Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Gledam ove golove jos jedanput.
Kako je lijepo gledati Edina i Vedu u tandemu. Sto jedan promasi drugi ce pogoditi.
Kako je lijepo gledati Edina i Vedu u tandemu. Sto jedan promasi drugi ce pogoditi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
U utorak ocekujem slicnu tekmu kao protiv Albanije i Bjelorusije u Zenici. Znaci bunker protivnika uz dosta grubu igru. Ali siguran sam da ne mogu izdrzat nase napade. Imamo dva odlicna centarfora (Dzeko i Vedo), dva vrlo kreativna igraca (Pjanic i Miske) i tri igraca koji imaju odlican centarsut (Lulic, Mujdza i Salihovic). Relativno objektivno mogu rec da osim ovih najvecih sila, imamo sigurno jedan od najboljih napada u Evropi. Odbrana je naravno druga prica.
3:0 protiv Latvije. Vedo dva, Dzeko jedan.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- L'Avvocato
- Kontakt:
Artem Rudnevs najavljuje pobjedu u Zenici, moraju se iskupiti za poraz od Grcke.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
hajmo se kladiti da ćemo izgubiti golom sa 35 metaraCartman je napisao/la:U utorak ocekujem slicnu tekmu kao protiv Albanije i Bjelorusije u Zenici. Znaci bunker protivnika uz dosta grubu igru. Ali siguran sam da ne mogu izdrzat nase napade. Imamo dva odlicna centarfora (Dzeko i Vedo), dva vrlo kreativna igraca (Pjanic i Miske) i tri igraca koji imaju odlican centarsut (Lulic, Mujdza i Salihovic). Relativno objektivno mogu rec da osim ovih najvecih sila, imamo sigurno jedan od najboljih napada u Evropi. Odbrana je naravno druga prica.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
u koliko marakaSarajlijc@ je napisao/la:Hajmo se kladit da si ti kreten.Nedimko je napisao/la:hajmo se kladiti da ćemo izgubiti golom sa 35 metaraCartman je napisao/la:U utorak ocekujem slicnu tekmu kao protiv Albanije i Bjelorusije u Zenici. Znaci bunker protivnika uz dosta grubu igru. Ali siguran sam da ne mogu izdrzat nase napade. Imamo dva odlicna centarfora (Dzeko i Vedo), dva vrlo kreativna igraca (Pjanic i Miske) i tri igraca koji imaju odlican centarsut (Lulic, Mujdza i Salihovic). Relativno objektivno mogu rec da osim ovih najvecih sila, imamo sigurno jedan od najboljih napada u Evropi. Odbrana je naravno druga prica.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma glavu dajem.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja evo onda najavljujem da cu j.... Rihannu za koji dan.L'Avvocato je napisao/la:Artem Rudnevs najavljuje pobjedu u Zenici, moraju se iskupiti za poraz od Grcke.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
nemože samo lova može šta da radim sa tvojom glavom ako pobjedimSarajlijc@ je napisao/la:Ma glavu dajem.
Želim ti od sveg srca sreću i da ti se namjera ispuni.__EmIr__ je napisao/la:Ja evo onda najavljujem da cu j.... Rihannu za koji dan.L'Avvocato je napisao/la:Artem Rudnevs najavljuje pobjedu u Zenici, moraju se iskupiti za poraz od Grcke.

Kada "baltički Brazil" dolazi u Zenicu? Danas ili sutra?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Ne mogu da vjerujem da neko predviđa poraz od Latvije i to na domacem terenu. 
Pacenici samo takvi.

Pacenici samo takvi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Prepariraj pa okači na zid...Nedimko je napisao/la:nemože samo lova može šta da radim sa tvojom glavom ako pobjedimSarajlijc@ je napisao/la:Ma glavu dajem.
Momci glupa priča to se može i na pp odraditi. A što se tiče tekme, mene samo brine tih prvih 30 min, tj. ako ga prvi primimo onda se oni brate, nervoza, bla bla...
Al kad razmislim bolje, dobit ćemo glatko i slatko, 3-0.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Ovdje mnogo zavisi od toga kako ce se odvijat situacija na terenu, tj ako ubacimo neki na brzinu tj u prvih 15 min. moglo bi biti deranje guzova. Ali isto tako ako ne damo u prvih 45.min nesto me strah jbg ipak imamo strucnjaka na klupi i jake zamjene 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- molotovljev
Pročitah maloprije podatak da je Lihtenštajn na otvaranju prošlih kvalifikacija izgubio od Škotske u gostima,
rezultatom 1:0. Škoti su pobjedonosni gol dali u 97 minuti.
Imam osjećaj da ćemo razbiti Latviju. Momci pucaju od samopouzdanja.
rezultatom 1:0. Škoti su pobjedonosni gol dali u 97 minuti.
Imam osjećaj da ćemo razbiti Latviju. Momci pucaju od samopouzdanja.
F.K.SARAJEVO
- Goalgetter
- Kontakt:
--------------- Begovic--------------
Mujdza --- Sunjic --- Spahic --- Lulic
--------------- Zahirovic --------------
-------- Pjanic ------- Salihovic ------
---------------- Misimovic ------------
-------- Dzeko ------- Ibisevic -------
Mislim da bi mogli ovako poceti protiv Latvije.
Ljudi, kad god gledam slike sa naseg treninga oni samo trče ili je do fotografa ili oni samo to rade.. 

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Smatram da će Sušić zamijeniti Lulića i Salihovića, a što se mene tiče stavio bih prije Ognjena na štopera nego Šunjića.Goalgetter je napisao/la:--------------- Begovic--------------
Pape vise igra lopte nego oni 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobro izgleda, ali ako ne bude tako onda će sigurno biti drugačije.Goalgetter je napisao/la:--------------- Begovic--------------

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Mozel mi neko reci kad mi igramo protiv grcke u zenici 

h1a2s3o je napisao/la:
Dobro izgleda, ali ako ne bude tako onda će sigurno biti drugačije.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.