u pravu si za ovu Vedinu asistenciju pokazuje kakav je odnos u nasoj reprezentaciji da se Vedo nadje u ovakvoj situaciji u Stutgartu nebi ocu rodjenom dodaoRios je napisao/la:Sad kad sam pogledao ove golove ponovo definitivno mi je najljepsi trenutak bila Vedina ass Dzeki..Ne zbog gola,nego zbog toga sto smo vidjeli koliko zajednistvo i drugarstvo vlada medju nasim momcima,bez trunke zavisti i ljubomore..U situaciji kad se Ibisevic nakon sto se odhrvao sa igracem ima priliku da sutira i postigne gol on ass Dzeki..To je i komentator sa ovog klipa rekao..Sjajno..Principatus je napisao/la:Svi golovi u jednom video dobar kvalitet:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
- adriano_leite
- Kontakt:
A koji su to igraci igraci Papetovog brata? Znam da je samo Zahirovic, ko je jos?tyler durden je napisao/la: Pa nisi prvi koji je to ukapirao, to pola foruma zna da Papke forsira svog burazera i njegove igrace, samo sto to pola foruma izigrava budaluda su Zukan ,Cocalic i ostali pod okriljem Sejee dilbera, davno bi oni zaigrali za repku
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Bourne je napisao/la: u pravu si za ovu Vedinu asistenciju pokazuje kakav je odnos u nasoj reprezentaciji da se Vedo nadje u ovakvoj situaciji u Stutgartu nebi ocu rodjenom dodao

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To je najveca glupost ikad napisana ovdje, sa time su poceli @nichudin i @gringo.adriano_leite je napisao/la:A koji su to igraci igraci Papetovog brata? Znam da je samo Zahirovic, ko je jos?tyler durden je napisao/la: Pa nisi prvi koji je to ukapirao, to pola foruma zna da Papke forsira svog burazera i njegove igrace, samo sto to pola foruma izigrava budaluda su Zukan ,Cocalic i ostali pod okriljem Sejee dilbera, davno bi oni zaigrali za repku
Eto Susic poziva samo igrace kojima je menadzer njegov brat ili od drugih "jaranskih" menadzera sa kojima ima tala.
Glupo da ne moze biti gluplje, to samo pokazuje nivo inteligencije pojedinih forumasa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Anel Hadzic, vidis kako su ga brzo ubacili u repku.adriano_leite je napisao/la:A koji su to igraci igraci Papetovog brata? Znam da je samo Zahirovic, ko je jos?tyler durden je napisao/la: Pa nisi prvi koji je to ukapirao, to pola foruma zna da Papke forsira svog burazera i njegove igrace, samo sto to pola foruma izigrava budaluda su Zukan ,Cocalic i ostali pod okriljem Sejee dilbera, davno bi oni zaigrali za repku

-
- Kontakt:
izgleda da samo ti nesto "kontas"...svasta. pape je prevelik GOSPODIN da bi to radio, pa cak i pomislio da uradi!!
Jel se ti meni obracas?edinjo-bih je napisao/la:izgleda da samo ti nesto "kontas"...svasta. pape je prevelik GOSPODIN da bi to radio, pa cak i pomislio da uradi!!
Ako da, jaro ti onda pravo dobro "kontas"....
Svaka cast na pobjedi. Opet tri boda u Utorak.
Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
Ja iskreno ne bih mogao zamisliti reprezentaciju bez misimovica i pjanica u timu, jer sam Dzeko zavisi od nasih veznih igraca.
Ja iskreno ne bih mogao zamisliti reprezentaciju bez misimovica i pjanica u timu, jer sam Dzeko zavisi od nasih veznih igraca.
Tacno je to ali kod sviju je tako, svih timova i reprezentacija uvijek ima jedna "zvijezda".slana_krv je napisao/la:Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Nasa najveca sreca je sto je ta zvijezda sa obije noge na zemlji.Elegant je napisao/la:Tacno je to ali kod sviju je tako, svih timova i reprezentacija uvijek ima jedna "zvijezda".slana_krv je napisao/la:Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
Da se nije igrala utakmica u sarajevu mislio bi da je samo dijaspora dosla na tekmu.slana_krv je napisao/la:Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
Ne pada im napamet da skandiraju Ibisevic(koji je bio 2 puta bolji od njeg sinoc) Spahica,pjanica ili slicno. I to ne samo veceras nego bilo gdje,vazda isto
skandiranje.
- molotovljev
Nakon sjajnih sportskih rezultata u posljednje vrijeme, sto fudbalera, kosarkasa i odbojkasa, mogu reci
da sam ponosan na moju Bosnu i Hercegovinu, na ove sportiste, i naravno na iskrene navijace.
A vi, "pola foruma" mozete da jedete vlastita muda. Nastavite da zivite kao glodari.
Vi ste dušmani ove napacene drzave, vi ste crna mrlja ove prkosne drzave, sramite se glodari.
da sam ponosan na moju Bosnu i Hercegovinu, na ove sportiste, i naravno na iskrene navijace.
A vi, "pola foruma" mozete da jedete vlastita muda. Nastavite da zivite kao glodari.
Vi ste dušmani ove napacene drzave, vi ste crna mrlja ove prkosne drzave, sramite se glodari.
F.K.SARAJEVO
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Sto ti nisi otisao na utakmicu i poveo skandiranje Ibisevicu?nanek je napisao/la:Da se nije igrala utakmica u sarajevu mislio bi da je samo dijaspora dosla na tekmu.slana_krv je napisao/la:Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
Ne pada im napamet da skandiraju Ibisevic(koji je bio 2 puta bolji od njeg sinoc) Spahica,pjanica ili slicno. I to ne samo veceras nego bilo gdje,vazda isto
skandiranje.
Pa dobro, najveca je zvijezda repke, igra u najboljem klubu, u neku ruku razumljivonanek je napisao/la:Da se nije igrala utakmica u sarajevu mislio bi da je samo dijaspora dosla na tekmu.slana_krv je napisao/la:Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
skandiranje.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Istina da je prva zvjezda, i ja zaista nemam problem sa tim normalno je da ga raja najvise voli i meni je licno najdrazi, ali me malo brine da ne izazove revolt kod ostali igraca npr kod Misimovica koji je duze u repki, samo je jedan gol dao manje, a asistencija ne zna se ni broj ili Spahic koji je istinski voda ove reprezentacije. Medij snose veliki dio odgovornosti, oni bi trebali drzati balans, a ne potencirati dobre poteze samo jednog igraca nego svakog koji to zasluzi (hvala dragom Bogu pa mozemo izdvojiti 5-6 igraca koji su zasluzili da budu spomenuti veceras u Skenderiji)
- adriano_leite
- Kontakt:
POTPIS!molotovljev je napisao/la:Nakon sjajnih sportskih rezultata u posljednje vrijeme, sto fudbalera, kosarkasa i odbojkasa, mogu reci
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- LarryDavid
- Kontakt:
hahahaLiliumBosniacum je napisao/la: Sto ti nisi otisao na utakmicu i poveo skandiranje Ibisevicu?

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Nije to slucaj samo kod navijanja i skandiranja, pogledaj malo medije, samo Dzeko, Dzeko, Dzeko.slana_krv je napisao/la:Vecer u Skenderiji nije mi se svidjel sto stalno Dzeku prozivaju i prave razliku u odnosu na ostale igrace, koji to nezasluzujeu. To samo moze stvoriti probleme unutar reprezentacije.
Ja iskreno ne bih mogao zamisliti reprezentaciju bez misimovica i pjanica u timu, jer sam Dzeko zavisi od nasih veznih igraca
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ko ide u Utorak u Zenicu da se nadjemo da popijemo sta
Mozete me poznati po tome sto cu nostiti plavi dres od repke

Mozete me poznati po tome sto cu nostiti plavi dres od repke

Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.