Steta bi bilo da vam sve ovo pokvarimo iznenadnim uzimanjem bod(ova)HannahMontana je napisao/la:Utakmica između dva stara rivala, FK Sarajevo i FK Velež, će biti posebna po mnogim stvarima.
Naime, FK Sarajevo zajedno sa svojim partnerima želi BH javnosti pokazati, kako jedna premijerligaška utakmica zapravo može izgledati.
Najavljujemo specijalni program, 12 kamera, elektronske reklame uz teren i druge stvari, koje će uz fantastičan ambijent na tribina napraviti istinski spektakl na stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
Vidimo se rodjeni!!
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Teško mi tu možemo do bodova relano ali nada uvijek postoji.Neka bude dobra utakmmica i sve fer i korektno.el-fighter je napisao/la:Steta bi bilo da vam sve ovo pokvarimo iznenadnim uzimanjem bod(ova)HannahMontana je napisao/la:Utakmica između dva stara rivala, FK Sarajevo i FK Velež, će biti posebna po mnogim stvarima.
Naime, FK Sarajevo zajedno sa svojim partnerima želi BH javnosti pokazati, kako jedna premijerligaška utakmica zapravo može izgledati.
Najavljujemo specijalni program, 12 kamera, elektronske reklame uz teren i druge stvari, koje će uz fantastičan ambijent na tribina napraviti istinski spektakl na stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
Vidimo se rodjeni!!
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Evo dok je pauza za prvi tim mislim da bi trebali malo pratiti naše omladince. Sutra igraju na Otoci protiv Olimpica. Kadeti ako pobjede mislim da zasjedaju na 1. mjesto 
Enver Marić posmatrao trening Veleža
Na sinošnjem treningu Veleža na stadionu u Vrapčićima pojavio se neobično drag gost.
Jedan od najvećih fudbalera ovog kluba, Enver Marić neposredno pred trening obratio se igračima, koje je pohvalio i ohrabrio pred naredne mečeve.
"Neka vam ciljevi uvijek budu visoko postavljeni. Tako možete biti samo bolji i napredovati iz dana u dan," kazao je između ostalog Marić okupljenim igračima.
Nakon toga je u društvu trenera Edhema Bratića i direktora Sedina Tanovića ogledao trening utakmicu u kojoj je bijeli tim bio bolji od crvenog sa 3:1. Zanimljivo je da su lakše povrijeđene Hebibovića i Kajtaza zamijenili trener Asmir Džafić u bijelom, te sportski direktor Admir Velagić u crvenom timu.
Na sinošnjem treningu Veleža na stadionu u Vrapčićima pojavio se neobično drag gost.
Jedan od najvećih fudbalera ovog kluba, Enver Marić neposredno pred trening obratio se igračima, koje je pohvalio i ohrabrio pred naredne mečeve.
"Neka vam ciljevi uvijek budu visoko postavljeni. Tako možete biti samo bolji i napredovati iz dana u dan," kazao je između ostalog Marić okupljenim igračima.
Nakon toga je u društvu trenera Edhema Bratića i direktora Sedina Tanovića ogledao trening utakmicu u kojoj je bijeli tim bio bolji od crvenog sa 3:1. Zanimljivo je da su lakše povrijeđene Hebibovića i Kajtaza zamijenili trener Asmir Džafić u bijelom, te sportski direktor Admir Velagić u crvenom timu.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo je ono sto treba momcima. Covjek koji ce im reci kako se treba boriti za crveni dres. Nadam se da ce Maric, ali i ostale legende kluba, sto vise angazovati oko Veleza.19RA81 je napisao/la:Enver Marić posmatrao trening Veleža
Velež do groba života mi moga
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
kadeti olimpic velez 1 0' velez fulio 3 stopostotne sanse 1 na 1......trener spahicu stvarno nije mjesto na klupi nase djece.vec 3 kolo po redu igraju mu tatini sinovi dok neka djeca koja imaju kvalitet sjede na klupi,MISLIM DA JE KRAJNJE VRIJEME DA SE NESTO MJENJA
juniori
olimpic velez 3 2
vodstvo olimpica 2 0,rodjeni se vrate na 2 2 i u 90 min prime gol za 3 2
iduca tekma
VELEZ SARAJEVO
juniori
olimpic velez 3 2
iduca tekma
VELEZ SARAJEVO
vidi se pomak u omladinskoj školi, za 180 stepeni se sve promijenilo. ipak se nešto radi, plus Mara redovno prati treninge rođenih, očigledno da se nešto veliko sprema.......VELEZDOGROBA je napisao/la:kadeti olimpic velez 1 0' velez fulio 3 stopostotne sanse 1 na 1......trener spahicu stvarno nije mjesto na klupi nase djece.vec 3 kolo po redu igraju mu tatini sinovi dok neka djeca koja imaju kvalitet sjede na klupi,MISLIM DA JE KRAJNJE VRIJEME DA SE NESTO MJENJA
juniori
olimpic velez 3 2
iduca tekma
VELEZ SARAJEVO
Šice napolje. Hoćemo Obada u omladinskoj školi
Šice napolje, djeci na utakmicama psuje, vrijeđa ih, zar se tako ide naprijed ?
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
ma to je osoba koja nema karakter...igraju mu djeca tatinih sinova sto s njima ispija kafe cijeli dan.....
informacija provjerena
sad da ne nabrajam imena djece al vjerujte u prvih 11 ih ima4-5 znaci 50% ekipe tatini sinovi zbog kojih talentovana djeca odlaze u lokomotivu i branitelj.......
ADISA OBADA pod hitno dovest u omladinsku skolu veleza ako zelimo dobro nasoj djeci
informacija provjerena
sad da ne nabrajam imena djece al vjerujte u prvih 11 ih ima4-5 znaci 50% ekipe tatini sinovi zbog kojih talentovana djeca odlaze u lokomotivu i branitelj.......
ADISA OBADA pod hitno dovest u omladinsku skolu veleza ako zelimo dobro nasoj djeci
[quote="VELEZDOGROBA"]ma to je osoba koja nema karakter...igraju mu djeca tatinih sinova sto s njima ispija kafe cijeli dan.....
informacija provjerena
ma jašta brato ima trenera svakakvih, a što je ovaj Ethem Bratić usto lira zasto vira.Bio sam na treningu Veleža kad je bio Enver Marić vjerujte da mi se smučila na Ethema Bratića kakav licimjer kakva ulizica. Kako se hvali ja, ja, pa ja. Ja se divim pojedinim igračima (naravno ne onim koji su njegovi miljenici) kako ga trpe.
informacija provjerena
ma jašta brato ima trenera svakakvih, a što je ovaj Ethem Bratić usto lira zasto vira.Bio sam na treningu Veleža kad je bio Enver Marić vjerujte da mi se smučila na Ethema Bratića kakav licimjer kakva ulizica. Kako se hvali ja, ja, pa ja. Ja se divim pojedinim igračima (naravno ne onim koji su njegovi miljenici) kako ga trpe.
raja je li živ Jovan Govedarica fizioterapeut i Miroslav Melo ekonom?
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Broj utakmica: 116
Pobjede Sarajeva: 42
Remiji: 32
Pobjede Veleža: 42
Prelijepo za vidjet ovaj broj zvanicnih medjusobnih utakmica
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
teško će neko u dogledno vrijeme oboriti ovaj rekord po broju utakmicaAlfa_Muzijak je napisao/la:Broj utakmica: 116
Da mi ( navijači Sarajeva i Veleža ) opet pokažemo kako se navija, da se ibreti cijela Premijer liga, to je glavni cilj 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
i da opet izletimo kontru dvi i konacno uzmemo 3 boda na kosevu! u zadnje vrijeme vazda cuknemo po bod, vakat vise i 3 uzet!zizu1991 je napisao/la:Da mi ( navijači Sarajeva i Veleža ) opet pokažemo kako se navija, da se ibreti cijela Premijer liga, to je glavni cilj
Poslije rata su nas stigli. Do tad smo bili daleko u pobjedama.Alfa_Muzijak je napisao/la:Broj utakmica: 116
Who dares, wins !
Prijave za odlazak na gostovanje u KLUBU NAVIJAČA RED ARMY do PETKA (14.09) do 23:00 !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
AlemC85 je napisao/la:raja je li živ Jovan Govedarica fizioterapeut i Miroslav Melo ekonom?
za jocu(debelog fizioterapeuta, legendu kluba!) sam čuo da je umro(pokoj mu duši)
a za mela ne znam ništa....
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
- arsengunner
- Kontakt:
moze li mi neko reci spisak ili prvi sastav veleza iz 1964 sa imenima i prezimenima??
Samo WENGER istina je!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.