Paranoja je napisao/la:Eto ti pratis fudbal. Zeba nam zajebe 15 napada i on je bio najbolji. A Bogicevic pogrijesi 2 puta i treba letiti iz kluba. Stanic nije nista puno uradio, ali nije ni grijesio nesto i odmah treba letiti iz kluba.
Objektivni ste pravo.
Zeba najbolji bio, slazem se.
Paranoja, oprosti ali kako je Zeba zajebao? Jedini je on danas bio koji je konkretno igrao i pokusavao nesto, ostali sve sto urade dodaju loptu Zebi i kraj price..Pa nema snajper u nogama da svaki put uspije pogoditi naseg u glavu, valjda se i drugi igraci moraju izboriti za bolju poziciju, a ne da cekaju da ih Zeba pogodi.. Igra bez lopte kod vecine nasih nula, sto je ujedno i objasnjenje zasto se Zeba u vecini slucajeva nalazio u copuru njihovih igraca a niko da mu pomogne.. Adilovic ga skroz slavo cita, dok ipak kao sto sam ranije navodio, kako se sada pokazalo sa Brkovicem je to drukciji slucaj, ali naravno nije ovo jos relevantna provjera da bi se sve to moglo vidjeti...
Kako god, ovaj Brkovic mi se pravo svidio. Samostalan je napac i ne ceka puno da drugi urade, kao sto je slucaj sa Adilom. Najbolje se moglo vidjeti u akcija kod gola, plus sto je miran u zavrsnici gdje bi se pola igraca izgubi..
"@Anelz" - Hvala na odgovoru
Neko je iznad pisao da treba otjerati Cutuka, Stanica, E.Colica i Bogija (zahvaliti mu se)...
Sa moje strane gladista, nikoga ne treba tjerati, svi oni mogu korisiti posebno Cutuk i Bogi (on je imao zestok pad samopouzdanja od kojeg se moze samo oporaviti uz konstatno igranje plus ga zajebanje povreda koju vuce jos od derbija). Cutuk, vjerujte mi doce on na svoje, samo neka se izbori za svoju poziciju i dobit cemo pravog stopera i beka.. Stanic i E.Colic prica za sebe, mada ja mislim da ti momci ne izvlace maksimum iz sebe, treba sacekati i vidjeti a Boze moj, ako se pojavi neki bolji, zahvaliti se ljudima na svemu, ali niposto tjerati..