arsenal i Man. Utd..A onda pogledaj karijeru Avdije prije loseg nastupa sinoc..chily-rz je napisao/la:Da,da,Tores je davno trebao dobiti nogu iz Celzija..Giroud je vjerovatno vec prekrizen kod Wengera a Downingu treba zabraniti da se bavi fudbalom

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Off topic, ali primjetio sam da pola Zenice navija za Arsenal. Zasto? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bernd Stange zna zašto ..Cartman je napisao/la:Off topic, ali primjetio sam da pola Zenice navija za Arsenal. Zasto?

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Zato što ne nose plave dresoveCartman je napisao/la:Off topic, ali primjetio sam da pola Zenice navija za Arsenal. Zasto?

::::SAMO ČELIK::::
- Principatus
- Kontakt:
Svi golovi u jednom video dobar kvalitet:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sad kad sam pogledao ove golove ponovo definitivno mi je najljepsi trenutak bila Vedina ass Dzeki..Ne zbog gola,nego zbog toga sto smo vidjeli koliko zajednistvo i drugarstvo vlada medju nasim momcima,bez trunke zavisti i ljubomore..U situaciji kad se Ibisevic nakon sto se odhrvao sa igracem ima priliku da sutira i postigne gol on ass Dzeki..To je i komentator sa ovog klipa rekao..Sjajno..Principatus je napisao/la:Svi golovi u jednom video dobar kvalitet:

Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Zasto si zanemario sustinu mog posta ? Nije rijec ovdje kvaliteti nabrojanih u odnosu na Avdiju nego o racionalnom razmisljanju,ne mozes nekog otpisati na osnovu jedne utakmice pa makar ona bila i sa konobarima..Rios je napisao/la:I to je razlog da se Avdija ne proglasi igracem koji nije za A tima jel? Inace pogledaj karijere igraca koje se nabrojao prije nego su dosli u Chelsea,Arsenal i Man. Utd..A onda pogledaj karijeru Avdije prije loseg nastupa sinoc..chily-rz je napisao/la: Da,da,Tores je davno trebao dobiti nogu iz Celzija..Giroud je vjerovatno vec prekrizen kod Wengera a Downingu treba zabraniti da se bavi fudbalom![]()
![]()
Toresu je trebalo petnaest i kusur utakmica da zabije za Celzi,Downing je sezonu zavrsio bez gola i asistencije,.
Ja sam za razliku od tebe imao priliku da gledam Avdiju i prije ove utakmice,da je najbolje sto imamo na krilu,nije,da je najbolje sto imamo na beku,nije,ali isto tako ni ono sinoc nije bilo najbolje sto mozemo vidjeti od njega..
Necu ja ni sam sebe lagati,nije on sigurno za prve postave ali moze biti igrac koji ce povecati sirinu u ekipi jer je univerzalac,nije ni igrac kojem ce biti mrsko sjediti na klupi i cekati svojih 5 do 10 minuta ako ih i dobije..U ostalom i ja sam prvi volio vidjeti sinoc Mahmutovica prije njega pa i Burica na klupi umjesto matorog Avdukica ali ja se ne pitam isto kao i ti,isto kao i oni sto popljuvase Zahu nakon svake utakmice ali je on jos uvjek tu,.
Golijada dobra bila.. nek' su naši grabežljivci strpali po tri komada... slijedeća je protiv težeg protivnika -Latvije.
Nema ni tu kalkulacija, samo tri bobe se broje i to je to.. pobjeda bilo kakva... sinoć ih Grci dobiše 1:2 a Slovaci su izvukli ''tek'' bod sa gostovanja protiv Litvanije...
Imamo šansu da nakon septembra budemo na prvom mjestu..
IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBIJEDI...
Nema ni tu kalkulacija, samo tri bobe se broje i to je to.. pobjeda bilo kakva... sinoć ih Grci dobiše 1:2 a Slovaci su izvukli ''tek'' bod sa gostovanja protiv Litvanije...
Imamo šansu da nakon septembra budemo na prvom mjestu..
IGRAJ BOSNO IGRAJ I POBIJEDI...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja sam bas o sustini tvog posta i govorio..Svim ovim nabrojanim igracima bi se odmah pokazala izlazna vrata kd bi im se sudilo po onome sto pruzaju u tim novim klubovima..Ali se to ne radi jer su iza njih kvalitene godine i sezone u kojima su pokazali koliko mogu i znaju..A iza Avdije sta stoji? Neuspijesna epizoda u Zelji,sezone u Celiku,koji uz svo duzno postovanje prema imenu i historiji,nije neka referenca posljednih godina,neuspijesna epizoda u Slovackoj i sad Hajduk u kojem je odigrao tu neku famoznu utakmicu protiv Intera..I onda se na tako skromnu dosadasnju karijeru i uz cinjenicu da mu je 26 godina on odigra lose protiv amatera..Za mene je to sasvim dovoljno da kazem da nema mjesta u A timu..Ok da bude zakrpa kad zatreba,ali sve ostalo nikako..chily-rz je napisao/la:Zasto si zanemario sustinu mog posta ? Nije rijec ovdje kvaliteti nabrojanih u odnosu na Avdiju nego o racionalnom razmisljanju,ne mozes nekog otpisati na osnovu jedne utakmice pa makar ona bila i sa konobarima..Rios je napisao/la:I to je razlog da se Avdija ne proglasi igracem koji nije za A tima jel? Inace pogledaj karijere igraca koje se nabrojao prije nego su dosli u Chelsea,Arsenal i Man. Utd..A onda pogledaj karijeru Avdije prije loseg nastupa sinoc..chily-rz je napisao/la: Da,da,Tores je davno trebao dobiti nogu iz Celzija..Giroud je vjerovatno vec prekrizen kod Wengera a Downingu treba zabraniti da se bavi fudbalom![]()
![]()
Toresu je trebalo petnaest i kusur utakmica da zabije za Celzi,Downing je sezonu zavrsio bez gola i asistencije,.
Ja sam za razliku od tebe imao priliku da gledam Avdiju i prije ove utakmice,da je najbolje sto imamo na krilu,nije,da je najbolje sto imamo na beku,nije,ali isto tako ni ono sinoc nije bilo najbolje sto mozemo vidjeti od njega..
Necu ja ni sam sebe lagati,nije on sigurno za prve postave ali moze biti igrac koji ce povecati sirinu u ekipi jer je univerzalac,nije ni igrac kojem ce biti mrsko sjediti na klupi i cekati svojih 5 do 10 minuta ako ih i dobije..U ostalom i ja sam prvi volio vidjeti sinoc Mahmutovica prije njega pa i Burica na klupi umjesto matorog Avdukica ali ja se ne pitam isto kao i ti,isto kao i oni sto popljuvase Zahu nakon svake utakmice ali je on jos uvjek tu,.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Imal đe snimka utakmice ? na youtube i slicno
D€LUX je napisao/la:Imaju neke stvari koje mi nisu jasne...
Avdija Vrsajevic je dosao u Hajduk kao bek tj desni bek... Safet Susic ga poziva na poziciju napadača , prvo sam mislio da je greska vec su svi portali prenijeli to a i sam susic ga svrstao u napadace...![]()
![]()
![]()
Neki dan sam dobio zanimljiv info , inace je poznato da je Nihad Perco menadzer Avdije Vrsajevica ... a svi znamo da je Perco menadzer samo za regiju Zenica tj. Nema neka poznanstva po inostranstvu... Dobio sam informaciju da je Nihad Perco , poceo suradjivati sa Seadom Susicem koji je Vrsajevicu sredio transfer u Hajduk ,sto i djeluje malo logicno. Ja sam to sve provjerio na transfermarktu i dosao do saznanja da se sve poklapa.:: Germania Sport Agentur je u vlasnistvu Seada Susica i ima 2 igraca u Hajduku Maglicu , svog sina Tino Svena , i jos 2 u Juniorima. Znaci da uveliko suradjuje sa njima , i vjerovatno je njegovim posredstvom i dosao do Hajduka i A reprezentacije.
http://www.transfermarkt.de/de/germania ... _1886.html
Ja iskreno nemam nista protiv Vrsajevica , ima jako dobru brzinu i nije los igrac... Al do prije par mjeseci nije bio ni na spisku od 100 igraca koji treba u A reprezentaciju i sad odjednom je medju 23 igraca najboljih iz BIH![]()
![]()
![]()
Ocigledno je da Safet Susic forsira igrace svog brata i njegovih partnera. ako cemo gledati realno svako bi gurao svog brata ... al ja kao navijac to necu i nemogu podrzati i ZATO SAM PROTIV SAFETA SUSICA!!!!
I dalje cu navijati za repku nasu i ici na tekme... al moje misljenje da pored rezultata ( koji nisu bas toliko za pohvalit al hajd) SUSICU NAPOLJE!!!!
LP
EVO STA SAM JA 28. AUGUSTA NAPISAOO!!!!! PA ETOO IMAL ISTINE... JESTEL VIDJELI SINOC 80% NAPADA ISLO PREKO NJEGA STA MISLITE ZASTO???????
>>No body likes us but we dont care<<
Tovje informacije su 100% tacne jer imam jednog priatelja Njemca koji je takodje menadzer i povremeno saradjuje sa Seadom Susicem i on mi je to potvrdio. To je stvarno zalosno, al kod nas rekao bih i normalno.D€LUX je napisao/la:D€LUX je napisao/la:Imaju neke stvari koje mi nisu jasne...
Avdija Vrsajevic je dosao u Hajduk kao bek tj desni bek... Safet Susic ga poziva na poziciju napadača , prvo sam mislio da je greska vec su svi portali prenijeli to a i sam susic ga svrstao u napadace...![]()
![]()
![]()
Neki dan sam dobio zanimljiv info , inace je poznato da je Nihad Perco menadzer Avdije Vrsajevica ... a svi znamo da je Perco menadzer samo za regiju Zenica tj. Nema neka poznanstva po inostranstvu... Dobio sam informaciju da je Nihad Perco , poceo suradjivati sa Seadom Susicem koji je Vrsajevicu sredio transfer u Hajduk ,sto i djeluje malo logicno. Ja sam to sve provjerio na transfermarktu i dosao do saznanja da se sve poklapa.:: Germania Sport Agentur je u vlasnistvu Seada Susica i ima 2 igraca u Hajduku Maglicu , svog sina Tino Svena , i jos 2 u Juniorima. Znaci da uveliko suradjuje sa njima , i vjerovatno je njegovim posredstvom i dosao do Hajduka i A reprezentacije.
Ja iskreno nemam nista protiv Vrsajevica , ima jako dobru brzinu i nije los igrac... Al do prije par mjeseci nije bio ni na spisku od 100 igraca koji treba u A reprezentaciju i sad odjednom je medju 23 igraca najboljih iz BIH![]()
![]()
![]()
Ocigledno je da Safet Susic forsira igrace svog brata i njegovih partnera. ako cemo gledati realno svako bi gurao svog brata ... al ja kao navijac to necu i nemogu podrzati i ZATO SAM PROTIV SAFETA SUSICA!!!!
I dalje cu navijati za repku nasu i ici na tekme... al moje misljenje da pored rezultata ( koji nisu bas toliko za pohvalit al hajd) SUSICU NAPOLJE!!!!
LP
EVO STA SAM JA 28. AUGUSTA NAPISAOO!!!!! PA ETOO IMAL ISTINE... JESTEL VIDJELI SINOC 80% NAPADA ISLO PREKO NJEGA STA MISLITE ZASTO???????
- tyler durden
- Kontakt:
Pa nisi prvi koji je to ukapirao, to pola foruma zna da Papke forsira svog burazera i njegove igrace, samo sto to pola foruma izigrava budaluD€LUX je napisao/la:D€LUX je napisao/la:Imaju neke stvari koje mi nisu jasne...
![]()
![]()
![]()
![]()
LP

- storm_raider
- Kontakt:
Izvor ili ce ovo biti samo jos jedna "forumska laz". Ustvari mozda prodje ta prica u Expressu ako nema izvora.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Anel Hadzic je isto po Seadom, zato je vec u repci i uspio srediti te papire za veoma kratko vrijeme.
Menadžer je on i nekim igračima koji duže već igraju u reprezentaciji..
Najbolje da se okrenemo duelu sa Latvijom, a nebuloze ćemo ostavit' za kasnije.
Raja imal kakvih utakmica vec eras,nabavio sam novi dreambox sa nettv plus i sad geledam sve zivo,heheh.Kad Spanija igra?
Bdw,cestitam nasim zmajevima na pobjedi!
Bdw,cestitam nasim zmajevima na pobjedi!

Ma ja a Vrancic,Besic,Vranjes nakon poziva izgubili skoro totalno svoja mjesta u timu a kamoli jos da se prodaju.Papac iz Kartena nebi nigdje makeo,da su mu glledali igre u repci,vec su ga sjajne igre u Austriji prodale dalje.Dobra reklama nasa repka u pm.soko je napisao/la:Anel Hadzic je isto po Seadom, zato je vec u repci i uspio srediti te papire za veoma kratko vrijeme.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.