FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Bila je otvorena, ali s obzirom da se jedna osoba iz kluba više mjeseci trudila, ako ne i više od godinu dana, nije bilo smisla da imamo i profil i facebook fan stranicu, pa sam odabrao profil.
Kojeg ću ujedno konvertirati u Facebook stranicu kad dostigne limit prijatelja.
Pozdrav.
Pozdrav.
- badblueboylivno
- Kontakt:
FKKC1932 je napisao/la:Bila je otvorena, ali s obzirom da se jedna osoba iz kluba više mjeseci trudila, ako ne i više od godinu dana, nije bilo smisla da imamo i profil i facebook fan stranicu, pa sam odabrao profil.
Pozdrav.

Govorio sam iz razloga što je stranica pristupačnija i to, ljudi odmah mogu lajkati, ne mora se čekati potvrda prijateljstva.
A i satrao sam se dok sam našao taj profil, trebao mi je nešto proljetos da nađem neki rezultat Kupa USK.

Hayley <3
Hehe evo sad ima sve na službenoj stranici pa i profil. Ali eto, biće i stranica čim dosegnemo limit prijatelja.
Danas u 16:30 na Gradski stadion, vjerujte ovo je utakmica u kojoj nema nikakvih malverzacija jer nas Visočani ne mogu, kao ni Kladušane jer su one sezone kad su ispadali sa našeg kantona u zadnja dva gostujuća kola ispraćeni sa 6 primljenih komada i bez ijednog osvojenog boda.
Najava utakmice na FK-Krajina.com
Danas u 16:30 na Gradski stadion, vjerujte ovo je utakmica u kojoj nema nikakvih malverzacija jer nas Visočani ne mogu, kao ni Kladušane jer su one sezone kad su ispadali sa našeg kantona u zadnja dva gostujuća kola ispraćeni sa 6 primljenih komada i bez ijednog osvojenog boda.
Najava utakmice na FK-Krajina.com
Poraz Krajine u Cazinu nakon 32 utakmice.
Koja je ovo sramota i bruka. Došlo mi je da onom golmanu Bosne *ebem i mater i oca.
Samo se nadam da nisu i naši igrači ovakvi u gostima, a vrlo vjerovatno jesu.
Koja je ovo sramota i bruka. Došlo mi je da onom golmanu Bosne *ebem i mater i oca.
Sta je sada bilo,Bosna nije htjela 3 za 3?FKKC1932 je napisao/la:Poraz Krajine u Cazinu nakon 32 utakmice.
HzSM je napisao/la:Sta je sada bilo,Bosna nije htjela 3 za 3?FKKC1932 je napisao/la:Poraz Krajine u Cazinu nakon 32 utakmice.

Gojko Velicanstveni
Cestitke ekipi Bosne. Momci su dosli igrati na bod,braniti se i pokusavati iz kontre. Zadrzavanje i otezanje igre je sastavni dio nogometa. Sto nismo dali gol u 20 minuti i onda nek leze,ali nasi levati ne znaju
Svako igra ovako na strani,to je sasvim normalno
jos jednom cestitke Bosni. U ovoj ligi stvarno nema ekipe koja dominira,sve je to tu negdje. Niko nije dobar,samo se gleda ko je manje los.

Svako igra ovako na strani,to je sasvim normalno

-
- Kontakt:
Ma sa taktikom koju je Bosna igrala i tako ce Krajina vjerovatno igrati u S.Mostu ...Tj..bunkerom i izležavanjem koju igra svaka gostujuca ekipa može računati na bodove.
Liga je krajnje smiješna i danas sam sjedio sa 2 čovjeka(1 se predstavio kao otac od Stambolije)tvrdi da je 2.liga federacija i utakmice u 2.ligi federacije su zanimljvije nego ove utakmice u 1.ligi gdje gosti nemaju imperativ pobijede.
Jednostavno,svima je jasno da jedini klub koji u ovoj ligi ima plan i program je Branitelj(samo se ne zna koliko ce on trajati).
Liga je krajnje smiješna i danas sam sjedio sa 2 čovjeka(1 se predstavio kao otac od Stambolije)tvrdi da je 2.liga federacija i utakmice u 2.ligi federacije su zanimljvije nego ove utakmice u 1.ligi gdje gosti nemaju imperativ pobijede.
Jednostavno,svima je jasno da jedini klub koji u ovoj ligi ima plan i program je Branitelj(samo se ne zna koliko ce on trajati).
- badblueboylivno
- Kontakt:
HzSM je napisao/la:Sta je sada bilo,Bosna nije htjela 3 za 3?FKKC1932 je napisao/la:Poraz Krajine u Cazinu nakon 32 utakmice.

Hayley <3
Nije smiješno i te priče 3 za 3 ostavite po strani.
Danas se u Cazinu igralo sve samo ne nogomet. Vrlo loša predstava domaćih igrača i dvije situacije koje nisu smjeli propustiti, a to što su gosti ležali najmanje 5 minute a udarali kao ludi, što pokazuje podatak da su napravili više od 20 prekršaja, po meni ne predstavlja zadovoljavajuću utakmicu niti nešto na čemu im se treba čestitati.
Vrban i Šušnjar i dalje nastavljaju sa svojim katastrofalnim ispadima.
Danas se u Cazinu igralo sve samo ne nogomet. Vrlo loša predstava domaćih igrača i dvije situacije koje nisu smjeli propustiti, a to što su gosti ležali najmanje 5 minute a udarali kao ludi, što pokazuje podatak da su napravili više od 20 prekršaja, po meni ne predstavlja zadovoljavajuću utakmicu niti nešto na čemu im se treba čestitati.
Sam si trubio da ce ova niti postena i uzose vam ljudi 3 boda. Igrali bi vi tri za tri da je htjela bosna..
Kako ti znaš?xxl je napisao/la:Sam si trubio da ce ova niti postena i uzose vam ljudi 3 boda. Igrali bi vi tri za tri da je htjela bosna..
Fuj, kakva demagogija portala Visoko.co.ba.
Pa ne mogu da vjerujem na što su ljudi sve spremni.
Pa ne mogu da vjerujem na što su ljudi sve spremni.
Jarane, ja sam iz Visokog i jasno mi je na koji nacin je Bosna dosla do 3 boda. Ali vjeruj mi da nijedna ekipa nema kvalitet da odigra dvije utakmice na strani u kojima ce dominirati, hem nema kvalitet, a ni mogucnosti na vecini gostovanja. Ovaj nacin se isplati ponekad, to je potvrdjeno, mozda ne u Spaniji, Italiji, al daleko smo mi od togaFKKC1932 je napisao/la:Nije smiješno i te priče 3 za 3 ostavite po strani.

A u čemu smo mi to kao domaćini pogriješili, osim što smo tolerirali vaša udaranja i po strani mirno slušali gluposti od vašeg golmana?
Jedina greška kod domaćinstva je ta što djeca odbijaju (ona iz pogona) stati na stadion ,uzeti markir i početi dodavati lopte kad je to potrebno. A to je Bosna iskorištavala.
Citiram: "Šalji je preko ograde"
Jedina greška kod domaćinstva je ta što djeca odbijaju (ona iz pogona) stati na stadion ,uzeti markir i početi dodavati lopte kad je to potrebno. A to je Bosna iskorištavala.
Nisi razumio definitivno. Ja ne kritikujem vas, i nemoj da mi pricas gluposti Bosna udarala u Cazinu, slobodno mozes pitati navijace Radnickog kao i Iskre jel bilo ikako grubosti od strane domacina?! Ne udaramo kucu a u Cazinu idemo u kost ?FKKC1932 je napisao/la:A u čemu smo mi to kao domaćini pogriješili, osim što smo tolerirali vaša udaranja i po strani mirno slušali gluposti od vašeg golmana?

A dobro hej.
Zna se ko je bio na utakmici. Ti. Ja nisam
Zna se ko je bio na utakmici. Ti. Ja nisam

-
- Kontakt:
Igrači Krajine odbili danas trenirati nakon što su izigrani i poniženi po ko zna koji put od strane ljudi u upravi koji se uopste ne pojavljuju na stadionu niti se javljaju kome.Tako da se broj neisplaćenih plata popeo na 4 i to 2-je plate iz ove sezone i 2-je iz prosle.Ali o tome niko ne pise niti izvjestava jer u Krajini je cenzura na snazi,stranica Krajine objavljuje samo "med i mlijeko",urednik te stranice koji je nekad bio zakleti protivnik sistema 3 za 3(vratite se nekoliko stranica unazad pa cete vidjeti) sada je pobornik toga i to zbog nekolicine eura koje je dobio za "uspjesno vodjenje i izvrsavanje izjava i informacija" od jednog clana uprave.Isti taj,nazovi urednik,uredno brise sve komentare sa stranice koji nisu po volji njemu i ljudima u upravi tako da taj portal prate samo on i mozda jos par ljudi iz uprave.U Krajini nista ne stima,ekipa je u rasulu,niko ne vodi racuna o njima,igraci kad idu na putovanja jedu cevape i jogurte po autobusu,idu na dan utakmice dok u Cazinu na dan utakmice hodaju po gradu jer nemaju gdje biti do utakmice,a ne mogu ni u kafic jer nemaju s cim pice platiti.Krajina ima ukupno 4 lopte s kojima treniraju svi u klubu,struja se iskljucuje mjesecno bar jedan put,na treninge igraci dolaze 2-3 puta sedmicno jer nemaju za gorivo.Krajina uredno NE isplacuje sluzbena lica sa utakmica omladinskog pogona a zadnju utakmicu protiv Bosne su cak ostali duzni i sluzbenim licima koje je namirio jedan obicni momak koji voli Krajinu ali se ne eksponise javno kao direktor i predsjednik Krajine koji su dva fikusa,dvije instalirane marionete koji ne smiju otici na wc a da ne pitaju one koji vuku konce i kojma je cilj samo se uvaliti u izvrsne odbore federacije i krovnog saveza.Krajina ove godine slavi 80 godina postojanja koje ce proteci tiho i bez icega jer ti ljudi koji su tu to ne dozivljavaju,oni misle kako je Krajina postala unazad 4-5 godina kako su oni zasjeli tu i ponasaju se kao da je to njihova babovina.
Igracima se nema sta zamjeriti,u ovakvim uslovima oni su heroji,toliko puta ponizavani,izigrani,slagani, oni su to podnosili i igrali ali ocito da i oni vise ne mogu.Neka istraju u svojim namjerama i ako treba neka ne igraju utakmicu u Sanskom Mostu,ionako je dogovorena(od strane Krajine,naravno) kao i utakmica protiv Čapljine 8 kolo u Cazinu
Igracima se nema sta zamjeriti,u ovakvim uslovima oni su heroji,toliko puta ponizavani,izigrani,slagani, oni su to podnosili i igrali ali ocito da i oni vise ne mogu.Neka istraju u svojim namjerama i ako treba neka ne igraju utakmicu u Sanskom Mostu,ionako je dogovorena(od strane Krajine,naravno) kao i utakmica protiv Čapljine 8 kolo u Cazinu
@FKKRAJINACAZIN
U pravu si s ovim tekstom. Ali ni situacija u drugim klubovima nije bajna,pomoc opstine nema,sponzora nema nikako,tako da ne vidim razlog zasto bi 4,5 ljudi vuklo non stop iz svog dzepa. Ja ne vidim kome u Cazinu treba da Krajina ikako postoji. Proslu polusezonu kad su prvi zavrsili nije bilo 100 gledaoca na utakmici,ove jos gore. Nema para,nema igraca,pojacanja i zato se trazi bilo kakav nacin da se upisu bodovi,pa bio to i 3 za 3. Opstina ne pomaze,sponzori takodjer,ljudi jos manje,ne dolaze,ne placaju ulaz (cast pojedincima i skidam kapu za ovih 50-tak ljudi sto dolaze na utakmice).
Ja prvi,da sam jedan od tih ljudi sto vuku Krajinu zadnjih par godina,dignuo bih ruke od toga,kad bih vidio da nema nicije podrske i jos te prozivaju neki kojima je muka dati i 3 KM za ulaz,a i kad daju onda pljuju sve redom. A za igrace,gdje im je bolje,neka idu,ako misle da je bilo gdje situacija bajna. Kad je Krajina bila najstabilniji klub u ligi,tad je sve bilo ok,cim su pocela kasniti plate,onda se oni bune i glume igrace,a ja bih nasao boljih 10 u Cazinu koji bi dzaba igrali.
U pravu si s ovim tekstom. Ali ni situacija u drugim klubovima nije bajna,pomoc opstine nema,sponzora nema nikako,tako da ne vidim razlog zasto bi 4,5 ljudi vuklo non stop iz svog dzepa. Ja ne vidim kome u Cazinu treba da Krajina ikako postoji. Proslu polusezonu kad su prvi zavrsili nije bilo 100 gledaoca na utakmici,ove jos gore. Nema para,nema igraca,pojacanja i zato se trazi bilo kakav nacin da se upisu bodovi,pa bio to i 3 za 3. Opstina ne pomaze,sponzori takodjer,ljudi jos manje,ne dolaze,ne placaju ulaz (cast pojedincima i skidam kapu za ovih 50-tak ljudi sto dolaze na utakmice).
Ja prvi,da sam jedan od tih ljudi sto vuku Krajinu zadnjih par godina,dignuo bih ruke od toga,kad bih vidio da nema nicije podrske i jos te prozivaju neki kojima je muka dati i 3 KM za ulaz,a i kad daju onda pljuju sve redom. A za igrace,gdje im je bolje,neka idu,ako misle da je bilo gdje situacija bajna. Kad je Krajina bila najstabilniji klub u ligi,tad je sve bilo ok,cim su pocela kasniti plate,onda se oni bune i glume igrace,a ja bih nasao boljih 10 u Cazinu koji bi dzaba igrali.
Predstaviš se pa onda počneš pričati o svakakvim stvarima o kojima nemaš pojma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.