nervira me sto nepisu minutu u kojoj je gol postignut... Također ovdje ne pisu kada se dobije direktni crveni karton, niti autogol, a također fali da pise dali je gol postignut iz penala (nebi bilo lose da pisu i promasene penale)... Ima jos malo da se to doradiKevin je napisao/la:hvala k..uvivaILchelik je napisao/la:Nasa krovna kuca napokon uradila novi dizajn za stranicuhttp://www.nfsbih.ba
ovo je ekstra:
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... ice=159879" onclick="window.open(this.href);return false;
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
AnelZ je napisao/la:nervira me sto nepisu minutu u kojoj je gol postignut... Također ovdje ne pisu kada se dobije direktni crveni karton, niti autogol, a također fali da pise dali je gol postignut iz penala (nebi bilo lose da pisu i promasene penale)... Ima jos malo da se to doradiKevin je napisao/la:hvala k..uvivaILchelik je napisao/la:Nasa krovna kuca napokon uradila novi dizajn za stranicuhttp://www.nfsbih.ba
ovo je ekstra:
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... ice=159879" onclick="window.open(this.href);return false;također smatram da bi trebali pisati minutu u kojoj je dobijen karton, kao i ostale sudije, ne samo glavnog i odakle dolaze...
mogli su sastaviti i neku statističku historiju. igrači sa najviše nastupa, golova, kartona itd. u povjesti premijer lige. I malo više informacija o igračima, od kada su u klubu, koje su godište, koliko imaju utakmica odigranih za klub…
sve te podatke oni imaju, samo im mrsko raditi
Upravo, fali to mnogo statističkih podataka koji su zapravo veoma bitni. Npr. zašto ja na stranici saveza ne mogu pogledati historiju Premijer lige, tj. svaku sezonu i statistiku vezanu uz nju, a ne samo ovu trenutnu?kajl je napisao/la:AnelZ je napisao/la:nervira me sto nepisu minutu u kojoj je gol postignut... Također ovdje ne pisu kada se dobije direktni crveni karton, niti autogol, a također fali da pise dali je gol postignut iz penala (nebi bilo lose da pisu i promasene penale)... Ima jos malo da se to doradiKevin je napisao/la:
hvala k..u
ovo je ekstra:
http://www.nfsbih.ba/nsbih/utakmica.php ... ice=159879" onclick="window.open(this.href);return false;također smatram da bi trebali pisati minutu u kojoj je dobijen karton, kao i ostale sudije, ne samo glavnog i odakle dolaze...
mogli su sastaviti i neku statističku historiju. igrači sa najviše nastupa, golova, kartona itd. u povjesti premijer lige. I malo više informacija o igračima, od kada su u klubu, koje su godište, koliko imaju utakmica odigranih za klub…
sve te podatke oni imaju, samo im mrsko raditi
Još jedan dokaz da ljudi koji su preuzeli NSBiH, rade a ne statiraju ko iljina kompanija. Slažem se da treba malo više o historiji premier lige BiH na stranici, pa ne bi bilo loše poslati par mailova sa molbom za poboljšanje tog segmenta stranice.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
DISCIPLINSKa KOMISIJa FS BiH kaŽnjava manijake?
Danas odluka o huliganima sa Grbavice
Najnoviji incident na „Grbavici“, kada su „Manijaci“ spalili zastavu Srbije uz nacionalističke uvrede i političke parole, prilika je za čelnike Fudbalskog saveza BiH da rigoroznom kaznom pokažu javnosti da Željezničar nije njihov miljenik.
DIVLJALI I U TRAVNIKU... „Manijaci" polomili 74 stolice na „Piroti"
Praksa je dokazala suprotno, pošto su se mnogi timovi u više navrata žalili da Željo ima svesrdnu pomoć sudija, da njegovim navijačima niko ništa ne može, kao i da pojedini čelnici kluba rade šta hoće i ponašaju se kao šerifi.
Treće divljanje u sezoni
Upravo zbog toga javnost s nestrpljenjem očekuje današnju sednicu Disciplinske komisije (12 sati), koja će na tapetu imati treće ovosezonsko divljanje „Manijaka". S obzirom na to da se incidenti iznova ponavljaju, nova novčana kazna više bi bila melem na ranu Sarajlija nego ozbiljno upozorenje Saveza na adresu aktuelnog šampiona.
Željini navijači počeli su da prave probleme već na premijeri sezone u Travniku. Na „Piroti" su polomili 74 stolice, a bezbednjak tima s „Grbavice" Dino Pekić pokušao je da se fizički obračuna s lokalnim novinarom koji je snimao nerede. Slučajno ili ne, delegat Goran Skoko u izveštaju nije naveo pomenuta dešavanja.
Već u drugoj rundi stradao je Borac. Banjalučani su ponovo „pretučeni" na terenu, Željin arbitar od poverenja Tomislav Čuić priznao je nepostojeći gol i tako rešio derbi, dok su navijači gostiju, „Lešinari", napadnuti na tribinama, uz tradicionalne povike „Ubij Srbina". Za ta dva incidenta kasa Željezničara ostala je lakša za samo 9.000 maraka.
I onda je na red došao okršaj sa Slavijom, lokalnim sarajevskim rivalom kojeg na „Grbavici", čini se, baš i ne smatraju dobrim komšijama. Opet su napadnute gostujuće pristalice, ka „sokolovima" su letele baklje i kamenice, gorela je i zastava Srbije, a sve vreme nisu prestajale nacionalističke uvrede na račun gostiju, pa i njihovog šefa struke Vlade Čapljića, koji je karijeru izgradio upravo u dresu Željezničara.
Najnoviji incident na „Grbavici“, kada su „Manijaci“ spalili zastavu Srbije uz nacionalističke uvrede i političke parole, prilika je za čelnike Fudbalskog saveza BiH da rigoroznom kaznom pokažu javnosti da Željezničar nije njihov miljenik.
Praksa je dokazala suprotno, pošto su se mnogi timovi u više navrata žalili da Željo ima svesrdnu pomoć sudija, da njegovim navijačima niko ništa ne može, kao i da pojedini čelnici kluba rade šta hoće i ponašaju se kao šerifi.
Treće divljanje u sezoni
Upravo zbog toga javnost s nestrpljenjem očekuje današnju sednicu Disciplinske komisije (12 sati), koja će na tapetu imati treće ovosezonsko divljanje „Manijaka". S obzirom na to da se incidenti iznova ponavljaju, nova novčana kazna više bi bila melem na ranu Sarajlija nego ozbiljno upozorenje Saveza na adresu aktuelnog šampiona.
Željini navijači počeli su da prave probleme već na premijeri sezone u Travniku. Na „Piroti" su polomili 74 stolice, a bezbednjak tima s „Grbavice" Dino Pekić pokušao je da se fizički obračuna s lokalnim novinarom koji je snimao nerede. Slučajno ili ne, delegat Goran Skoko u izveštaju nije naveo pomenuta dešavanja.
Već u drugoj rundi stradao je Borac. Banjalučani su ponovo „pretučeni" na terenu, Željin arbitar od poverenja Tomislav Čuić priznao je nepostojeći gol i tako rešio derbi, dok su navijači gostiju, „Lešinari", napadnuti na tribinama, uz tradicionalne povike „Ubij Srbina". Za ta dva incidenta kasa Željezničara ostala je lakša za samo 9.000 maraka.
I onda je na red došao okršaj sa Slavijom, lokalnim sarajevskim rivalom kojeg na „Grbavici", čini se, baš i ne smatraju dobrim komšijama. Opet su napadnute gostujuće pristalice, ka „sokolovima" su letele baklje i kamenice, gorela je i zastava Srbije, a sve vreme nisu prestajale nacionalističke uvrede na račun gostiju, pa i njihovog šefa struke Vlade Čapljića, koji je karijeru izgradio upravo u dresu Željezničara.
Pa komšije smo dočekali komšijski,a Bojac smo docekali kao i oni nas !!Bijeljinacity je napisao/la:DISCIPLINSKa KOMISIJa FS BiH kaŽnjava manijake?
Treće divljanje u sezoni
Biće jos sezona za ovakve dočeke !!
Pa nismo mi uletili na teren, pa na stadionu borca se pjeva da bosna nije njihova država i ne piše ovaj autor ništa o tom, a on bi da nas se kazne. Druga svar ja bi lično volio da nas kazne sa 5 utakmica kazne da se opametimo i da budemo na putu uništenja svog kluba jer će ga navijači uništi ovakvim ponašanjem.
Majstor Karatea
- Stole iz Bora
- Kontakt:
'Desetorica koji dobacuju nisu ogledalo Željezničara'
http://www.r.a.d.i.o.sarajevo.ba/novost ... ljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;
''Ja to gledam iz navijačkog ugla. Navikao sam da ima ružnih stvari koje mi se govore, ali ako sjećate, stadion me pozdravio skandiranjem. Sada, nebitno je šta je bilo, ali ružno je da se dođe u situaciju da se o ovome razgovara, jer desetorica ljudi koji dobacuju nisu ogledalo kluba. Da, zapad je individualno psovao, a pravi navijači su me pozdravili. Smiješno je da išta komentarišem, jer ti isti koji su me psovali došli su da me potapšu po ramenu'', rekao je trener Slavije za Oslobođenje uz konstataciju da nije lijepo u isti koš stavljati 3.500 gledalaca koji su ga pozdravili, sa desetoricom onih koji su mu psovali.
http://www.r.a.d.i.o.sarajevo.ba/novost ... ljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;
''Ja to gledam iz navijačkog ugla. Navikao sam da ima ružnih stvari koje mi se govore, ali ako sjećate, stadion me pozdravio skandiranjem. Sada, nebitno je šta je bilo, ali ružno je da se dođe u situaciju da se o ovome razgovara, jer desetorica ljudi koji dobacuju nisu ogledalo kluba. Da, zapad je individualno psovao, a pravi navijači su me pozdravili. Smiješno je da išta komentarišem, jer ti isti koji su me psovali došli su da me potapšu po ramenu'', rekao je trener Slavije za Oslobođenje uz konstataciju da nije lijepo u isti koš stavljati 3.500 gledalaca koji su ga pozdravili, sa desetoricom onih koji su mu psovali.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
BiH: Bukvić-željo=, Čolić-željo, Kvesić-željo, Sipović, Markić-zrinjski, Višć-prije željo, Stevanović-prije Borac, Bilbija-prije Borac, Grahovac-Borac, Bešić, Đurić. E sadea neka neko kaže da ui ovj ligi nema i nije bilo dobrih igrača.
Očigledno je odakle ih je najviše. Al' i to je Babo namjestio, dobar je sa Jagodićem.FCS je napisao/la:BiH: Bukvić-željo=, Čolić-željo, Kvesić-željo, Sipović, Markić-zrinjski, Višć-prije željo, Stevanović-prije Borac, Bilbija-prije Borac, Grahovac-Borac, Bešić, Đurić. E sadea neka neko kaže da ui ovj ligi nema i nije bilo dobrih igrača.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nij mi to bila namjera, na klupi su 3 momka iz velikana sa hadisona, već da vide ljudi da u našim klubovima ima potencijala.
Znam, svjestan sam toga, al mora se malo voda na svoj mlin okrenut.FCS je napisao/la:Nij mi to bila namjera, na klupi su 3 momka iz velikana sa hadisona, već da vide ljudi da u našim klubovima ima potencijala.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sljedeći vikend igraju Zrinjski - Željo i Čelik - Borac, a BHT prenosi Rudar - Travnik.
Katastrofa, ali fakat!

Katastrofa, ali fakat!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Javni servis opet u svom stilu, ovo što rade sa ovim prenosima izlazi iz okvira normalnog i prihvatljivog.GaziHusrevbeg je napisao/la:Sljedeći vikend igraju Zrinjski - Željo i Čelik - Borac, a BHT prenosi Rudar - Travnik.
Katastrofa, ali fakat!![]()
Umjesto da koliko-toliko dobrim utakmicama promovišu ovu ligu, umjesto da prenose ekipe koje se bore za vrh oni od samog početka počeli borbu za opstanak prenosit!
U subotu na BHT-u Rudar-Travnik, u nedjelju Radnik-Zvijezda, na Areni u subotu Sarajevo-Velež.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
To nam nisi trebao rećgollum je napisao/la:U subotu na BHT-u Rudar-Travnik, u nedjelju Radnik-Zvijezda, na Areni u subotu Sarajevo-Velež.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A što je najgore neće biti ni radio prenosa jer ćemo sigurno igrati u večernjem terminu u nedjelju. Znači strepnja do posljednje minute. 
Željezničar ale!
Fkt sad kad je Borac igrao u Mostaru panika bila,ljudi izbacili rezultat tek 15 minuta nakon utakmice,strasnoGaziHusrevbeg je napisao/la:A što je najgore neće biti ni radio prenosa jer ćemo sigurno igrati u večernjem terminu u nedjelju. Znači strepnja do posljednje minute.
Inace svaka naredna domaca utakmica Sarajeva je da kazemo derbi tako da ce vjerovatno Arena odraditi do kraja utakmica sa Koseva...jel iduce domace tj do samog kraja polusezonu nam dolaze Velez,Siroki,Borac,Zeljo(ovo ce im vjerovatno BHT uzeti),Zrinjski...dakle kako rekoh vjerujem da ce odraditi sve ove preostale utakmice izuzev derbija koji ce svakako BHT uzeti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A BHT će uzeti derbi i radit će prenos onim prahistorijskim kamerama, na jednoj kameri teren zelen, na drugoj tamnozelen.
Ja ću svakako biti na Koševu, ali ovi navijači što će gledati tekmu preko TV-a će biti sigurno na gubitku.
Da hoće ova Arena sljedeće sezone otkupiti TV prava za sve utakmice, to bi najbolje bilo, svaki derbi bi sigurno bio na TV-u.
Ja ću svakako biti na Koševu, ali ovi navijači što će gledati tekmu preko TV-a će biti sigurno na gubitku.
Da hoće ova Arena sljedeće sezone otkupiti TV prava za sve utakmice, to bi najbolje bilo, svaki derbi bi sigurno bio na TV-u.
Željezničar ale!
Ako ništa, ovi amateri sa BHT-a imaju sad konkurenciju. Prije su jedini bili i radili kako su htjeli, sad već imaju ove sa Arene, sumnjam da im je svejedno zbog toga. Meni se nešto ne sviđaju komentatori sa Arene, ali su kamere i kvalitet slike na zaista zavidnom nivou.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.