Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Ti imo -13? ah cuj. to ono "rodio sam se kao vrlo mlad"?Nedimko je napisao/la:JA-13 god Edinov SIN 12 god Edin ga napravio vrlo mlad 14 god imao edo doduše tad je iz pionira prešo u polet bos.brod u junijore ali znam ga gledo treninge taj sin mu nije u dokumentima njegovi ni da čuju neće tako je u životu nekad
ibrakadabra je napisao/la:Bwin
Bosna-Latvia 1.18 6.50 14.00
dobro, hoce li svi samo preci preko ovoga? javno vrijedanje inteligencijeNedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
Neriješiva enigma!Nebi do ujutru sračunao koliko si imao godina kad je Mujcin igrao u pionirima, ni pomoću svih pomagala ovoga svijeta.Nedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
ibrakadabra je napisao/la:Bwin
Bosna-Latvia 1.18 6.50 14.00
De mi reci brate koliko si put propaoNedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
ma lako je sracunati.. mujcin ima 42, dakle, u pionirima je igrao prije 30 godina, decko ima 14 godina sto znaci da je tad imao -16 godinamujoisuljo je napisao/la:Neriješiva enigma!Nebi do ujutru sračunao koliko si imao godina kad je Mujcin igrao u pionirima, ni pomoću svih pomagala ovoga svijeta.Nedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
sejo90 je napisao/la: ma lako je sracunati.. mujcin ima 42, dakle, u pionirima je igrao prije 30 godina, decko ima 14 godina sto znaci da je tad imao -16 godina![]()
![]()
Nedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
GARANT IM PREDAJE TJELESNI ODGOJ ILI FIZIČKONedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
kurcimo se a?raul-zakon je napisao/la:Latvija poslala ultimatum BiH u kojem se navodi: :/
1. Nema jakih lopti!
2. Dzeko ne moze igrat!!!
3. ...Ibisevic moze al' samo u odbrani
4. Mozete igrat samo sa jednim napadacem
5. Doci cemo u Zenicu ako nam obecate da necete dati vise od 3 gola (po poluvremenu makar)
6. Ako cete igrati samo sa 8 igraca
7. Da sudija bude iz Latvije .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.