dzafic ima manju povredu koljena i u gradaccu je na kondicionim pripremama i terapijamaKapetan je napisao/la:Šta bi za Džafića zašto on nije igrao?!?Bosanski zmaj je napisao/la:
Spartak Zlatibor voda – Zvijezda 0:0
Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 150. Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik), pomoćnici: Srđan Kaurin (Subotica) i Atila Harmat (Subotica).
Spartak Zlatibor voda: Stijaković, Kovačević, Bratić, M. Adamović, Torbica, Novaković, Milenović, Veselinović, Puškarić, Popara, Adamović. Igrali su još: Šarac, Antonić, Milivojev, Đurđević, Farkaš, Nosković, Đorđević.
Zvijezda: Mirković, Jakovljević, Moranjkić, Jahić, Ristanić, Savić, Halilović, Bogdanović, Kojić, Mašić, Pandža. Igrali su još: Jusić, Stanić, Milanović, Pilavdžić, Vehabović, Delić.
Prvenstvenu pauzu Subotičani su iskoristili da odigraju prijateljsku utakmicu sa Zvijezdmo. Uprkos terenskoj dominaciji domaći nisu uspeli da postignu gol i pobede i uvom duelu.
Dobre prilike u prvom poluvremenu imali su Novaković, Torbica i Adamavić ali dojučerašnji golman Spartaka a sada prvi golman Zvijezde Mirković uspešno je odoleo pritiscima. U drugom poluvremenu nastavile su se akcije Spartak Zlatibor vode. Novu priliku imali su Adamović i Milivojev ali ponovo je golman Mirković biosiguran. Pred kraj poluvrmene svoje prilike propustili su i gosti preko Milanovića is slobodnog udarca i posle šuta Bogdanovića. Najboilju priliku Zvijezda je propustila minut pre kraja kada je šut Pilavdžića, uspešno zaustavio Stijaković.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
eto izvukli smo bar remi
da smo imali dobro sudenje zasad bi sigurno imali jos dva boda i to iz lukavice i gabele.al idemo dalje liga je ko dlake i bolje je sada samo radnika dobiti i odosmo mi gore
.imali neko info skim bi mogli igrati u cetvrtak

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mirković izgleda i danas pokazivao svoje golmanske kvalitete.Nedaj Bože da bude igrač utakmice kao i danas u utakmicama koje slijede.Mada su nas golmani spasavali u prva četiri kola većih potopa.Dzafić Mirza zadobio povredu na treningu čim je dosao,kako kažu u gradu-Moranjkić ga otkovao.
steta sto dzafa nije otisao sa njima na pripreme sve sam nade polagao u njega .ali ima jos vremena do radnika nadam se da ce se oporavit i konkurist za prvi tim...a vjerujem da je doslo vrijeme da se i mi malo poslozimo imamo mi dobru ekipu deracemo mi uskoro 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije bas takva utakmica bila kao sto je navedeno novinarski al eto i sam kazes golman nas spasio jer je klupa igrala kao sto je vec trista puta navedeno! Ako nista dobili smo ekstra golmana i ne moramo vise da drhtimo kao kad nas smajic brani! Jeli to plus brate,iskreno meni jest i volio bi da taj momak ostane da se ne hebemo vise stim golmanima!Uostalom smajic nas je spasio protiv zalje potopavatreni je napisao/la:Mirković izgleda i danas pokazivao svoje golmanske kvalitete.Nedaj Bože da bude igrač utakmice kao i danas u utakmicama koje slijede.Mada su nas golmani spasavali u prva četiri kola većih potopa.Dzafić Mirza zadobio povredu na treningu čim je dosao,kako kažu u gradu-Moranjkić ga otkovao.

Sa halilom smo dobro usicarili a nek on razguli po bolovanjimaastra1922 je napisao/la:halil ima male sanse da ce proci u ceskoj a kako cujem ne vraca se u gradacac .nije sretan kod nas.izgleda da je slobodan igrac tako da nismo ofajdisali s njim

izgleda da si upravu nas klub je dobio pare za halila ali nista jos zvanicno.ako je tako super je mozemo mi i bez njega,najmanje sada sto nam treba jesu glumci,nas samo mogu izvuci borci na terenu i nista vise.Kvota je napisao/la:Sa halilom smo dobro usicarili a nek on razguli po bolovanjimaastra1922 je napisao/la:halil ima male sanse da ce proci u ceskoj a kako cujem ne vraca se u gradacac .nije sretan kod nas.izgleda da je slobodan igrac tako da nismo ofajdisali s njim!Ionako smo ga samo spominjali al nikako da procepi sa igrom ovako bolje lova na padze i halilko papa
![]()
![]()
!
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jesul nasis dosli kuci 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jesu.astra1922 je napisao/la:jesul nasis dosli kuci

Stigli su sinoc oko 10 sati! Vjerovali ili ne ovaj izvjestaj je naj veca glupost szo je neki novinar napisao a dokaz je da trener Spartaka poslije tekme dao ostavkuastra1922 je napisao/la:jesul nasis dosli kuci

lijepo cuti nema govora,nego jel i dalje zabrana gledanja treningaKvota je napisao/la:
Stigli su sinoc oko 10 sati! Vjerovali ili ne ovaj izvjestaj je naj veca glupost szo je neki novinar napisao a dokaz je da trener Spartaka poslije tekme dao ostavkuastra1922 je napisao/la:jesul nasis dosli kucicak nam je i regularan gol ponisten! A da stvar bude bolja IGRALI SMO BEZ KLJUCNIH IGRACA!!!
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Juniori:
HŠK ZRINJSKI - NK ZVIJEZDA 4:2
a kadetistarmo94 je napisao/la:Juniori:
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ne znam za kadete, javit cu vam kad saznam..astra1922 je napisao/la:a kadetistarmo94 je napisao/la:Juniori:
Eto prvi tim zvijezde jutros izgubio 8:1 jbt katastrofa!
Molim ?Kvota je napisao/la:Eto prvi tim zvijezde jutros izgubio 8:1 jbt katastrofa!
to se oni hoce da suosjecaju sa lihtenstajnomShorty je napisao/la:Molim ?Kvota je napisao/la:Eto prvi tim zvijezde jutros izgubio 8:1 jbt katastrofa!

o cemu viTkanton je napisao/la:to se oni hoce da suosjecaju sa lihtenstajnomShorty je napisao/la:Molim ?Kvota je napisao/la:Eto prvi tim zvijezde jutros izgubio 8:1 jbt katastrofa!![]()

Kadeti: HŠK ZRINJSKI - NK ZVIJEZDA-GRADAČAC 3:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.