FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Malo i ankete!
Anketa: FK Sloboda je politički teren Jasmina Imamovića
Završena je još jedna anketa na kojoj ste mogli izraziti svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji u FK "Sloboda". Povod ankete bio je postavljanje podobnih ljudi bliskih Jasminu Imamoviću na čelo ovog politikom degradiranog kluba. Vas 73,3% smatra da je imenovanje pomenutih osoba u upravu Slobode tipična politička igra Jasmina Imamovića, dok vas 21,8% smatra da je ovaj potez jedini spas za Slobodu. 4,9% ostalo je zbunjeno i izjasnilo se sa "ne znam".
Anketa: FK Sloboda je politički teren Jasmina Imamovića
Završena je još jedna anketa na kojoj ste mogli izraziti svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji u FK "Sloboda". Povod ankete bio je postavljanje podobnih ljudi bliskih Jasminu Imamoviću na čelo ovog politikom degradiranog kluba. Vas 73,3% smatra da je imenovanje pomenutih osoba u upravu Slobode tipična politička igra Jasmina Imamovića, dok vas 21,8% smatra da je ovaj potez jedini spas za Slobodu. 4,9% ostalo je zbunjeno i izjasnilo se sa "ne znam".
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
I ti si naporan vise sa tim Jasminom Imamovicem.
Danas počinje predizborna kampanja 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Vidjećemo čega će se ove godine nalagati i nasukati glupi i prevareni narod (svojom vlastitom krivicom, nažalost) da glasa za njih. Preko sporta se, barem SDP i Imamović, ne mogu vaditi jer im više niko ne vjeruje. A, najgore je što će opet namamiti blesave građane da im povjeruju.Heller je napisao/la:Danas počinje predizborna kampanja

Inače, utakmica je u subotu, zar ne? Dobro je da znam zbog satnice, da stignem na vrijeme.

Zlatko Berbic oblijepio grad reklamama u maici Fukare Tuzla.Heller je napisao/la:Danas počinje predizborna kampanja
Lijepo Admin neki dan reče bez politike do 8 oktobraMakeTZ je napisao/la:Zlatko Berbic oblijepio grad reklamama u maici Fukare Tuzla.Heller je napisao/la:Danas počinje predizborna kampanja
Nullius in verba
Ma joj boli me **** ja ionako necu glasat, onako govorim 

Nemojte molim vas puno o politici ovdje. Znate kako je, par stotina tuzlaka zanima Sloboda, a ove ostale boli ona stvar. To znate i vi i ja, tako da situacija Tz sporta uopšte neće donijeti promjenu na ovim izborima.
Lično meni u gradu najviše smeta nesnosan smrad Jale koji se širi čak i do stotinjak metara od rijeke. Ne možeš hodati gradom uopšte, ali eto boli me k.u.r.a.c imam još jedno jezero.
U koliko je tekma sutra !?
Lično meni u gradu najviše smeta nesnosan smrad Jale koji se širi čak i do stotinjak metara od rijeke. Ne možeš hodati gradom uopšte, ali eto boli me k.u.r.a.c imam još jedno jezero.

U koliko je tekma sutra !?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
lapo 5.
SRCEM DO POBIJEDE

Mec sudi Danijel Zrnic iz Zenice !
Zanimljivo da se nije ni odrzala press konferencija uoci meca sa Capljinom
Zanimljivo da se nije ni odrzala press konferencija uoci meca sa Capljinom
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
1:0 jackson
1:1 opet iz kornera
polako ibrak sigurno odlazi, eh da netko pronade moje komentare jos prije 3 kola:)))))
Bas bi bio sretan da ih procita,sa ovom ekipom i ibrakom NEMA PL
Sloboda je dovela trenera koji je inace poznat kao strucnjak za polovnjake.Doveo vam je 30 novih igraca i pokusao to ukomponovati,ali vidi se da je nemoguce...dado82 je napisao/la:polako ibrak sigurno odlazi, eh da netko pronade moje komentare jos prije 3 kola:)))))
Na zalost od povratka nema nista, a gdje su sada komentari to me cudi nesto se zasutilo sa raspravom,
IBRAK NAPOLJE
TO JE JEDAN OBICNI MESETAR I PREVARANT KOGA GOD JE VODIO OD LUKAVCA,VELEZA,CELIKA,BRASTVA SVI SU DOBRO PROSLI
SAD DA CUJEM SAMO KOMENTAR AMERIKANCA BAS ME INTERESUJE
IBRAK NAPOLJE
TO JE JEDAN OBICNI MESETAR I PREVARANT KOGA GOD JE VODIO OD LUKAVCA,VELEZA,CELIKA,BRASTVA SVI SU DOBRO PROSLI
SAD DA CUJEM SAMO KOMENTAR AMERIKANCA BAS ME INTERESUJE
on ih je i doveo on mora prvi snositi konsekvence, jer su mu bile odrijesene ruke a pokazao je po ko zna koji puta svoju nesposobnost i amaterizam
Sa ovim potezom i njegovim izborom totalno je urusen imidz FK Sloboda
Sa ovim potezom i njegovim izborom totalno je urusen imidz FK Sloboda
Evo sad sa utakmice, tuga, jad i čemer to je što mogu da kažem, u ekipi jedino sto vrijedi Stanisa Nikolic ,Jackson i Ceric ovo ostalo tuga. Imamo velike srece sto nismo izgubili ovu utakmicu jer je Capljina profulala 100 % sansu kad je njihov igrac izasao sam pred Divkovicem i ovaj je odbranio, golmau pohvale ali opet mora se priznati da s ovom ekipom nemamo nikakve sanse. E moj boze utakmice samo mi djaba pokvari dan i raspolozenje od sinoc, pa to ne zna 2 pasa sastavit. Kakav ba Meske i k.arina i Ibrakovic.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Neutralan88
- Kontakt:
ocekivao sam da ce se prosetatk Sloboda 1 ligom federacije...
sve je uzaludno znaci, samo tone se i tone i tone.. valjda se opamete do proljetne sezone
sve je uzaludno znaci, samo tone se i tone i tone.. valjda se opamete do proljetne sezone

tako je kralju, mora snositi odgovornost za potrosene pare na Zlatiboru a nemaju kondicije ni za polu vrijeme i za dovodenje silnih "kvslitetnih" pojacanja
Nadam se da cemo za dvije sezone kralju moj odigrati jednu premijer ligasku tekmu, i da opet prodete kao i u drugom kolu sto ste prosli:))))
Nadam se da cemo za dvije sezone kralju moj odigrati jednu premijer ligasku tekmu, i da opet prodete kao i u drugom kolu sto ste prosli:))))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.