Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

Bourne
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la Bourne » 08 sep 2012, 18:36

Rios je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Svi golovi u jednom video dobar kvalitet:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad kad sam pogledao ove golove ponovo definitivno mi je najljepsi trenutak bila Vedina ass Dzeki..Ne zbog gola,nego zbog toga sto smo vidjeli koliko zajednistvo i drugarstvo vlada medju nasim momcima,bez trunke zavisti i ljubomore..U situaciji kad se Ibisevic nakon sto se odhrvao sa igracem ima priliku da sutira i postigne gol on ass Dzeki..To je i komentator sa ovog klipa rekao..Sjajno.. 8-)
u pravu si za ovu Vedinu asistenciju pokazuje kakav je odnos u nasoj reprezentaciji da se Vedo nadje u ovakvoj situaciji u Stutgartu nebi ocu rodjenom dodao

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 19:39

tyler durden je napisao/la: Pa nisi prvi koji je to ukapirao, to pola foruma zna da Papke forsira svog burazera i njegove igrace, samo sto to pola foruma izigrava budalu ;) da su Zukan ,Cocalic i ostali pod okriljem Sejee dilbera, davno bi oni zaigrali za repku ;)
A koji su to igraci igraci Papetovog brata? Znam da je samo Zahirovic, ko je jos?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 sep 2012, 19:42

Bourne je napisao/la: u pravu si za ovu Vedinu asistenciju pokazuje kakav je odnos u nasoj reprezentaciji da se Vedo nadje u ovakvoj situaciji u Stutgartu nebi ocu rodjenom dodao
:lol: :lol: vedo je timski igrač, i ti ga pres.ra :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2012, 19:45

adriano_leite je napisao/la:
tyler durden je napisao/la: Pa nisi prvi koji je to ukapirao, to pola foruma zna da Papke forsira svog burazera i njegove igrace, samo sto to pola foruma izigrava budalu ;) da su Zukan ,Cocalic i ostali pod okriljem Sejee dilbera, davno bi oni zaigrali za repku ;)
A koji su to igraci igraci Papetovog brata? Znam da je samo Zahirovic, ko je jos?
To je najveca glupost ikad napisana ovdje, sa time su poceli @nichudin i @gringo.
Eto Susic poziva samo igrace kojima je menadzer njegov brat ili od drugih "jaranskih" menadzera sa kojima ima tala.

Glupo da ne moze biti gluplje, to samo pokazuje nivo inteligencije pojedinih forumasa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 sep 2012, 19:49

adriano_leite je napisao/la:
Anel Hadzic, vidis kako su ga brzo ubacili u repku. :roll:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 08 sep 2012, 19:53

izgleda da samo ti nesto "kontas"...svasta. pape je prevelik GOSPODIN da bi to radio, pa cak i pomislio da uradi!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 sep 2012, 19:57

edinjo-bih je napisao/la:izgleda da samo ti nesto "kontas"...svasta. pape je prevelik GOSPODIN da bi to radio, pa cak i pomislio da uradi!!
Jel se ti meni obracas?
Ako da, jaro ti onda pravo dobro "kontas"....

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 sep 2012, 21:30

Svaka cast na pobjedi. Opet tri boda u Utorak.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 sep 2012, 21:52

Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
Ja iskreno ne bih mogao zamisliti reprezentaciju bez misimovica i pjanica u timu, jer sam Dzeko zavisi od nasih veznih igraca.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 sep 2012, 21:55

slana_krv je napisao/la:Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
Ja iskreno ne bih mogao zamisliti reprezentaciju bez misimovica i pjanica u timu, jer sam Dzeko zavisi od nasih veznih igraca.
Tacno je to ali kod sviju je tako, svih timova i reprezentacija uvijek ima jedna "zvijezda".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 08 sep 2012, 21:56

Elegant je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
Tacno je to ali kod sviju je tako, svih timova i reprezentacija uvijek ima jedna "zvijezda".
Nasa najveca sreca je sto je ta zvijezda sa obije noge na zemlji.

nanek

Post Postao/la nanek » 08 sep 2012, 21:59

Da se nije igrala utakmica u sarajevu mislio bi da je samo dijaspora dosla na tekmu.

Ne pada im napamet da skandiraju Ibisevic(koji je bio 2 puta bolji od njeg sinoc) Spahica,pjanica ili slicno. I to ne samo veceras nego bilo gdje,vazda isto
skandiranje.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 08 sep 2012, 22:01

Nakon sjajnih sportskih rezultata u posljednje vrijeme, sto fudbalera, kosarkasa i odbojkasa, mogu reci
da sam ponosan na moju Bosnu i Hercegovinu, na ove sportiste, i naravno na iskrene navijace.

A vi, "pola foruma" mozete da jedete vlastita muda. Nastavite da zivite kao glodari.
Vi ste dušmani ove napacene drzave, vi ste crna mrlja ove prkosne drzave, sramite se glodari.
F.K.SARAJEVO

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 08 sep 2012, 22:01

nanek je napisao/la:
Da se nije igrala utakmica u sarajevu mislio bi da je samo dijaspora dosla na tekmu.

Ne pada im napamet da skandiraju Ibisevic(koji je bio 2 puta bolji od njeg sinoc) Spahica,pjanica ili slicno. I to ne samo veceras nego bilo gdje,vazda isto
skandiranje.
Sto ti nisi otisao na utakmicu i poveo skandiranje Ibisevicu?

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 sep 2012, 22:03

nanek je napisao/la:

skandiranje.
Pa dobro, najveca je zvijezda repke, igra u najboljem klubu, u neku ruku razumljivo :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 08 sep 2012, 22:10

Istina da je prva zvjezda, i ja zaista nemam problem sa tim normalno je da ga raja najvise voli i meni je licno najdrazi, ali me malo brine da ne izazove revolt kod ostali igraca npr kod Misimovica koji je duze u repki, samo je jedan gol dao manje, a asistencija ne zna se ni broj ili Spahic koji je istinski voda ove reprezentacije. Medij snose veliki dio odgovornosti, oni bi trebali drzati balans, a ne potencirati dobre poteze samo jednog igraca nego svakog koji to zasluzi (hvala dragom Bogu pa mozemo izdvojiti 5-6 igraca koji su zasluzili da budu spomenuti veceras u Skenderiji)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 22:28

molotovljev je napisao/la:Nakon sjajnih sportskih rezultata u posljednje vrijeme, sto fudbalera, kosarkasa i odbojkasa, mogu reci
da sam ponosan na moju Bosnu i Hercegovinu, na ove sportiste, i naravno na iskrene navijace.

A vi, "pola foruma" mozete da jedete vlastita muda. Nastavite da zivite kao glodari.
Vi ste dušmani ove napacene drzave, vi ste crna mrlja ove prkosne drzave, sramite se glodari.
POTPIS!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 08 sep 2012, 22:35

LiliumBosniacum je napisao/la: Sto ti nisi otisao na utakmicu i poveo skandiranje Ibisevicu?
hahaha :mrgreen: prejako! :mrgreen:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 08 sep 2012, 22:42

Ja iskreno ne bih mogao zamisliti reprezentaciju bez misimovica i pjanica u timu, jer sam Dzeko zavisi od nasih veznih igraca
Nije to slucaj samo kod navijanja i skandiranja, pogledaj malo medije, samo Dzeko, Dzeko, Dzeko.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 sep 2012, 22:43

Ko ide u Utorak u Zenicu da se nadjemo da popijemo sta ;)

Mozete me poznati po tome sto cu nostiti plavi dres od repke :lol:
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.