U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Evo vam jednostavna racunica kojom idemo dalje. Znaci igra nam samo pobjeda. Eh sada potrebno je da se sljedece desi, da CG ne izgubi od Armenije ili da Portugal ne uzme poljake(znaci odgovara nam X), dalje potrebna je pobjeda engleza nad Norveskom i tu se oslobadja jedno mjesto koje ce popuniti Danska 100%. A mi sa pobjedom prestizemo Tursku. Ekipe koje bi isle dalje su: Danci, Svicarci, Portugal i mi. Eto to vam je to sta treba da se desi.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- savatihotece
- Kontakt:
Šteta prosutih bodova u Bjelorusiji. Šteta radi kvaliteta koji ima naša mlada repka. Pregledao sam tablice, bodove i gol razlike u drugim skupinama. Biće vrlo gutavo. sreća pa napunismo Grke (oduzima nam se 6 bodova i smanjuje gol razlika za 5, pa nam je stanje prije Njemačke: 13 bodova i gol razlika +8). Osim pobjede (odmah smo bolji od drugoplasiranih u tri grupe (2,7 i 9) potrebno je i da nam se poklope određeni rezultati.
Da vam je lakše pratiti, evo priželjkivani rezultati iz drugih skupina(ako se tri rezultata od nabrojanih ostvare, idemo u baraž):
Austrija - Škotska - pobjeda Austrije ili neriješeno;
Engleska - Norveška pobjeda Engleske ili neriješeno,
Crna- Gora Armenia pobjeda CG ili neriješeno;
Danska - Sjev Irska pobjeda Danske ne više od 1 razlike, pobjeda Irske i neriješeno,
Švicarska - Španija sve osim pobjede Švicarske ;
Poljska- Portugal - sve osim pobjede Portugala
Da vam je lakše pratiti, evo priželjkivani rezultati iz drugih skupina(ako se tri rezultata od nabrojanih ostvare, idemo u baraž):
Danska - Sjev Irska pobjeda Danske ne više od 1 razlike, pobjeda Irske i neriješeno,
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Pa nije nemoguce,s nasom pobjedom mi smo u barazu,jer ipak trebali bi ti djetici ugazit armence a albion norvezaneadmirone je napisao/la:Evo vam jednostavna racunica kojom idemo dalje. Znaci igra nam samo pobjeda. Eh sada potrebno je da se sljedece desi, da CG ne izgubi od Armenije ili da Portugal ne uzme poljake(znaci odgovara nam X), dalje potrebna je pobjeda engleza nad Norveskom i tu se oslobadja jedno mjesto koje ce popuniti Danska 100%. A mi sa pobjedom prestizemo Tursku. Ekipe koje bi isle dalje su: Danci, Svicarci, Portugal i mi. Eto to vam je to sta treba da se desi.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- themaniaks
- Kontakt:
Zna li iko koliko je ulaz danas BiH njemacka
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
3, 5themaniaks je napisao/la:Zna li iko koliko je ulaz danas BiH njemacka
Za zivot cijeli!
Sjever - 3 KM
Istok - 5 KM
Istok - 5 KM
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- themaniaks
- Kontakt:
hvala obojici 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- legenda reala
- Kontakt:
Još jednom da ponovimlegenda reala je napisao/la:Bosna i Hercegovina-Njemačka
17:00
Prenose BHT1 i ****(ex DSF)
Karte: 3KM i 5 KM
da napomenem pošto će sutra biti milion pitanja o ovome
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nedimko, da je Ibričić bar malo mlađi, šta bi večeras uradili Švabama. 
[youtube][/youtube]
Kad se samo sjetim reakcije naše odbrane kod prvog gola Njemačke
Sretno našima dan,ipak je ovo sasvim drugačija situacija i utakmica.
Kad se samo sjetim reakcije naše odbrane kod prvog gola Njemačke
Sretno našima dan,ipak je ovo sasvim drugačija situacija i utakmica.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma naši su bili tako isprepadani tu utakmicu da je bilo tužno gledati. Ipak, druga je to ekipa danas u svakom smislu, pa i mentalno.
1/1
Stevanović
1/1
Stevanović
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ovaj golman što je branio u Njemačkoj, ko da ima blagu retardaciju, kod sva tri gola se nije ni pomjerio.Valjda utripovo da je evropski posmatrač, šta li...
DRUG NEBI TI PUNCA
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Ako smo mogli dobit one nafakaše iz Grčke ,možemo i Nijemce, oni sigurno nece igrat 100% prvi na tabeli vec davno obezbijedili odlazak na EP, na nama je da damo svoj maximum i uvalimo makar 2 komada..mislim da ce ih Vlado nabrijat pravo i da ce da lete po terenu
.
- storm_raider
- Kontakt:
Bice tesko, ne mozes sumnjati nikada u njemacko postenje, oni uvijek idu 100% bez obzira kakvo je stanje na tabeli. Uprkos svemu nadam se pobjedi nasih momaka, pa neka bude 1:0. Kvalitet imamo za to sigurno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ma loše smo odigrali kod njih tamo. Stvarno katastrofalno. Bezveze smo svaki gol primili, isto ko da smo bez glava igrali. Večeras ih možemo dobiti, siguran sam. Nećemo ih razbiti kao Grke, ali možemo bar slaviti minimalnim rezultatom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nisam bas upucen u ove kvalifikacije,sta ce biti ako BiH danas izgubi,dali idu u baraz ili ispadaju?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ako izgubimo ispadamoAndroid je napisao/la:Nisam bas upucen u ove kvalifikacije,sta ce biti ako BiH danas izgubi,dali idu u baraz ili ispadaju?
Ako nerijeseno bude ispadamo
Ako pobijedimo mozda prolazimo
SAMO ČELIK !
Vidit kvota spala na 5,25, a bila 6,5 sinoc. Ja sam stavio nesto para na nas, ima da pobjede. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
bekrija1990
savatihotece je napisao/la:Šteta prosutih bodova u Bjelorusiji. Šteta radi kvaliteta koji ima naša mlada repka. Pregledao sam tablice, bodove i gol razlike u drugim skupinama. Biće vrlo gutavo. sreća pa napunismo Grke (oduzima nam se 6 bodova i smanjuje gol razlika za 5, pa nam je stanje prije Njemačke: 13 bodova i gol razlika +8). Osim pobjede (odmah smo bolji od drugoplasiranih u tri grupe (2,7 i 9) potrebno je i da nam se poklope određeni rezultati.
Drug, kako nam odgovara nerijeseno Engleske i Norveske, ako znamo da Norveska vec ima 16 bodova, a mi 13?
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
I jos je napisao da Švica igra protiv Španjolske,a danas igraju protiv Estonije.U petak su igrali 0:0 sa Španjolcima.bekrija1990 je napisao/la:savatihotece je napisao/la:Šteta prosutih bodova u Bjelorusiji. Šteta radi kvaliteta koji ima naša mlada repka. Pregledao sam tablice, bodove i gol razlike u drugim skupinama. Biće vrlo gutavo. sreća pa napunismo Grke (oduzima nam se 6 bodova i smanjuje gol razlika za 5, pa nam je stanje prije Njemačke: 13 bodova i gol razlika +8). Osim pobjede (odmah smo bolji od drugoplasiranih u tri grupe (2,7 i 9) potrebno je i da nam se poklope određeni rezultati.
Drug, kako nam odgovara nerijeseno Engleske i Norveske, ako znamo da Norveska vec ima 16 bodova, a mi 13?
I ja sam igrao 1 na nase,bas vidim kvota na ponudu 6.30,a na listicu 5.35 i to sa S.TCartman je napisao/la:Vidit kvota spala na 5,25, a bila 6,5 sinoc. Ja sam stavio nesto para na nas, ima da pobjede.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net