Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Nije mnogo koštalo, ali koliko je ljepše sa ofarbanim stepenicama, svaka čast za Zenicu 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- IlPrincipe
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Emir ZENICA
- Kontakt:

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emire, dosad' si mogao sletiti do stadiona i slikati iz bliza obilježen teren, ne budi lijen.Emir ZENICA je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A bas imam aparat 14 megapixela al mrsko mi otici,treba meni 10 minuta do stadiona eeeeeeeee
Ajd vidjet cu sutra ujutro da to odradim
Volim te Celik ! ! !
Ovo je odlicno stvarno samo me zanima dali ce se teren prosirivati kako se pisalo ovdje ili ce ostati istih dimenzija?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Plan prosirenja postoji,ali kad tacno se ne zna.Nekako najvise se spominje kad se zavrsi ova gradska magistrala,jer su neke pare isle i za prosirenje stadiona.To je otprilike za 2 godine,al ne znam ni koliko je to sigurno.
Volim te Celik ! ! !
tacno je steta sto bilino ne prima jos bar 5000 al i ovako je dobro skim god igramo pun stadion
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sta bi sa onim trening-kampom za repku? Niko nista ne javlja.. Hvala 
Koliko se sjecam nisu neke pare isplacene pa su radovi stali.DzoleZeljo je napisao/la:Sta bi sa onim trening-kampom za repku? Niko nista ne javlja.. Hvala
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jbt nisam ni znao da se uredjuje stadion dok nisam usao na ovu temu
..ovo sad je odlicno.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
zanimljivoenobarca je napisao/la:Jbt nisam ni znao da se uredjuje stadion dok nisam usao na ovu temu..ovo sad je odlicno.
Dragon Town
- hule_barca
- Kontakt:
.... "Danas su na stadionu zeničkog Čelika obilježene glavne kote dimenzije terena 105x68, koje je preporučila UEFA, a ukoliko dođe potvrdna dozvola iz Nyona, moći ćemo očekivati da će se teren dodatno proširiti. Linije terena će biti bliže tribinama nego inače, upravo zbog novih dimenzija Bilinog Polja, koji će biti za četiri metra širi i za 2,5 metra duži."rock87 je napisao/la:Ovo je odlicno stvarno samo me zanima dali ce se teren prosirivati kako se pisalo ovdje ili ce ostati istih dimenzija?
Objavljeno 06.09.2012. u 13:30 http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /120906098" onclick="window.open(this.href);return false;
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Jbo te ledvoltron30 je napisao/la:
Nekako svu ovu sminku pokvare tribine, da su samo malo vece
Al bice i to aBd.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Dimenzije su po UEFINIM standardima 105x68 sada,a bile su prije 102x64...A vjerovatno prosirenje na duzinu od 105 metara tesko da ce se odobriti...Jedino da se i duzina produzi jos...Tribine mogu se nadograditi,al u tome treba pomoci i drzava i federacija ,za Zenicu i Čelik ovo je sasvim dovoljan stadion...drina1992 je napisao/la:.... "Danas su na stadionu zeničkog Čelika obilježene glavne kote dimenzije terena 105x68, koje je preporučila UEFA, a ukoliko dođe potvrdna dozvola iz Nyona, moći ćemo očekivati da će se teren dodatno proširiti. Linije terena će biti bliže tribinama nego inače, upravo zbog novih dimenzija Bilinog Polja, koji će biti za četiri metra širi i za 2,5 metra duži."rock87 je napisao/la:Ovo je odlicno stvarno samo me zanima dali ce se teren prosirivati kako se pisalo ovdje ili ce ostati istih dimenzija?
Objavljeno 06.09.2012. u 13:30 http://www.klix.ba/sport/nogomet/susic- ... /120906098" onclick="window.open(this.href);return false;
::::SAMO ČELIK::::
Šta si htio reći?zamorano je napisao/la:Dimenzije su po UEFINIM standardima 105x68 sada,a bile su prije 102x64...A vjerovatno prosirenje na duzinu od 105 metara tesko da ce se odobriti...Jedino da se i duzina produzi jos...Tribine mogu se nadograditi,al u tome treba pomoci i drzava i federacija ,za Zenicu i Čelik ovo je sasvim dovoljan stadion...drina1992 je napisao/la: .... "Danas su na stadionu zeničkog Čelika obilježene glavne kote dimenzije terena 105x68, koje je preporučila UEFA, a ukoliko dođe potvrdna dozvola iz Nyona, moći ćemo očekivati da će se teren dodatno proširiti. Linije terena će biti bliže tribinama nego inače, upravo zbog novih dimenzija Bilinog Polja, koji će biti za četiri metra širi i za 2,5 metra duži."
Ne znam zašto bi ga produživali preko UEFA-inih standarda, ove dimenzije koriste Nou Camp, Allianz Arena i uostalom većina (normalnih) stadiona. U slučaju dodatnog proširenja trebalo bi pomjerati golove, a ne znam kako su oni inače ukopani, bi l' to značilo da se mora nešto roviti...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.