Regionalna rukometna liga
- gradacac10
- Kontakt:
Re: Regionalna rukometna liga
sta ti je roberte, seha ligu osvaja sloga 

Malo mrogen
Ali ipak good luck.
Vidim da Sloga igra CL kvale pa kako to ? mislio sam da Borac je jaci od vama.

Ali ipak good luck.
Vidim da Sloga igra CL kvale pa kako to ? mislio sam da Borac je jaci od vama.
Cuj Sloga pored Makedonaca.gradacac10 je napisao/la:sta ti je roberte, seha ligu osvaja sloga

Pa ti ne znas da su oni najveca evropska sila sto reprezentativno sto klupski u vecini sportova.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Metalurg rutinski u CL
Kako je prosol Sloga ????
-16 u Beograd.
Treba vratite KK Bosna na noge.

Kako je prosol Sloga ????

Treba vratite KK Bosna na noge.
Kako se samo lose prati liga od strane portala a narocito televizija.Toliko o ozbiljnosti samog projekta iako bi se verovatno i imalo sta videti. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
NEXE slavilo u Skopju,Lino odmarao nekoliko igrača-nakon pobjede protiv Chambery sa razlogom porasli apetiti u LP.
regionalna liga ce pokopati rukomet u BiH...žalosno je na sta nam lici premijer liga...zasto nebi kao u srbiji obavezno igrali domacu ligu a ako su mangupi neka igraju i meduplanetarnu ako hoce...tuga jad i cemer
Kameni nadmudrio Linu,

Danas dva naša kluba imaju dva teška ispita. Borac gostuje jakom Meskhovu,a u Ljubuški stiže stalni sudionik lige prvaka Zagreb.A na ovim portalu ni riječi o tome 

Borac izgubio 33:26
Iako je odmarao nekoliko igrača Zagreb slavio u Ljubuškom 31:29,dobar otpor Izviđača.
danas gostujemo u skopju kod vardara u 18:00 h..
Sloga upisuje prve bodove,Metalurg svu koncentraciju usmjerio na CL.
Pa nece igrati sa juniorima i pionirima. Prognoziram 7 razilke za Metalurg.brzi je napisao/la:Sloga upisuje prve bodove,Metalurg svu koncentraciju usmjerio na CL.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Sloga je izgubila 23-26,a Vardar je razbio Izviđač sa 41:23
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Zagreb zaigrao u puno jačem sastavu nego u Ljubuškom,Borac bez ikakve šanse.
Pešić i Vukičević ne treniraju sa Slogom,Burić sa Izviđačem,izgleda najmirnije u Borcu.
-
- Kontakt:
Zagreb-Nexe 33:31
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Sloga i dalje bez boda,večeras bolji Lovćen.
Kako ovo završi ?Tatran Presov u 15.30 igra slovačko prvenstvo, u 18 SEHA ligu
...utakmica protiv Sloge je prvenstveno jedinstvena po tome što su Slovaci odlučili igrati dva meča u jednom danu, što se do sada nije doživjelo i što će jasno reći o snazi protivnika u SEHA ligi.
- Malo ćemo eksperimentirati, bit će zanimljivo i za publiku - kaže gazda kluba Miloslav Chmeliar.
Tako od 15.30 sllijedi meč protiv Topol'čana u domaćoj ligi, a od 18 sati protiv Sloge.
- Bolje je da rukometni fanovi provedu poslijepodne u dvorani, nego da moraju dolazi subotu i nedjelju.
Takvo nešto je moguće s obzirom na rivala koji stiže iz Bosne. Sloga je najgori sastav lige, izgubila svih šest utakmica, posljednju doma kontra Lovćena.
-Dugić: Ovaj poraz od Lovćena nije uopće neočekivan. Prije svega uopće nemamo istu ekipu kao što je bila u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Sada imamo potpuno drugačiji tim. Bukvalno u ovoj ekipi su svega tri ili četiri igrača koja su igrala na turniru u Beogradu. Ove sezone nismo odigrali nijednu utakmicu u istom sastavu i to se mora osjetiti na parketu - rekao je za Nezavisne novine trener Aleksandar Dugić.
- Sada nas je napustio i Miloš Pešić, Danijel Vukičević je bio u sastavu, ali i on je blizu odlaska.
Dugić vodi borbe s upravom kluba, potrpresjednik Rađa ga proziva, Dugić se nije pojavio na sjednici UO, naredna je u srijedu.
- Rađa: Nije mi jasno zašto je Milan Pavlov suspendiran mimo svih pravilnika, pa sada šeta po Doboju, što nas košta 3.000 maraka mjesečno. Nije mi jasno što je rekao da ne računa na Velibora Manjića, koji više nije naš član. Problem s Vukičevićem je riješen i on je otputova u Prešov, a Miloš Pešić je na jednomjesečnoj posudbi u Iranu - rekao je pak za Glas Srpske podpresjednik Rađa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.