Belosvetska zavera, Vatikan ( Papa glavom i bradomRobertmkd je napisao/la:Brj jedan![]()
Btw, Zvezda do pred nekim meseca nie imao para isplatiti igracima a od jednom ogromna para u kasu ? objasnite momci.
ABA Liga 2012/2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: ABA Liga 2012/2013
I think I'm a pussy one.
Texi jesi i na obaj forum. Ja sam onaj makedonac sa sportnet 
Onaj koji je izbrisao sve svoje postove pa je izgledalo da ja sam sa sobom raspravljam ? 
I think I'm a pussy one.
Da
Admin je kriv.
Admin je kriv.
Koliko sam ja cuo Partizanu nisu igrala 4 igraca,a u egalu ste bili samo prvo poluvrijemeRobertmkd je napisao/la:Sbakoj ima pravo na svoji misli. ja mislim broj 7.
Veceras u Pioner Beograd:
Partizan : MZT 81 : 71 (39:39)
Dobro prvo poluvreme 39-39, poslabo drugo poluvreme. Poraz 10 razlike.
Todor Gecevski naravno nie igral niti sinoc protiv Radnicki niti danas. Nasi u egel tekmi protiv 2 jaki ekipi u gosti.
Jos kada se vrati Todor. Mislim u Skopje biti jako tesko za svima.
Pred 2 danas Partizan : Donesk 68 : 72, Vojdan Stojanovski 21 poena za Donesk.
Hoce li neka Makedonska televizija prenositi ABA ligu?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Gecevski i Nikolovski nisu igrale sinoc niti protiv Radnicki. Centri broj 1 i 2. Nikolic trenutno ima ogromna minutaza ali on ce verovatno biti treca violina.
Tekma Radnicki : MZT egel do 2 minuti do kraja kada ubacale 2 trici za pobeda +5. Radnicki nie voopste slaba ekipa.
Prenose Tv Sitel ABA ligu, oni prenosi i regionalna liga u rukomet. Kanal 5 prenosi domashna liga u kosarke kako i BIBL ligu.
Ne znam jel ima TV Sitel na kablu u BIH ??? mozda treba tebe satelit.
Tekma Radnicki : MZT egel do 2 minuti do kraja kada ubacale 2 trici za pobeda +5. Radnicki nie voopste slaba ekipa.
Prenose Tv Sitel ABA ligu, oni prenosi i regionalna liga u rukomet. Kanal 5 prenosi domashna liga u kosarke kako i BIBL ligu.
Ne znam jel ima TV Sitel na kablu u BIH ??? mozda treba tebe satelit.
Promjeniti naziv podforuma 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne znate vi jos Robija. Kad on oplete u ABA ligi, vidjet cete sta je dominacija

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ti sa mene nemas pravo diskutirati, ima samo nerminh74.
Cestitke nerminh74 za plasmanu na EP.
Cestitke nerminh74 za plasmanu na EP.
Drago mi je sto te odavno tamo nema

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
E sada uzivaj sa kosarke expertima Edo i Saladin koj ne zna koliko vreme trajiti produzetak 
Robertmkd je napisao/la:E sada uzivaj sa kosarke expertima E** i S****** koj ne zna koliko vreme trajiti produzetak
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Split : MZT 75 : 85
MZT i dalje bez Nikolovski i Gecevski. danas cek bez Wood koj je dobio raskid ugovorea nie zadovolio kriterije kluba. Treze se nov plej a jedan Srbin iz Zvezda je u opcije.
Rabotnicki : Radnicki 77 : 83
Makedonci ima 72-71 ali ipak tesen poraz. Rabotnicki ima dobra ekipa dobio ekipa love iz grada ovo leto. Kako ide i oni ce traz wild card za sledece sezona a bila je ekipa u opcije vec za ova sezona ali Solzny ipak odlucio da igra ABA.
Ekipa je bar klasa i pol bolja od Zadar i Split.
MZT i dalje bez Nikolovski i Gecevski. danas cek bez Wood koj je dobio raskid ugovorea nie zadovolio kriterije kluba. Treze se nov plej a jedan Srbin iz Zvezda je u opcije.
Rabotnicki : Radnicki 77 : 83
Makedonci ima 72-71 ali ipak tesen poraz. Rabotnicki ima dobra ekipa dobio ekipa love iz grada ovo leto. Kako ide i oni ce traz wild card za sledece sezona a bila je ekipa u opcije vec za ova sezona ali Solzny ipak odlucio da igra ABA.
Ekipa je bar klasa i pol bolja od Zadar i Split.
FILIP ČOVIĆ?Robertmkd je napisao/la:Split : MZT 75 : 85
Andreja Milutinovic.
Inace danas trebao Popovski-Turanjanin da debetira za MZT ali treba zacekati ima sitna povreda. On je clan U-20 SRB i je clan EL ligash Oostende. Dolazi jedna godina na pozajmica igrat cu ko domashni igrac.
Inace danas trebao Popovski-Turanjanin da debetira za MZT ali treba zacekati ima sitna povreda. On je clan U-20 SRB i je clan EL ligash Oostende. Dolazi jedna godina na pozajmica igrat cu ko domashni igrac.
braoolyo je napisao/la:FILIP ČOVIĆ?Robertmkd je napisao/la:Split : MZT 75 : 85
Sve mi govori da je u pitanju Cvetkovic.Poslace ga u MTZ kao Nikolica,imace minute u jakoj NLB ligi i ispasce super za sve 3 strane.
Bosna : MZT 62 : 89
MZT osvoi turnira Mirza Delabasic u Sarajevo.
Ekipa jos nie kompletna, ceka se povratka oba centara Todor i Kiril a ceka se i onaj novi plej.
MZT osvoi turnira Mirza Delabasic u Sarajevo.
Ekipa jos nie kompletna, ceka se povratka oba centara Todor i Kiril a ceka se i onaj novi plej.
MVP ABA lige amerikanac Chester Mason podpisa za Rabotnicki.
Makedonac jel Uroš Nikolić kod vas na pozajmici ili je potpisao ugovor?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.