AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la IlPrincipe » 06 sep 2012, 23:05

Mecong je napisao/la: Nisam Bogami. Bogami navijam za Milan samo sam realan. Nemam nista protiv zelja, nadanja, snova, ocekivanja,... to je normalno. Ali brate, kojekakve nerealne gluposti me strasno nerviraju.
pa jarane ako je lik zabio 2 gola i dao 2 asistencije znači da zna igrati fudbala u odnosi na ove njegove druge saigrače i treba biti sretan sto imamo takvog dragulja. Najboljeg u 21 Italijanskog fudbalera !

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 06 sep 2012, 23:13

IlPrincipe je napisao/la:
Mecong je napisao/la: I to protiv strasnog Lichtensteina.
ma ti si ba navijač Juventusa ili Intera koji je napravio lažni profil i predstavio se kao navijač Milana te tako pokušavaš provocirati. UBIJEĐEN SAM U TO :!:
Nije ba Mecong je Milanista ko i mi ;) Samo coek malo drugacije gleda na neke stvari.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 sep 2012, 23:28

IlPrincipe je napisao/la:^ Ne zanimaju nas ostali. Samo naši puleni.

btw: Profesor za 2 minute zabio 2 gola 8-) 8-) 8-) 8-)

[youtube][/youtube]
doktor nauka grande willy wonka 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 07 sep 2012, 02:07

Mecong je napisao/la: Nisam Bogami. Bogami navijam za Milan samo sam realan. Nemam nista protiv zelja, nadanja, snova, ocekivanja,... to je normalno. Ali brate, kojekakve nerealne gluposti me strasno nerviraju.
pa jarane ako je lik zabio 2 gola i dao 2 asistencije znači da zna igrati fudbala u odnosi na ove njegove druge saigrače i treba biti sretan sto imamo takvog dragulja. Najboljeg u 21 Italijanskog fudbalera !

slika
Haha e cuj najboljeg U21 talijanskog fudbalera a lik odigrao dobru tekmu pri kraju kvalifikacija i to protiv amatera..
*La Roma non si tifa, si AMA!*

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 sep 2012, 13:28

@ElLoco7 samo da te podjsetim da taj dečko igra povremeno u Prvoj postavi VELIKOG MILANA, te da je sa svojih 20 godina plaćen čak 10miliona ;) niti jedan U21 igrač u Italiji toliko ne vrijedi, jedino Verrati i po meni precijenjeni Destro. Momak je budućnost Italijanskog fudbala ;)

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 07 sep 2012, 13:28

ElLoco7 je napisao/la:

slika
Haha e cuj najboljeg U21 talijanskog fudbalera a lik odigrao dobru tekmu pri kraju kvalifikacija i to protiv amatera..
Bravo momak, svaka cast!
Per aspera ad astra!

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 08 sep 2012, 08:45

Falcao :"I miei club preferiti?Milan e Real"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 sep 2012, 11:23

harunsmajic je napisao/la:Falcao :"I miei club preferiti?Milan e Real"
Eh, da je njega dovest' u svoje redove... Ma kavi, nemaju naši para za to, tj. imaju no neće iskeširati ni približno za nekog igrača svjetske klase.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 08 sep 2012, 11:35

IlPrincipe je napisao/la:@ElLoco7 samo da te podjsetim da taj dečko igra povremeno u Prvoj postavi VELIKOG MILANA, te da je sa svojih 20 godina plaćen čak 10miliona ;) niti jedan U21 igrač u Italiji toliko ne vrijedi, jedino Verrati i po meni precijenjeni Destro. Momak je budućnost Italijanskog fudbala ;)
"Niti jedan igrac u Italiji toliko ne vrijedi, JEDINO ( vec jedan ) Veratti i po meni precijenjeni Destro ( drugi ).. koja rečenica,"prosto prošireno nemoguća rečenica"..

p.s. Ajmo ovako,Destro je precijenjen a taj vaš nije..malo subjektivno??? Sreca pa ne odredjujes ti te cijene igrace, inace bi igraci Milana vrijedili troduplo vise.. A to da za svojih 20 godina vrijedi nekih 10 miliona moze a i ne mora nista znacit, Krkic je sa svojih 18 vrijedio 20m pa nigdje ne moze igrati..usporedbe radi, nemoj dzaba dizat tog igraca na osnovu golova nekim lijevim ekipama, u Seria A ne može meda s kašike..realno..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 08 sep 2012, 13:58

IlPrincipe je napisao/la:@ElLoco7 samo da te podjsetim da taj dečko igra povremeno u Prvoj postavi VELIKOG MILANA, te da je sa svojih 20 godina plaćen čak 10miliona ;) niti jedan U21 igrač u Italiji toliko ne vrijedi, jedino Verrati i po meni precijenjeni Destro. Momak je budućnost Italijanskog fudbala ;)
ne kazem ja da je los igrac i da nece postat odlican ali trenutno nije najbolji U21 igrac.. Imobile ubica, Insigne, Florenzi itd puno su vise pokazali u ovim kvalifikacijama od pocetka do kraja.. evo mali De Luca zadnjih par meceva igra odlicno, ali to ne znaci da je najbolji U21 igrac, svi oni jos moraju truda, rada i zelje ulozit da bi postali odlicni fudbaleri..
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 08 sep 2012, 17:31

Izgubi primavera od Bologne 3:0 :roll: .

Official line-up vs. Bologna: Narduzzo; Ferretti-Lucarini-Iotti-Speranza; Piccinocchi-Cristante-Bortoli; De Feo; Petagna-Niang.

Di Molfeta je zamjenio Bortolija na poluvremenu , Spagnoli Nianga u 61' .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 08 sep 2012, 17:48

Ma našima nije bitan rezultat primavere. Dokaz tome je odlazak Albertazzija,Ely-ja,Fossatija naših najboljih Primaveraca na posudbe. Albertazzi i Ely imaju potencijal da budu World Class štoperi, sjajan su tandem i svakako da će se na njih Milan oslanjati za 5 godina. De Sciglio,Valoti,Carmona su prekomandovani u prvi tim i sa njima se ozbiljno radi ...

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 08 sep 2012, 18:09

Report: Milan are interested in Jordy Clasie (21, CM, Feyenoord) who started for Netherlands against Turkey. Netherlands won 2-0.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 09 sep 2012, 13:36

Kod vas zamrlo :mrgreen:

Evo da vam malo osvježim

slika

Inače Baresi je poručio Casanu da više igra a da manje priča. ;)

De Sciglio je dobio dosta pohvala.

Također Silvio prodaje neku vilu za 470 mil. Špekuliše se da bi nešto od toga novca mogao uložiti u Ronalda. :lol:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 sep 2012, 14:00

ma ništa se ne dešava reprezentativna pauza. što se tiče baresija dobro je rekao za cassana uvijek je bio brbljav ali isto tako i ogroman talenat.

nije loša ova belrusconijeva vila. ako je to ova na sardiniji čuo sam da ima na hiljade zasađenih palmi a tu su se družili najmoćniji ljudi svijeta prije svega veliki prijatelj berlusconijev, putin :lol:

slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 09 sep 2012, 14:07

Nije ta. Barem mislim da nije. :?

Vidio sam sliku i nije to to. Ali i ovo je ludilo. Čuj 470 mil :shock:

EDIT: Prokontah se sada. Čim vrijedi 470 mil onda bi to moglo biti jako veliko. Možda je ta slika samo dio tog cijelog imanja. :mrgreen:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 09 sep 2012, 14:17

to je ta evo sad sam provjerio. Villa Certosa Sardinia. http://en.mercopress.com/2010/07/30/ber ... llion-euro" onclick="window.open(this.href);return false;
ma to je samo dio naravno. sigurno se prostire na puno hektara. kako god te pare su ogromne i kad bi bar 10% od toga uložio na milan to bi bilo skoro 50m a ćelo za te pare radi čuda :mrgreen:

ovdje kaže da nije plaćao ucjenu mafiji tada u 70-im iako se zna da je plaćao ogromne sume sicilijanskoj mafiji u zamjenu da ne bude meta napada i da mu budu i zaštita. http://www.skynews.com.au/world/article.aspx?id=792338" onclick="window.open(this.href);return false;

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 sep 2012, 14:20

baresi#6 je napisao/la:to je ta evo sad sam provjerio. Villa Certosa Sardinia. http://en.mercopress.com/2010/07/30/ber ... llion-euro" onclick="window.open(this.href);return false;
ma to je samo dio naravno. sigurno se prostire na puno hektara. kako god te pare su ogromne i kad bi bar 10% od toga uložio na milan to bi bilo skoro 50m a ćelo za te pare radi čuda :mrgreen:

ovdje kaže da nije plaćao ucjenu mafiji tada u 70-im iako se zna da je plaćao ogromne sume sicilijanskoj mafiji u zamjenu da ne bude meta napada i da mu budu i zaštita. http://www.skynews.com.au/world/article.aspx?id=792338" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bi gledali jednog od favorita za osvajanje LP i pravog konkurenta Juventusu za scudetto :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 09 sep 2012, 15:49

" onclick="window.open(this.href);return false;

:D :D :D

Omerovic
Kontakt:

Post Postao/la Omerovic » 09 sep 2012, 19:45

slika

slika

slika

slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.