Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Formula 1
Bravo Fernando...
Nisam gledao utrku ispocetka,tek sam u 42 krugu upali lap top.
Sta se to desilo s Buttonom?? Kakav je bio start?? Moze li ko ukratko napisati,bio bih zahvalan
Sta se to desilo s Buttonom?? Kakav je bio start?? Moze li ko ukratko napisati,bio bih zahvalan
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@majestic start nista posebno, Alonso sa 10 pozicije na 8. Kimi lose startao kao i Webber, Button isto loše pa mu je Massa odma uzeo drugu na startu. Hamilton odbranio prvu odma na prvoj krivini i onda počeo stvarati prednost.
Jenson problemi sa bolidom, dovod goriva, šteta za njega jbg
Jenson problemi sa bolidom, dovod goriva, šteta za njega jbg
Zadnja izmjena: neurofunk, dana/u 09 sep 2012, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
Red or Dead
- Kontakt:
Sta bi sa vettelom ? 22 zavrsio
A ja igro da ce od 1-6 mjesta zavrsit haha
- delpiero20
- Kontakt:
Dobar start Hamiltona gdje je zadrzao svoju startnu poziciju, Massa ide ispred Buttona koji je lose startovao, Alonso ide dva mjesta naprijed te u sljedecem krugu-dva stize do sestog mjesta kasnije petog.majestic24 je napisao/la:Bravo Fernando...
Button ide ispred Masse u trenutku kada je Massa imao problema sa signalima koje njegov bolid salje u boks.
Za to vrijeme Perez kojeg nije niko ni primjetio odradio 31 krug na tvrdim i drzao neko vrijeme prvo mjesto dok je Hamilton otisao na zamjenu guma...kasnije poslje boksa kao sto si vidio opet se zagrijao i letio taj Perez.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Lewis, zasluzujes novi ugovor
Dominacija cijelog vikenda okrunjena danasnjom pobjedom, iako je Jensonov bolid zakazao
Perez fantastican, kako je samo skinuo Alonsa na kraju
, iako je bio puno brzi i od njega, a cak i od Lewisa u zadnjem dijelu trke, i to je iskoristio i uzeo 2 mjesto.
Mislim da je osigurao sebi svijetlu buducnost, i mjesto u Ferrariju, uz Alonsa
God save the Queen u Monzi, domu vjecnih neprijatelja
Dominacija cijelog vikenda okrunjena danasnjom pobjedom, iako je Jensonov bolid zakazao
Perez fantastican, kako je samo skinuo Alonsa na kraju
Mislim da je osigurao sebi svijetlu buducnost, i mjesto u Ferrariju, uz Alonsa
God save the Queen u Monzi, domu vjecnih neprijatelja
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- delpiero20
- Kontakt:
zaustavio se ili sta vec, naredili mu jer im mozda treba za sljedecu utrku ?!Red or Dead je napisao/la:Sta bi sa vettelom ? 22 zavrsio![]()
I tako Kimi nit si ga vidio , nit si ga cuo jos se drzi..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa ni jednu trku ne mozemo zavrsiti sa dva vozaca, taman kada nam krene sve po planu Jenson sta, steta.
Neka Luis samo nastavi ovako i da se jos vise ukljuci u trku za titulu, iako je i ovako Nando veoma dostizan.
I Perez, jednostavno sjajna strategija tima, odradio je posao kako treba i zasluzio pobjednicko postolje!
McLaren FTW! <3
Neka Luis samo nastavi ovako i da se jos vise ukljuci u trku za titulu, iako je i ovako Nando veoma dostizan.
I Perez, jednostavno sjajna strategija tima, odradio je posao kako treba i zasluzio pobjednicko postolje!
McLaren FTW! <3
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Motor malo falilo da rikne, zato su mu naredili. I to panično: "Stop the car now !!"delpiero20 je napisao/la:zaustavio se ili sta vec, naredili mu jer im mozda treba za sljedecu utrku ?!Red or Dead je napisao/la:Sta bi sa vettelom ? 22 zavrsio![]()
Ovaj Maksimovic nije izgleda odgledao do kraja trku:

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Nisam bio u mogucnosti da gledam utrku uzivo, ali sam istu pratio preko livetickera i vecina ih kaze da je kazna za Vettela bila nepravedna od strane FIA-e, i pricaju o nekom dogovoru izmedju RBR-a i Ferrarija. Ukoliko je istina da su se dogovorili da ga Vettel propusti, onda stvarno nemam komentara za tu FIA-u.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Što se tiče tog preticanja i izbacivanja/izlijetanja sa staze tu definitivno ima materijala za razmatranje, jer na samom ulazu u krivinu Alonso je imao prostor i onda odjednom tog prostora nigdje, definitivno je Vettel skratio taj ugao. E sad mislim da ta kazna nema nikakvog uticaja na ishod trke jer znamo kako je završio Vettel i nema šanse da bi ostao na stazi i da ga nisu kaznili.
Evo te situacije:
[youtube][/youtube]
ALiiiiiiiiiiiiiiiiiiii od prosle sezone, i kada su uloge bile obrnute
[youtube][/youtube]
ALiiiiiiiiiiiiiiiiiiii od prosle sezone, i kada su uloge bile obrnute
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Slično jeste ali puno više prostora je imao Vettel ovdje, i on je samo malo zakačio bankinu dok je Alonso čitavim bolidom izletio sa staze.
Evo od danas:
[youtube][/youtube]
Evo od danas:
[youtube][/youtube]
Odlična trka za Ferrari (prije svega).
Hamilton je opravdao epitet najvećeg Alonsovog konkurenta (kako je i sam Nando rekao), a Perez imao zaista impresivnu vožnju. Doduše, umnogome mu je i pomogla taktika, odnosno kasni odlazak u boks, ali svakako da i pored toga čovjeku se mora skinuti kapa. Alonso je standardno odradio odličan posao. Na startu opet sjajan (napredovao dva mjesta) i ostao jedini vozač koji nikada ove sezone na startu nije nazadovao. Uz "malu" pomoć Masse je došao do pobjedničkog postolja.
Za Red Bull katastrofalan vikend. I Vettel i Webber odustali i možda i ostali bez titule. Nije ovo ni sjenka prošlogodišnjih izdanja.
Hamilton je opravdao epitet najvećeg Alonsovog konkurenta (kako je i sam Nando rekao), a Perez imao zaista impresivnu vožnju. Doduše, umnogome mu je i pomogla taktika, odnosno kasni odlazak u boks, ali svakako da i pored toga čovjeku se mora skinuti kapa. Alonso je standardno odradio odličan posao. Na startu opet sjajan (napredovao dva mjesta) i ostao jedini vozač koji nikada ove sezone na startu nije nazadovao. Uz "malu" pomoć Masse je došao do pobjedničkog postolja.
Za Red Bull katastrofalan vikend. I Vettel i Webber odustali i možda i ostali bez titule. Nije ovo ni sjenka prošlogodišnjih izdanja.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 09 sep 2012, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
Odlična utrka za Alonsa sve je bliži tituli.Perez je sigurno vozač dana kako je samo letio :ugeek:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
GaziHusrevbeg je napisao/la:Rutinska pobjeda Hamiltona danas.
Ponoviti današnji nastup u sljedeće 4 utrke i preuzeti vođstvo u ukupnom poretku.![]()
Šteta za Buttona jer bi se Mclaren maksimalno primakao RedBullu, a i Hamilton bi smanjio prednost nad Alonsom.
Čestitke i Perezu na odlično odveženoj utrci.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Fernando dominira. Da nije imao onu nesrecu u Belgiji bilo bi i +50 al et jbg.
Svaka čast Alonsu, najbolji je, ali stvarno ta logika "da nije imao onu nesreću" , pa fernando je ove sezone imao sreće koliko je težak. Da nije Vettel imao nesreću da ga karthikeyan zahvati u Kini kad ga je Vettel obilazio za krug, da nije Vettelu "stao" motor u Valenciji kada se nalazio na prvoj poziciji, da je jučer Vettel nije imao problema sa alternatorom 4 kruga prije kraja, i tako dalje - Vettel bi mozda bio i prvi.NYKnicks Fan je napisao/la:Fernando dominira. Da nije imao onu nesrecu u Belgiji bilo bi i +50 al et jbg.
A o Hamiltonu (koji mi je dosta mrzak vozač), ne smijem ni da pričam, pa njegovi idioti u boksu su mu bukvalno otkinuli preko 50 bodova , samo na idiotarijama u boksu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Pa da, i Luis je nastradao u istom incidentu kao i Nando, pa i onaj incident pred sam kraj trke kada je bio 3, i kada ga je Maldonado izbacio iz utrke, tu bi sigurno uzeo 4 mjesto, tako da je Nando imao najmanje pehova u sezoni.Genghis je napisao/la:A o Hamiltonu (koji mi je dosta mrzak vozač), ne smijem ni da pričam, pa njegovi idioti u boksu su mu bukvalno otkinuli preko 50 bodova , samo na idiotarijama u boksu.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.