FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

astra1922
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la astra1922 » 09 sep 2012, 13:25

odlicna posjeta i podrska za igrace aoni tako ,neka im je na cast.ali sta cemo tako je svugdje igraci hoce samo pare nema ljubavi prema klubu ni navijacima.zalosno al et.sretno u nastavku i poruka vama fukarama kakvi god ssu morate ih trpiti i podrzati jel nemate druge prelazni rok je gotov moracete malo i kupovati jer u ovoj ligi se samo tako moze uci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 sep 2012, 13:27

pa stani ba oni su djeca i oni igraju taj fudbal jer vole i svi skoro zive sa roditeljima..izuzev ovih koj su familijarni.. sta ba i kakvo je opravdanje to i da nisu dobili platu?..ma dajte ba ljudi pa ko pita ovu djecu sto idu da navijaju imaju li oni para platiti bus do sanskog mosta po 20-30km i plus ulaz na stadion..odu djeca bez obzira bodre ih....razumjet mogu one koji su familijarni da ih kasnjenje plate nesto i brine, ali sta ovu djecu treba da brine?...bori se za sveti dres, jer kako pruzas partije nisi ni zasluzio platu..pa sad im ne treba dat platu ako nastave igrati tako...ali eto momci kazu da su dobili ..vjerovatno su to neki dobiju, a neki ne ili neko manje , a neko vise sasvim svejedno...pustite tu ba vise suplju pricu ovaj sport se igra nekad i iz ljubavi i zbog navijaca .

Istina najmanje su igraci krivi ebiga , jer kako rece "staragarda" nema tu kvaliteta oni pokazuju svoj maksimum i to je to..uprava, gradske vlasti , pa onda igraci su podjednako krici...mi navijaci kazem takodjer snosimo krivicu jer sve ovo mirno gledamo...a valjda se nadje koja budala koja ce pokrenut Tuzlu da se digne i da zaustavi ovo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 09 sep 2012, 13:38

Da bi pobjeđivali svoje protivnike morate prvo znati i početi respektovati iste te protivnike. Tek kada naučite kako poštovati protivnika onda ćete znati i kako ga pobijediti.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 sep 2012, 13:55

amchy je napisao/la:Da bi pobjeđivali svoje protivnike morate prvo znati i početi respektovati iste te protivnike. Tek kada naučite kako poštovati protivnika onda ćete znati i kako ga pobijediti.
aj ne seri matereti.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 09 sep 2012, 13:59

MakeTZ je napisao/la:Kako nema plate bolan dobili su 2 plate, sad im tek slijedi treca.
Samo su jednu platu dobili,provjeri pa ces se uvjeriti mozda su dobili neki igraci a vecina nije.
Zadnja izmjena: damirfile, dana/u 09 sep 2012, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 09 sep 2012, 14:00

I mi smo se neposredno nakon ispadanja iz PL preseravali kako nam je poniženje igrati u Mionici, Gabeli itd... Pozivali se na utakmice sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, osvajanje srednjoevropskog kupa pobjedom protiv Atalante iz Brgama itd... I onda su uslijedili porazi, borba za opstanak i na kraju ispadanje u kantonalnu ligu. Vratili smo se naredne godine i tek kada smo naučili da rezultat ne dolazi od tradicije, te da su jedan Gošk ili Zvijezda danas bolji klubovi od Iskre ili recimo Slobode jer igraju PL postali smo stabilan prvoligaš. Namjerno pišem stabilan prvoligaš jer za PL mi nemamo kvalitet kao uostalom ni Vi. Zato pazite da Vam se ne desi da Vam se bahatost obije o glavu, te da završite u borbi za opstanak ili još gore kao i mi ne završite u Kantonalnoj. Bišćani najbolje znaju o čemu govorim. Ponižavanjem ekipa iz manjih sredina samo odmažete svom timu jer ih svugdje dočekaju na nož a tada nema igre, znam to iz iskustva.Kako ste startali nigdje nećete do bodova a i kući su počeli kiksovi.......

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 sep 2012, 14:07

A imam pitanje za ovo, malo mi je kontradiktorno ili šta već:
SaltCityAttack je napisao/la:Istina najmanje su igraci krivi ebiga , jer kako rece "staragarda" nema tu kvaliteta oni pokazuju svoj maksimum i to je to..uprava, gradske vlasti , pa onda igraci su podjednako krici...mi navijaci kazem takodjer snosimo krivicu jer sve ovo mirno gledamo...a valjda se nadje koja budala koja ce pokrenut Tuzlu da se digne i da zaustavi ovo
Druže ako su igrači najmanje krivci, a podjednaki su krivci zajedno sa upravom i gradskim vlastima, onda prema tebi uprava, gradske vlasti i igrači su najmanji krivci?
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 09 sep 2012, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 09 sep 2012, 14:32

amchy je napisao/la:Da bi pobjeđivali svoje protivnike morate prvo znati i početi respektovati iste te protivnike. Tek kada naučite kako poštovati protivnika onda ćete znati i kako ga pobijediti.

Druže imaš na forumu " Diskusije " ,eh tamo otvori temu " Filozofija -1.Federalna liga " ,da se ne častimo ovde.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 sep 2012, 15:06

19Tuzla87 je napisao/la:

Druže imaš na forumu " Diskusije " ,eh tamo otvori temu " Filozofija -1.Federalna liga " ,da se ne častimo ovde.
:lol: :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 sep 2012, 16:12

19Tuzla87 je napisao/la:

Eh najgore je biti slijep pored očiju :roll:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2012, 16:46

Kod nas je razlika voljeti i voljeti djelomicno! Da se voli kako se kaze nesto bi napravili. Ucinili.
Prosli bi kroz grad, jedno 5000 dusa, dati do znanja nekome, da ne zelimo ovakvu Slobodu.
Medjutim, ovdje u Tuzli za to nema snage.
Cekajte onda deset mjeseci do novog kupanja na panonskim jezerima. Mi smo jedna velika ogromna selendra, koja nas djeli od vukojebine samo po broju zgrada.

Ono jucer sramota, katastrofa. Nemamo mi sanse ni za vrh, a kamo li za premijer ligu. Neka varaju koga mogu, mene nisu i nece. Previse dugo sam uz Slobodu da me niko ne moze izlevatiti svojom pricom, pa cak ni legende koje sam gledao nekada. Uostalom oni su dobili stanove, kafice, plate, ugovore...sve! Sta su oni omogucili sada, ovoj sada Slobodi? Neke buduce legende, koje su trebale biti nove legende, su rastjerane sa Tusnja i igraju po drugim klubovima.
Da je tada bilo glupana, kao sada, u nekadasnjoj Slobodi ne bi bilo Secera, Mesketa, Lice, Gece, Hadzica, Cakica, Dzafica, Sarajlica, Miljanovica, Kostica, Mihica, Zahirovica, Hatunica, Jasarevica, Alibegovica, Memisevica, Smajlovica, Meskovica, Mujezinovica, Sadikovica...
Nevjerovatno da je svima Sloboda prolazna stanica i poligon za politicko potkusurivanje.
Koliko god umire Sloboda, umire i grad Tuzla, umiremo i mi.
Zasto sve to dopustamo? Jesmo li mi krivi? Jel nemamo hrabrosti da sebi priznamo da smo na izmaku i da treba nesto uciniti i to radikalno? Uciniti nesto odmah, jer vrijeme nece stati zbog nas!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2012, 17:06

Fukare, krivci su na drugoj adresi!
Autor: vidiportal.ba
Opet su danas tuzlanski navijači, popularne Fukare, održali predavanje fudbalerima Slobode. Posramljeni prvotimci sjeli su na tartan stazu, a navijači su im govorili sve i svašta. Ispratili su ih sa povicima: pič…ce…. Fudbaleri su takvi kakvi jesu, bolje nemamo. Ali šta je sa onih koji su obećavali “kule i gradove”, šta je sa Lokalnog poslovođe koji je u klub instalirao svoje kadrove.

Evidentno je kako Poslovođa gura po svom. Želi ugasiti FK Slobodu kao i KK Slobodu i na “zdravim temeljima” graditi novi klub. Saznajemo kako je u toku registracija FK Sloboda 1919 što govori u prilog ovim tvrdnjama.

Fukare su održale predavanje, ali na pogrešnoj adresi. Ljigavci i diletanti koji su s Tušnja pobjegli s posljednjim sučevim zviždukom su prava adresa, a “najpravija” je adresa kod Lokalnog poslovođe koji ih je postavio na mjesta u svetinji. Očekivali smo da navijači neće nasjesti na propagandu jednog čovjeka, ali ih on, i sve druge navijače Slobode, u ovoj izbornoj godini pravi budalama.

Obećan je ekspresan povratak u Premijer ligu BiH i za dvije godine igranje u Evropi. Realnost je drugačija, Sloboda ne može pobjediti Čapljinu na Tušnju, tako da je Premijer liga BiH po svemu sudeći sanak pusti. Fukare, pronađite pravog krivca!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2012, 17:09

U FK Sloboda najavljuju rezove: Nekolicini igrača raskid ugovora, nekima i kazne!
Autor: tuzlainfo.ba

Samo sedam osvojenih bodova iz pet prvoligaški utakmica, mršav je učinak FK Sloboda u Prvoj ligi FBiH.

Trenutni bodovni saldo koji ne obećava ekspresni povratak u Premijer ligu, a što je bio cilj pred početak prvenstva i jučerašnja blamaža sa Čapljinom (1:1) razlog su da se na Tušnju već na početku sezone naprave rezovi.

Kako nam je potvrdio predsjednik kluba Mersed Kovačević, prvi koji će osjetiti drugačiji kurs klupskog rukovodstva je nekolicina igrača.

- Sutra imamo sjednicu Upravnog odbora. Već sam obavio neke razgovore sa sportskim direktorom i šefom stručnog štaba. Predložit ćemo da sa nekoliko igrača prekinemo ugovore, također da nekolicinu kaznimo zbog nezalaganja. Ovih pet utakmica je bilo dovoljno, da svi pokažu koliko mogu ili hoće – potvrdio nam je Kovačević.

Prvi čovjek kluba sa Tušnja i dalje smatra da je povratak u Premijer ligu realan. :lol:

- Umjesto igrača kojima ćemo se zahvaliti nastavit ćemo sa našom djecom i što prije pokušati stvoriti jači tim. Gradina koja je prošle godine ušla u ligu, zaostajala je deset bodova. Ništa nije nedostižno, ako što prije pokušamo promjeniti pristup, te u dogledno vrijeme ojačamo sadašnju ekipu – rekao nam je Kovačević. :roll:

Kome će klupsko rukovodstvo pokazati izlazna vrata, znat će se na sutrašnjoj sjednici Upravnog odbora.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 sep 2012, 17:20

jbg ono jucer je kap koja je prelila casu ova ekipa nema nista ni znanja ni muda sto je najvaznije da gines na terenu za svaku loptu ali kakvi odron odrona. sad se makar necu nervirati ko sto sam do sad nego treba se pretplatiti na ovu ligu jedno 5 godina taman dok se i sjever napravi i sredi sve sto treba oko kluba (nadam se da ce tako i biti) i onda kad budemo imali sve uslove da kao stabilan klub mozemo da napravimo korak vise i da nam je cilj svake sezone Europa e tek onda treba da se vratimo a do tad neka nas u lipoj federaciji

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2012, 17:42

Skupljanje bodova unaprijed, prije ogleda na igralištu, jalov je posao koji je unaprijed osuđen na neuspjeh. To moraju znati Mersed Kovačević, Dževad Šećerbegović, Mirsad Muharemagić, a pogotovo Abdulah Ibraković, koji su do sada u javnosti lansirali priču o moćnoj Slobodi i ekspresnom povratku u Premijer ligu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 sep 2012, 18:10

amchy je napisao/la:I mi smo se neposredno nakon ispadanja iz PL preseravali kako nam je poniženje igrati u Mionici, Gabeli itd... Pozivali se na utakmice sa Zvezdom, Dinamom, Hajdukom, osvajanje srednjoevropskog kupa pobjedom protiv Atalante iz Brgama itd... I onda su uslijedili porazi, borba za opstanak i na kraju ispadanje u kantonalnu ligu. Vratili smo se naredne godine i tek kada smo naučili da rezultat ne dolazi od tradicije, te da su jedan Gošk ili Zvijezda danas bolji klubovi od Iskre ili recimo Slobode jer igraju PL postali smo stabilan prvoligaš. Namjerno pišem stabilan prvoligaš jer za PL mi nemamo kvalitet kao uostalom ni Vi. Zato pazite da Vam se ne desi da Vam se bahatost obije o glavu, te da završite u borbi za opstanak ili još gore kao i mi ne završite u Kantonalnoj. Bišćani najbolje znaju o čemu govorim. Ponižavanjem ekipa iz manjih sredina samo odmažete svom timu jer ih svugdje dočekaju na nož a tada nema igre, znam to iz iskustva.Kako ste startali nigdje nećete do bodova a i kući su počeli kiksovi.......
lupas i filozofiras...iskreno uz svo postovanje prema vama recimo..vi Slobodi niste ni do koljena ni u jednom segmentu..a pogotovo da se poredimo sa goskom i vecinom PL...ni gosk ni zvijezda nisu bolji klub od Slobode...ne igraju se lige od prije 5 godina...valjda tolko znas...i niko nikoga ovdje nije omalovazavo..i prestanite da s.e.r.e.t.e o tom nekom omalovazavanju...jel trebalo da se nadamo porazu na Tusnju protiv capljine..naravno da ce ljudi biti optimisticni...capljina je igrala bunker mrtvi..mi smo dali autogol i tacka..da je capljina neka ekipa..e pa nije...ono sto su pokazali je smijesno...naravno moj kub je jos smijesniji ispao...i ne mudrujte o bahatosti...Sloboda je gigant za ovu ligu i bice...kao i za onu smijesnu PL...ispadali su i juve i river plate..jedan rendzers je takodze u 4.ligi..jel to sad neki skotski prvoligas ili talijanski bolji od ovih gore..KLUB JE VELIK ONOLIKO KOLIKA ARMIJA NAVIJACA STOJI IZA NJEGA..KLUB I NAVIJACI SU JEDNO BICEklub bez navijaca moze uzet sve na svijetu al je 0...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2012, 19:15

Nama treba ovakav slican trener, pa da vidimo sto se nece truditi.
[youtube][/youtube]

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 sep 2012, 20:14

Probisvjet je napisao/la:Nama treba ovakav slican trener, pa da vidimo sto se nece truditi.
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol: u p i c k u moje matere kaze :lol: :lol:
eno onaj vas nacelnik debil prica o knjizevnim susretima na bht1

Nova sezona nova nafaka

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 sep 2012, 21:04

Znaci nema vas sledece sezone u PL, steta
NO PYRO NO PARTY

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 sep 2012, 22:06

Hebem ti legende kluba i ove ckepi na terenu :!: Majmuni nesposobni,sta koji racku rade u ovom timu Stana i Jackson idite momci daleko od kluba,ovdje samo propadate !

Nema nista od premijer lige,kada klub vode Imamovicevi ljudi,otjerase Zahirovica covjeka koji se borio za klub,sta je htjela opcina to je i dobila,svoje ljude u upravi kluba,a sta su zauzvrat dali navijacima Slobode - NISTA !!! :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 9 gostiju.