U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2012, 17:52

Njemačka je nama uvijek bila bratska zemlja i koga će pustiti nego nas, zna se ko uvijek kad su velika takmičenja u BIH ima najviše navijača :P :mrgreen:

Znači sutra za nas 2:0 8-)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 09 sep 2012, 17:54

h1a2s3o je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Evo Njemci dosli da nam daju 3 boda...
Nisu poveli cetvoricu glavnih.... :) :)
Sigran sam da ce njemci igrati sa pola snage , ipak je to nasa prijateljska zemlja ;)
A imao je ko i nazvati selektora svaba da malo manje pritiscu gas ;)

3-1 za nas ;)
Svabo ne bi dao svom rodjenom ocu tri boda a mislis da ce nama?... :roll: Mi, naravno, mozemo pobijediti al' cemo morati mnogo znoja proliti i par zuljeva nabit.
Kako bolan ne bi, pa vidis da su ljudi dosli da ih oderemo.. samo sto nisu rekli eto natrtite nas..dajemo vam 3 boda..
Dobro, ok. Dosli bez 4 igraca. Sto se tice mladih reprezentacija, radi poredjenja, to je kao da A reprezentacija Spanije kaze sada cemo odmarati Xavia, Iniestu, Ramosa i Fabregasa. A onda udju igraci sa klupe koji su mozda tik "gori" od tih. Znaci isti ti kurko. Ti igraci hoce da se dokazu i da se nametnu selektoru. Ta klupa Njemacke bi laganini igrala prvu postavu u nasoj selekciji. Volim svakog naseg igraca i zelim im uspjeh od srca, al' sto jest' jest'.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 sep 2012, 17:56

Da mi ne pišemo više o tome, joj kako bih volio da budete upravu :P ( mislim na ove koji kažu da će nas Nijemci pustiti )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 09 sep 2012, 17:58

Oni nemaju Bosansko srce, što Petrović kaže: "Imamo nešto pozitivno ludo u igri".
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2012, 18:04

Ma haj bitno je da Pape utorak, Stevana kapariše :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 sep 2012, 18:06

h1a2s3o je napisao/la:Oni nemaju Bosansko srce, što Petrović kaže: "Imamo nešto pozitivno ludo u igri".
Nemoj bogati te patetike,ko mi nešto imamo što drugi nemaju.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 09 sep 2012, 18:07

Oni nemaju bosansko srce otkako su postali, al' eto uvijek nešto osvajaju...
Đe će bolan Švabo pustiti, otkad vi pratite sport?
Umjesto ova četiri igrača ulaze nova četiri koja također igraju (ne sjede, za razliku od Bešića nekad) Bundesligu, tako da nisu puno slabiji.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 sep 2012, 18:08

Dylan Dog je napisao/la:
h1a2s3o je napisao/la:Oni nemaju Bosansko srce, što Petrović kaže: "Imamo nešto pozitivno ludo u igri".
Slažeš se i ti sa konstatacijom da će nas Švabi pustati, jelde :mrgreen: :mrgreen:

gollum je napisao/la: Đe će bolan Švabo pustiti, otkad vi pratite sport?
Pa nismo mi njima svak jbg :P

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 09 sep 2012, 18:10

Dylan Dog je napisao/la:
Naravno da da, nedavno sam gledao neko istraživanje u kome se kaže da su naš najveći brend ljudi..zbog stila života i svog odnosa prema drugima. Ako nađem link pošaljem ti ga..;)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 sep 2012, 18:14

Pustit će nam Švabo, isti im je kuratz, dobili ili izgubili... a porazom od nas zavarat će rivala u playoffu. :D

Malo realnosti - jako teško će se do pobjede... ostvarivo, naravno, ali jako teško... a najgore bi bilo da se pobijedi, a ostane se recimo peti na listi drugoplasiranih ekipa, što nije nerealno.
Hayley <3

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 sep 2012, 18:16

legendo,oni su već uradili dovoljno,dolaze bez najboljih igrača,nije isto kad igraš protiv Holtbya koji igra prvu postavu Schalkea i kad igraš protiv igrača sa klupe Hoffenhaima.
Dovoljno od njh,ovi što će igrati svakako neće pustiti ali valjda se nešto i naši igrači pitaju,igraju super bitnu utakmicu očekivat je veliku borbenost.
Ja se bojim Mlape,crnac od 1.95 u napadu je uvjek opasnost :P

a h1a2s3o,nemam pojma šta ti ovo znači
nedavno sam gledao neko istraživanje u kome se kaže da su naš najveći brend ljudi
ja sam samo odgovorio na tvoju konstantaciju da naši igrači eto imaju "Bosansko srce" i da će to prevladati.
Kakvo bolan Bosansko srce i patriotizam,pa pola poštenih sportista iz ove države pobježe igrati za druge države od tolikog Bosanskog srca.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 09 sep 2012, 18:26

h1a2s3o je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Naravno da da, nedavno sam gledao neko istraživanje u kome se kaže da su naš najveći brend ljudi..zbog stila života i svog odnosa prema drugima. Ako nađem link pošaljem ti ga..;)
imamo toliko srce da se svakih 50 godina ubijamo
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 09 sep 2012, 18:32

Dylan Dog je napisao/la:legendo,oni su već uradili dovoljno,dolaze bez najboljih igrača,nije isto kad igraš protiv Holtbya koji igra prvu postavu Schalkea i kad igraš protiv igrača sa klupe Hoffenhaima.
Dovoljno od njh,ovi što će igrati svakako neće pustiti ali valjda se nešto i naši igrači pitaju,igraju super bitnu utakmicu očekivat je veliku borbenost.
Ja se bojim Mlape,crnac od 1.95 u napadu je uvjek opasnost :P

a h1a2s3o,nemam pojma šta ti ovo znači
nedavno sam gledao neko istraživanje u kome se kaže da su naš najveći brend ljudi
ja sam samo odgovorio na tvoju konstantaciju da naši igrači eto imaju "Bosansko srce" i da će to prevladati.
Kakvo bolan Bosansko srce i patriotizam,pa pola poštenih sportista iz ove države pobježe igrati za druge države od tolikog Bosanskog srca.
Oni sto su otisli i bolje je, jer nisu dovoljno velike patriote. Samo bi smetali. A kako ne razumijes sta znaci..turisti koje dolaze u Bosnu, ljudi koji poznaju ovaj narod kažu da je u Bosni najljpse od svega njeno stanovništvo, ljudi, a ti isti ljudi igraju za repku..cijene nas zbog našeg karaktera.
A ubijamo se svakih 50 godina, doduse nikad našom krivicom ali se uvijek odbranimo našom hrabrošću, srčanošću.
I ne nisam ja zagovornik toga da će bas Švabe pustiti, nego ćemo mi njih poderati (a B d).. ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 09 sep 2012, 18:38

h1a2s3o je napisao/la: Oni sto su otisli i bolje je, jer nisu dovoljno velike patriote. Samo bi smetali. A kako ne razumijes sta znaci..turisti koje dolaze u Bosnu, ljudi koji poznaju ovaj narod kažu da je u Bosni najljpse od svega njeno stanovništvo, ljudi, a ti isti ljudi igraju za repku..cijene nas zbog našeg karaktera.
A ubijamo se svakih 50 godina, doduse nikad našom krivicom ali se uvijek odbranimo našom hrabrošću, srčanošću.
svaka cast!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 09 sep 2012, 18:42

h1a2s3o,cijenim tvoje razmišljenje ali se barem meni čini idealističkim i pridavanje sebi(svome narodu) veće važnosti nego što zapravo ima,ali to nije tema ovdje pa da završimo s raspravom.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 sep 2012, 23:55

Ko nije sposoban da vidi to da ljudi dolaze bez pola tima...Zasto???
I ko nije sposoban procitati izjavu "dolazimo po pobjedu" nek se pozabavi malo sobom... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 sep 2012, 23:58

gringobih je napisao/la:Ko nije sposoban da vidi to da ljudi dolaze bez pola tima...Zasto???
I ko nije sposoban procitati izjavu "dolazimo po pobjedu" nek se pozabavi malo sobom... ;)
Dođem ti piće ako to tako bude, kako ti čitaš :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2012, 00:04

Njemacka nam prijateljska zemlja? Od kada to? :D Ma oni ni svojim austrijancima nebi pustili, a ne nama. Pustite te price. Igrace na pobjedu, igracemo i mi na pobjedu. I pobjediti ih na posten nacin, sladje je :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 sep 2012, 00:05

calcio je napisao/la:Njemacka nam prijateljska zemlja? Od kada to? :D Ma oni ni svojim austrijancima nebi pustili, a ne nama. Pustite te price. Igrace na pobjedu, igracemo i mi na pobjedu. I pobjediti ih na posten nacin, sladje je :)
To je moje mišljenje također, al evo ovdje smatraju da u nogometu ima prijateljstva :D

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 10 sep 2012, 00:08

Od ekipe koja ima omjer 9 0 0 logicno je da ce izjaviti da dolaze i po 10-tu pobjedu. Sta ce reci dolazimo po prvi poraz :roll:

Pustiti nas :lol: Nemoguce da ce nas olako pustiti, mozda ali ako ne budu igrali punom parom, iako je u pitanju kombinovani sastav
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], L-Train, lolcina, s4mke, zaostrog i 59 gostiju.