U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Koliko najboljih drugoplasiranih ide u baraz?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Papastathopoulos
- Kontakt:
4neroazzuro je napisao/la:Koliko najboljih drugoplasiranih ide u baraz?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
neroazzuro
- Kontakt:
Hvala,zivio!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma kad je pao Iran, past ce i Njemacka. Samo hrabro!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ruzno je reci da ova Mlada selekcija nema sanse za Evropsko,ali skoro pa istinito.Prvo Njemacku dobiti,pa da se sastavi na kraju u svim grupama,pa jos drmnuti kakvog prvaka iz grupe u barazu.Tesko da teze ne moze biti.
Ono ipak najbolje bi bilo da Stevke nahzad bude rjesen obaveza u U-21.I da Grcku rascopamo u Atini,zavrsimo sa njima prije bilo kakvih zayebancija.Sa lijeve strane Salihovic-Lulica na desnoj Mujdza i Stevke tu ispomoc Pjana i Miske, u napadu Vedo i Dzeko e da ga yebem ne moze da ne valja.Pa makar nam Kerla i Zuka ledza cuvali a Cocke usporedjivao sa Vrancicom cija je cela ljepsa.Samo nek jedan proradi.Jos im Samaras i Sakatas povrijedjen.
Ono ipak najbolje bi bilo da Stevke nahzad bude rjesen obaveza u U-21.I da Grcku rascopamo u Atini,zavrsimo sa njima prije bilo kakvih zayebancija.Sa lijeve strane Salihovic-Lulica na desnoj Mujdza i Stevke tu ispomoc Pjana i Miske, u napadu Vedo i Dzeko e da ga yebem ne moze da ne valja.Pa makar nam Kerla i Zuka ledza cuvali a Cocke usporedjivao sa Vrancicom cija je cela ljepsa.Samo nek jedan proradi.Jos im Samaras i Sakatas povrijedjen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako bude baraza za nas kada pada, na koji datum?harishp je napisao/la:Ruzno je reci da ova Mlada selekcija nema sanse za Evropsko,ali skoro pa istinito.Prvo Njemacku dobiti,pa da se sastavi na kraju u svim grupama,pa jos drmnuti kakvog prvaka iz grupe u barazu.Tesko da teze ne moze biti.
Poklapali se sa tekmama A tima?
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Covjece pusti termin vec ono sto je jos bitnije, mogli bi opet izvuci portugalce.. Neznam ako bi mogo izdrzatgringobih je napisao/la:Ako bude baraza za nas kada pada, na koji datum?harishp je napisao/la:Ruzno je reci da ova Mlada selekcija nema sanse za Evropsko,ali skoro pa istinito.Prvo Njemacku dobiti,pa da se sastavi na kraju u svim grupama,pa jos drmnuti kakvog prvaka iz grupe u barazu.Tesko da teze ne moze biti.
Poklapali se sa tekmama A tima?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
harishp je napisao/la:Sa lijeve strane Salihovic-Lulica na desnoj Mujdza i Stevke tu ispomoc Pjana i Miske, u napadu Vedo i Dzeko e da ga yebem ne moze da ne valja.Pa makar nam Kerla i Zuka ledza cuvali a Cocke usporedjivao sa Vrancicom cija je cela ljepsa.Samo nek jedan proradi.Jos im Samaras i Sakatas povrijedjen.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pitam dali se u slucaju baraza poklapaju termini A repke i U21, konkretno zbog Stevanovica...
Onakavih igracina nema puno ni u Evropi...Steta bi bilo da on ne igra teske utakmice A tima...
Onakavih igracina nema puno ni u Evropi...Steta bi bilo da on ne igra teske utakmice A tima...
Veceras gostujuci kod Hadzifejzovica, Stevanovic je rekao da su on i Besic pozvani da se prikljuce u utorak A timu.
Na pitanje Senada, da li ce igrati, Stevanovic je rekao da je to stvar selektora.
Na pitanje Senada, da li ce igrati, Stevanovic je rekao da je to stvar selektora.
Evo tog opustenog razgovora u stilu neponovljivog Hadzifejze.Amna je napisao/la:Veceras gostujuci kod Hadzifejzovica, Stevanovic je rekao da su on i Besic pozvani da se prikljuce u utorak A timu.
[youtube][/youtube]
Poklapa se. Mozda mladi jedino igraju dan prije seniora.gringobih je napisao/la:Pitam dali se u slucaju baraza poklapaju termini A repke i U21, konkretno zbog Stevanovica...
Da ne budem pogresno shvacen sad mi nije toliko bitan ni taj baraz upravo zbog tog preklapanja...Cartman je napisao/la:Poklapa se. Mozda mladi jedino igraju dan prije seniora.gringobih je napisao/la:Pitam dali se u slucaju baraza poklapaju termini A repke i U21, konkretno zbog Stevanovica...
Nezgodna situacija skroz ...Ne bih znao sta je bolje Stevan u barazu ili Stevan u A repci...
Stevan u A-repci za prvu utakmicu protiv Grcke, a onda moze za uzvrat i u mladoj, jer Litvaniju bi trebali sredit i bez njega.gringobih je napisao/la:Da ne budem pogresno shvacen sad mi nije toliko bitan ni taj baraz upravo zbog tog preklapanja...Cartman je napisao/la:Poklapa se. Mozda mladi jedino igraju dan prije seniora.gringobih je napisao/la:Pitam dali se u slucaju baraza poklapaju termini A repke i U21, konkretno zbog Stevanovica...
Nezgodna situacija skroz ...Ne bih znao sta je bolje Stevan u barazu ili Stevan u A repci...
- bistrikboy
- Kontakt:
Selektor Njemacke odmara najbolje igrace protiv nas,između ostalog i Holtby-a i Beistera.
http://www.kicker.de/news/fussball/nati ... sehen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se dobro popunjenom stadionu i pobjedi pa onda neka bude kako bude!
http://www.kicker.de/news/fussball/nati ... sehen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se dobro popunjenom stadionu i pobjedi pa onda neka bude kako bude!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
Pokusao sam da shvatim kakva je trenutna situacija nasih malih Zmajeva u ovoj grupi, ali nikako da sve "pohvatam". Da li eventualna pobjeda nad Njemackom znaci direktan prolaz na EP ili baraz?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sudeći po kladionicama,Njemačka je ogromni favorit.
I ja mislim unatoč svemu,da je Njemačka favorit,ali ovako velik,ne bih rekao.
21/Bih - 21/Njemačka pon 17:00 5,85 4,00 1,45
Sretno sutra našim momcima.
Neka ostave srce na terenu kako to i znaju,i rade,sve će biti dobro.
I ja mislim unatoč svemu,da je Njemačka favorit,ali ovako velik,ne bih rekao.
21/Bih - 21/Njemačka pon 17:00 5,85 4,00 1,45
Sretno sutra našim momcima.
Neka ostave srce na terenu kako to i znaju,i rade,sve će biti dobro.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ne znači. Nema direktnog odlaska na EP, samo u baraž. Ali i pored pobjede nad Njemačkom moramo čekati ostale rezultate da bi ušli među 4 drugoplasirane koje idu u baraž. Realno, male su nam šanse, ali ipak postoje.el-fighter je napisao/la:Pokusao sam da shvatim kakva je trenutna situacija nasih malih Zmajeva u ovoj grupi, ali nikako da sve "pohvatam". Da li eventualna pobjeda nad Njemackom znaci direktan prolaz na EP ili baraz?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
oplakahharishp je napisao/la:Ruzno je reci da ova Mlada selekcija nema sanse za Evropsko,ali skoro pa istinito.Prvo Njemacku dobiti,pa da se sastavi na kraju u svim grupama,pa jos drmnuti kakvog prvaka iz grupe u barazu.Tesko da teze ne moze biti.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Sve je to dobro? Dakle 4-5-2.
Samo je problem sto nema mjesta za 12 igrača na terenu?
Samo je problem sto nema mjesta za 12 igrača na terenu?
Trenutno korisnika/ca: General505, Google [Bot] i 22 gosta.