Cartman je napisao/la:Hajde brate Monolog pukni ovom Nedimu ban odma, da bezveze ne cekamo.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Cartman je napisao/la:Hajde brate Monolog pukni ovom Nedimu ban odma, da bezveze ne cekamo.
Ma jok to, naprotiv, ja nisam baš optimist za utorak, al' nađoh na fb, bilo mi simpatično, pa rekoh da stavim.sejo90 je napisao/la:kurcimo se a?raul-zakon je napisao/la:Latvija poslala ultimatum BiH u kojem se navodi: :/
1. Nema jakih lopti!
2. Dzeko ne moze igrat!!!
3. ...Ibisevic moze al' samo u odbrani
4. Mozete igrat samo sa jednim napadacem
5. Doci cemo u Zenicu ako nam obecate da necete dati vise od 3 gola (po poluvremenu makar)
6. Ako cete igrati samo sa 8 igraca
7. Da sudija bude iz Latvije .....
Hvala na podršci.zizu1991 je napisao/la:samo ti stavljaj @ raule, lijepo je vidjeti, i nasmijati se
Pa ja, što da se mi ovdje " kočimo ", mi treba da se opustimo, i da čekamo duel, a nek' se igrači pripremaju kako znajuraul-zakon je napisao/la: Hvala na podršci.
Tako je. Naše je da se nadamo i da navijamo, a miješati se Papetu u posao, radio ga on dobro ili ne, stvarno ne donosi ništa, ni nama ni njima.zizu1991 je napisao/la:Pa ja, što da se mi ovdje " kočimo ", mi treba da se opustimo, i da čekamo duel, a nek' se igrači pripremaju kako znajuraul-zakon je napisao/la: Hvala na podršci.
Jesi vidio kvota ( množina ) na nama ?raul-zakon je napisao/la: Tako je. Naše je da se nadamo i da navijamo, a miješati se Papetu u posao, radio ga on dobro ili ne, stvarno ne donosi ništa, ni nama ni njima.
On će opet uraditi kako on misli, neće na ss.ba forumu peći zanat.
Zasad, ima moju punu podršku.
IN PAPE WE TRUST !
Nisam gledao, ne kladim se.zizu1991 je napisao/la:Jesi vidio kvota ( množina ) na nama ?raul-zakon je napisao/la: Tako je. Naše je da se nadamo i da navijamo, a miješati se Papetu u posao, radio ga on dobro ili ne, stvarno ne donosi ništa, ni nama ni njima.
On će opet uraditi kako on misli, neće na ss.ba forumu peći zanat.
Zasad, ima moju punu podršku.
IN PAPE WE TRUST !
zizu1991 je napisao/la:EDIT : na rezultati . com, 1.20 6.00 15.00ibrakadabra je napisao/la:Bwin
Bosna-Latvia 1.18 6.50 14.00
Ne sviđa mi se ovo kad kladionice prave od nekoga apsolutnog favorita i daju niske kvote.zizu1991 je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:EDIT : na rezultati . com, 1.20 6.00 15.00ibrakadabra je napisao/la:Bwin
Bosna-Latvia 1.18 6.50 14.00
InšAllah !zizu1991 je napisao/la:Ma nek' oni upišu 3 boda, a šta će tamo da bude, i kojim rezultatom, to je manje važno![]()
Nadam se da to mogu ...
Ma glupo je očekivati da niko neće kiksati protiv 3 L.zgembo89 je napisao/la:Ne znam zašto smo toliku euforiju podigli pogledajmo spisak igrača Latvije i vidjet ćemo da nimalo nisu bezvezna selekcija lijepo su upakovani u svakoj liniji,koliko su nezgodne ove Baltičke zemlje pokazuje i remi između SLovačke i Litvanije,mislim da neko od "velikih" će kiksnut na ovim malim i da međusobni omjer nas i Grčke neće direktno odlučivati o prvo mjestu kao onda protiv Francuske,živi bili pa vidjeli al Albanije nam se više ne smiju dešavati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.