NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 07 sep 2012, 09:02

Zmajjj je napisao/la: Sloga iz Temerina treća liga Srbije amateri iz treće smjene došli i mi njih ne možemo pobijedit ? Prelazni rok završen i što smo doveli doveli smo a do kraja jesenjeg dijela prvenstva ostalo deset kola a dolaze nam Čelik, Gradina, Sarajevo, Leotar i Travnik. dvije teške utakmice kući imamo protiv Čelika i Sarajeva.....idemo u goste Radniku, Rudaru, Olimpiku, Veležu i Širokom biće zanimljivo do kraja valjda Radnika pobijedimo u Bijeljini da se izvučemo iz opasne zone
:o :o :o :o :o aaaaaaaaa otkrio si ameriku joj kako cemo, sta cemo.... ma najbolje kunitcu otkaz.... ispast cemo jooooj :D :D :D

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 sep 2012, 10:15

Zmajjj je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
mirzard je napisao/la:REMI ZVIJEZDE I SLOGE
Prepostavljam opet neke kunticeve kombinacije sa sastavom!Haj valjda uganja nesto ugodno sa korisnim ;)
Sloga iz Temerina treća liga Srbije amateri iz treće smjene došli i mi njih ne možemo pobijedit ? Prelazni rok završen i što smo doveli doveli smo a do kraja jesenjeg dijela prvenstva ostalo deset kola a dolaze nam Čelik, Gradina, Sarajevo, Leotar i Travnik. dvije teške utakmice kući imamo protiv Čelika i Sarajeva.....idemo u goste Radniku, Rudaru, Olimpiku, Veležu i Širokom biće zanimljivo do kraja valjda Radnika pobijedimo u Bijeljini da se izvučemo iz opasne zone
Mozda ohrabruje sto imamo izuzetne odnose sa klubovima iz Hercegovine.

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 07 sep 2012, 11:31

Čovjek je fino rekao da će na ovim mini pripremama dati priliku onima koji su do sada imali manju minutazu (Milanovic,Pilavdzic itd),pretpostavljam da je to razlog ovih rezultata.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 sep 2012, 11:34

Shorty je napisao/la:Čovjek je fino rekao da će na ovim mini pripremama dati priliku onima koji su do sada imali manju minutazu (Milanovic,Pilavdzic itd),pretpostavljam da je to razlog ovih rezultata.
ma nije to razlog vidis da nemamo pojma :mrgreen: al bi volio i da od spartaka izgubimo da nam tema dobije na popularnosti :lol: :lol: :lol: .kako pobijedismo zrinjsksi nigdje nikog jos sada kada uvezemo jos dvije utakmice bez poraza ova ce tema umrijet skroz :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 sep 2012, 15:31

Shorty je napisao/la:Čovjek je fino rekao da će na ovim mini pripremama dati priliku onima koji su do sada imali manju minutazu (Milanovic,Pilavdzic itd),pretpostavljam da je to razlog ovih rezultata.
Upravo to je rekao al pojedinim treba na svakoj sranici ponavljati da se prisjete!Pripremna tekma je jedno a sluzbena drugo!Zmaju opusti se ko na slaufu i uzivaj u buducim tekmama no sikiriki ;)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 sep 2012, 15:46

Kvota je napisao/la:
Upravo to je rekao al pojedinim treba na svakoj sranici ponavljati da se prisjete!Pripremna tekma je jedno a sluzbena drugo!Zmaju opusti se ko na slaufu i uzivaj u buducim tekmama no sikiriki ;)
;) ;) ;) ;) ;)

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 07 sep 2012, 16:10

Navijači Zvijezde su kažnjeni sa 1.000 KM , dali netko zna zbog ceka koji je razlog te odluke Disciplincke komisije N/FSBiH
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 sep 2012, 17:05

nedžad je napisao/la:Navijači Zvijezde su kažnjeni sa 1.000 KM , dali netko zna zbog ceka koji je razlog te odluke Disciplincke komisije N/FSBiH
Zbog kamenovanja željinih navijača, tj. zbog uzvraćanja.
Dragon Town

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 sep 2012, 19:13

Ipak cemo izgleda ubuduce sami da igramo tekme na nasem stadionu komsije nam se naljutile al bar ce travnjak slaviti ovu vijest a mozda i jos neko da se ne naljuti ;)

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 07 sep 2012, 19:52

Kvota je napisao/la:Ipak cemo izgleda ubuduce sami da igramo tekme na nasem stadionu komsije nam se naljutile al bar ce travnjak slaviti ovu vijest a mozda i jos neko da se ne naljuti ;)
Ne gotivimo ih dovoljno :mrgreen:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 07 sep 2012, 20:00

ma hajde neka igraju gdje im je volja i uz puno srece koja ce im bit potrebna da ostanu u ligi...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 07 sep 2012, 20:08

Shorty je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Ipak cemo izgleda ubuduce sami da igramo tekme na nasem stadionu komsije nam se naljutile al bar ce travnjak slaviti ovu vijest a mozda i jos neko da se ne naljuti ;)
Ne gotivimo ih dovoljno :mrgreen:
Pa u prevedenom znacenju ja cu u tvom dvoristu kolo vodit a tebe domacine ko j... dobar si covjek tj. budala!Nije problem u kompletnom rukovostvu vec u crvu kojeg smo i mi imali pa ga se rijesili !!! mlad su premijerligas pa se nadam da ce ga se sto prije rijesit jer ne zivi se uvijek samo za sebe treba nekad mislit i na siroke mase! Iskreno volio bi da sto prije otvore oci ,nisu losi al levat ih spermise kojeg mi svi dobro znamo :roll:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 sep 2012, 22:00

Nakon danasnje tekme mlade reprezentacije na Kosevu, mislim da je krajnje vrijme da mlada zaigra na Banji Ilidzi.Ne znam sta sada nedostaje nasem stadionu za odigravanje medjunarodnih utakmica, mislim da reflektori nisu obavezni,jer se i danasnja utakmica na Kosevu odigrala u dnevnom terminu.
Zaista bi bilo odlicno da mlada repka zaigra na nasem stadionu, barem prijateljsku utakmicu ako nista, mi bi stadion napunili do posljednjeg mjesta a ne onako da Kosevo zjapi prazno.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 07 sep 2012, 22:07

Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon danasnje tekme mlade reprezentacije na Kosevu, mislim da je krajnje vrijme da mlada zaigra na Banji Ilidzi.Ne znam sta sada nedostaje nasem stadionu za odigravanje medjunarodnih utakmica, mislim da reflektori nisu obavezni,jer se i danasnja utakmica na Kosevu odigrala u dnevnom terminu.
Zaista bi bilo odlicno da mlada repka zaigra na nasem stadionu, barem prijateljsku utakmicu ako nista, mi bi stadion napunili do posljednjeg mjesta a ne onako da Kosevo zjapi prazno.
al' Koševo svejedno ima reflektore, da je Savez htio, valjda bi se igralo naveče ;) a inače je solidan stadion, dobar za toga, valjda bi bio podobro pun koja god repka da igra, na kraju krajeva, bolje je gledati pun mali stadion, nego skoro prazan veliki...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 07 sep 2012, 22:08

Bosanski zmaj je napisao/la:Nakon danasnje tekme mlade reprezentacije na Kosevu, mislim da je krajnje vrijme da mlada zaigra na Banji Ilidzi.Ne znam sta sada nedostaje nasem stadionu za odigravanje medjunarodnih utakmica, mislim da reflektori nisu obavezni,jer se i danasnja utakmica na Kosevu odigrala u dnevnom terminu.
Na nasem stadionu bi se mogle igrati prijateljske utakmice reprezentativnih selekcija,a za to je prvi uslov dobar travanjak i naravno jaci uticaj u savezu.Sjecam se kako je nekoliko puta kadetska i juniorska reprezentacija igrala prijateljske u Derventi gdje je dobar samo travnjak,a sve oko travnjaka u losem stanju.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 08 sep 2012, 00:20

zmajevac je napisao/la:
Na nasem stadionu bi se mogle igrati prijateljske utakmice reprezentativnih selekcija,a za to je prvi uslov dobar travanjak i naravno jaci uticaj u savezu.Sjecam se kako je nekoliko puta kadetska i juniorska reprezentacija igrala prijateljske u Derventi gdje je dobar samo travnjak,a sve oko travnjaka u losem stanju.
Kad je mlada mogla igrat na stadionu u Srebreniku može i na Banji..jest da je to bilo podavno, mlada sa Gušom,Muratovićem,Omerom Joldićom... :lol:
Tad je naš kanton imao mnogo jače lobije u savezu nego danas..dovojno je reć samo da je naš kanton imao 6 premijer ligaša(Sloboda,Gradina,Budućnost,Lukavac,Zmaj od bosne i Drina)..Sad su taj primat uzeli Sarajlije..nažalost..
OFK Gradina Srebrenik

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 08 sep 2012, 01:45

Vjeruj da se i to pokuslo uradit al visa sila nas sprijecila, naravno i to se moze prepostavit ko je u pitanju :oops: Vec se pricalo na tu temu oko 90 godina postojanja kluba!!!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 08 sep 2012, 14:58

Evo nasi su zavrsili tekmu sa Spartakom iz Subotice 0:0!Prema infu bili smo dosta bolji al lopta jednostavno nije htjela da ude u okvir! ;) !

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 08 sep 2012, 17:50

slika

Spartak Zlatibor voda – Zvijezda 0:0

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 150. Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik), pomoćnici: Srđan Kaurin (Subotica) i Atila Harmat (Subotica).

Spartak Zlatibor voda: Stijaković, Kovačević, Bratić, M. Adamović, Torbica, Novaković, Milenović, Veselinović, Puškarić, Popara, Adamović. Igrali su još: Šarac, Antonić, Milivojev, Đurđević, Farkaš, Nosković, Đorđević.

Zvijezda: Mirković, Jakovljević, Moranjkić, Jahić, Ristanić, Savić, Halilović, Bogdanović, Kojić, Mašić, Pandža. Igrali su još: Jusić, Stanić, Milanović, Pilavdžić, Vehabović, Delić.

Prvenstvenu pauzu Subotičani su iskoristili da odigraju prijateljsku utakmicu sa Zvijezdmo. Uprkos terenskoj dominaciji domaći nisu uspeli da postignu gol i pobede i uvom duelu.

Dobre prilike u prvom poluvremenu imali su Novaković, Torbica i Adamavić ali dojučerašnji golman Spartaka a sada prvi golman Zvijezde Mirković uspešno je odoleo pritiscima. U drugom poluvremenu nastavile su se akcije Spartak Zlatibor vode. Novu priliku imali su Adamović i Milivojev ali ponovo je golman Mirković biosiguran. Pred kraj poluvrmene svoje prilike propustili su i gosti preko Milanovića is slobodnog udarca i posle šuta Bogdanovića. Najboilju priliku Zvijezda je propustila minut pre kraja kada je šut Pilavdžića, uspešno zaustavio Stijaković.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 08 sep 2012, 18:11

Bosanski zmaj je napisao/la:slika

Spartak Zlatibor voda – Zvijezda 0:0

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 150. Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik), pomoćnici: Srđan Kaurin (Subotica) i Atila Harmat (Subotica).

Spartak Zlatibor voda: Stijaković, Kovačević, Bratić, M. Adamović, Torbica, Novaković, Milenović, Veselinović, Puškarić, Popara, Adamović. Igrali su još: Šarac, Antonić, Milivojev, Đurđević, Farkaš, Nosković, Đorđević.

Zvijezda: Mirković, Jakovljević, Moranjkić, Jahić, Ristanić, Savić, Halilović, Bogdanović, Kojić, Mašić, Pandža. Igrali su još: Jusić, Stanić, Milanović, Pilavdžić, Vehabović, Delić.

Prvenstvenu pauzu Subotičani su iskoristili da odigraju prijateljsku utakmicu sa Zvijezdmo. Uprkos terenskoj dominaciji domaći nisu uspeli da postignu gol i pobede i uvom duelu.

Dobre prilike u prvom poluvremenu imali su Novaković, Torbica i Adamavić ali dojučerašnji golman Spartaka a sada prvi golman Zvijezde Mirković uspešno je odoleo pritiscima. U drugom poluvremenu nastavile su se akcije Spartak Zlatibor vode. Novu priliku imali su Adamović i Milivojev ali ponovo je golman Mirković biosiguran. Pred kraj poluvrmene svoje prilike propustili su i gosti preko Milanovića is slobodnog udarca i posle šuta Bogdanovića. Najboilju priliku Zvijezda je propustila minut pre kraja kada je šut Pilavdžića, uspešno zaustavio Stijaković.
Šta bi za Džafića zašto on nije igrao?!?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.