sve ja to razumijem, tebi nije bilo smijesno, al od kad se dijele banovi ako sam se nekome nasmijao ? da je bilo nesto ozbiljnije, naravno da se nebi smijao....i da su Bogdo samo vrijedjali nase kosarkase, kad bi malo zas'o u fudbalski pdf, onda bi vidio da ima materijala za banove i pored mene...nerminh74 je napisao/la: ako si gledao vidio bi da mu se rumun namjerno postavio u noge, ne racunajuci da inercija covjeka od 220 cm je daleko veca od nekog beka i to meni nije bilo ni sekunde smjesno
a sve ove sto vrjedjaju ili sam predlozio za ban ili na argumentovan nacin ismijao, samo se sjeti price gdje to masic gleda kada je himne i onoga poslje gruzije
@barbarez grijesis...vec sam govorio sto sam ovako napisao, necu ponavljati...
necu ponavljati, nego cu kopirati @legendin post sa druge teme, a post koji je identican mom razmisljanju i razlogu zbog cega sam to napisao:
I ja nisam protiv odbojke nego protiv toga što na FTV-u repriziraju LZN, a mogli su prenositi jednu utakmicu, jok bolje dvije kombinovano i na kraju ni jednu ne vidjeti, a snimak pustiti je naučna fantastika