Ili je možda Pape posjećivao ovaj forum, pa hoće od njih da napravi atletičaremiky_hz je napisao/la:Pape vise igra lopte nego oni

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ili je možda Pape posjećivao ovaj forum, pa hoće od njih da napravi atletičaremiky_hz je napisao/la:Pape vise igra lopte nego oni
22.03.2013.king33 je napisao/la:Mozel mi neko reci kad mi igramo protiv grcke u zenici
Susret Grčka - Bosna i Hercegovina na rasporedu je 12. oktobraking33 je napisao/la:Mozel mi neko reci kad mi igramo protiv grcke u zenici
Ok hvalaElegant je napisao/la:22.03.2013.king33 je napisao/la:Mozel mi neko reci kad mi igramo protiv grcke u zenici
molotovljev je napisao/la:Pročitah maloprije podatak da je Lihtenštajn na otvaranju prošlih kvalifikacija izgubio od Škotske u gostima,
rezultatom 1:0. Škoti su pobjedonosni gol dali u 97 minuti.
Imam osjećaj da ćemo razbiti Latviju. Momci pucaju od samopouzdanja.
Znam kako ti je,ja hoću da gledam Toulusse skoro,vidim u spisku igrača im Daniel Braaten,e reko od kad njeg nisam vidio to je onaj mladi čupo iz Rosenborga,kad sam ga vidio na terenu lik oćelavio i ima 30 godinadon_burza je napisao/la:Kad sam procitao to "stari lisac Verpakovskis" prepao sam se kako vrijeme brzo leti
Ja najviše po ovim kvalifikacijama i vidim koliko se brzo stari. Juče gledaš nekog novog talenta, a sutra već iskusnog veterana.Dylan Dog je napisao/la:Znam kako ti je,ja hoću da gledam Toulusse skoro,vidim u spisku igrača im Daniel Braaten,e reko od kad njeg nisam vidio to je onaj mladi čupo iz Rosenborga,kad sam ga vidio na terenu lik oćelavio i ima 30 godinadon_burza je napisao/la:Kad sam procitao to "stari lisac Verpakovskis" prepao sam se kako vrijeme brzo leti
Bogami glavu su mi izbusile, sad je brada na redu i ona je vec prosaralaramiral je napisao/la:Samo pobjeda.. bilo koji rezultat = 3 bobe...
A kad je nekad Ivan De la Pena bio talenat... i sad kad pogledam brrr.. kako vrijeme leti... a pokoja izdajnička sijeda probila kroz tigrovu dlaku...
ako još ideš u školu znači nema ti više od 18-19 godinaNedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
Mozda je on(ako nije ona) nastavnikLesnar je napisao/la:ako još ideš u školu znači nema ti više od 18-19 godinaNedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
kad je Mujčin bio pionir tebi je bilo koliko ? -15![]()
e da je nastavnik/ca ne bi napisao "samnom"AÐ_Official je napisao/la:Mozda je on(ako nije ona) nastavnikLesnar je napisao/la:ako još ideš u školu znači nema ti više od 18-19 godinaNedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
kad je Mujčin bio pionir tebi je bilo koliko ? -15![]()
![]()
ko ce mu ga znat'Lesnar je napisao/la:e da je nastavnik/ca ne bi napisao "samnom"AÐ_Official je napisao/la:
Mozda je on(ako nije ona) nastavnik![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.