Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Robertmkd
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Robertmkd » 10 sep 2012, 11:38

Srbija Makedonija danas. Tko dobie on ide direkno EP ili baraz.

Za zal necu igrati Georgiev iz Vardara inace bivse clan Mainz nece igrati Hasani iz Wolfsburg nece igrati Ristovski iz Bari. Ne razumem saveza imamo sanse kvalificirati a drtzi taj klinaca na klupe A repku.

Mozda nece igrati ni Trajkovski iz Belgije.

Imame talenata ko nikad prije a mislim za 2-3 godina imat cemo ozbilna A reprezentacija.

Aduti danas za Makedonija Predrag Rangelovic iz skola Partizan, Cikarski iz Partizna ako i Bogdanovic iz Rad, babunski iz Barcelona, Dimitrijevski iz Spanije i braca Stankov koj igra u Holandija.

Nedem se fer i korekna tekma. Pozz.

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 10 sep 2012, 11:59

Inace eve statistike zadnji tri tekma Makedonija : Srbija U21
http://stats.betradar.com/s4/?clientid= ... #8_1706520" onclick="window.open(this.href);return false;

History

07/10/2011 Macedonia : Serbia 1 : 1 (0-0)
03/03/2010 Macedonia : Serbia 1 : 0 (0-0)
07/06 2009 Serbia : Macedonia 4 : 1 (1-1)

Macedonia 1
Draw 1
Serbia 1

Al mislim da ovim tri tekma nema previse veze. Nema ni jedan igrac iz 2009, iz 2010 ima nekoliko. Misli da nie bitna niti prva tekma u ovim kvale Srbija bez Ignjovski,Lazovic i jos nekoliko odlicni igraca a Makedonija tokoder bez 4 igraca odlicni igraca iz ona prva tekma.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 10 sep 2012, 14:14

Čitam sad na **** Miha kaže da ne moramo pobjediti Vels :lol: :lol: :lol:
Mens sana in corpore sano.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 sep 2012, 14:16

Pa hoće da skine pritisak sa klinaca, neće reći da nam je ovo utakmica biti ili ne biti.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 10 sep 2012, 14:22

braoolyo je napisao/la:Pa hoće da skine pritisak sa klinaca, neće reći da nam je ovo utakmica biti ili ne biti.
Druže razumijem ja to,ali jednostavno ako išta mislimo uraditi u ovim kvalifikacijama,onda u ovoj utakmici moramo pobjediti,imperativ mora pobjede mora postojati i to treba reći igračima,a bogami i javnosti.Ok nisu toliko iskusni,ali ni toliko neiskusni,svi igraju u svojim ekipama,igrali su i evropu,prošli su mlađe reprezentativne selekcije...pa nisu pjetlići jbg....Imali su oni dosta rasterećenih utakmica zadnje vrijeme sa nacionalnim timom,pa mogu slobodno ubrojati i meč u Glazgovu...vrijeme je da se od ove ekipe,koja sigurno ima kvalitet i potencijal "traži pobjeda" ,jer u takvim utakmicama će se vidjeti hoće li od tih talenata biti igrači,ili ne.Igraju kući,vjerovatno pun stadion,vjetar u leđa,protivnik "ko naručen" za prvu pobjedu....Sve ispod 3 boda je veliki neuspjeh i nema opravdanja.To je moj stav,nekome će se vidjeti nekome ne.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 10 sep 2012, 14:42

A u čemu je kvaka da vam nema starijih igrača?!
Čudi me što ne igraju Vidić, Pantelić, Žigić..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 sep 2012, 14:47

dubrava je napisao/la:A u čemu je kvaka da vam nema starijih igrača?!
Čudi me što ne igraju Vidić, Pantelić, Žigić..
Vidić se oprostio od reprezentacije, a Mihajlović je odlučio da ne zove starije igrače. Pantelić je imao i neku ozbiljniju povredu, propustio pola prošle sezone, ne znam koliko je on spreman a za Žigića je rekao da će morati dobro igrati u kontinuitetu da bi se predomislio.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 10 sep 2012, 14:49

Da sam selektor, ove igrače bih poslao sutra na travnjak:

ST-Lekić

AML-Tošić(Tomić)-----------------AMC(Đuričić)-----------------AMR-Tadić(Lazović)

DM-Ignjovski..................DM-Petrović

DL-Kolarov-------DC-Subotić--------------DC-Nastasić(Biševac)......DR-Ivanović

GK-Stojković

Na golu Stojke,u odbarni mora igrati Subotić na štoperu bez daljneg,na bekovima kao i uvjek Kolarov i Bane,na drugog štopera bih pružio priliku opet Nastasiću je očigledno je da može dobro odigrati,a Vels toliko jak pa je rizik za kiks manji,a ima iskusne i kvalitetne kolege u odbrani i mislim da bi dobro odradio posao,alternativa mu je Biševac koji jeste iskusniji,ali ja bi dao u ovoj tekmi šansu Matiji..protiv jačeg protivnika možda bi prije Milana stavio.

Na mjesta zadnjeg veznog stavio bih Ignjovskog koji je dobar,zahvakan igrač i koji može dati doprinos i u napadu.Šansu bih dao i Radosavu Petroviću,koji je izuzetno zahvalan igrač,jak je,ima i dobar šut kao i skok igru.Mislim da su njih dvojica trenutno idealni na mjestu zadnjih veznih...To je bar moje mišljenje..I da,Pterović je odigrao vrlo dobro sa šveđanima po mom ukusu...Na krila bih stavio Tošića lijevo,a Tadića desno,sa mogućnošću da se i rotiraju po potrebi,jer mogu igrati na oba krila...Malom Đuričiću bih dao priliku da iugra na svojoj prirodnoj pozicij ofanzivnog veziste,i siguran sam da bi ovaj put odigrao dosta bolje...Najozbiljinije bih računao i na Nemanju Tomića i Darka Lazovića kao na alternative na krilnim pozicijama,u zavisnosti od retzultata...U napadu bih stavio Lekića,jer jednostavno ako hoćeš da pobjediš moraš da igraš sa pravim centarforom,a mi trenutno imam samo njega.Sigurno da nije kvalitet koji nam treba,ali je jedini kojeg imamo trenutno,nažalost i mora igrati.Nije on toliko ni loš,može se zagraditi,primiti loptu i odigrati veznjacima.Sigurno bolje rješenje u špicu nego Filip Đuričić.

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 10 sep 2012, 15:33

Kako vam se čini Marko Simić što igra za BATE, je li dobar za reprezentaciju?

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 10 sep 2012, 15:45

Dobar protiva Vardara pred mesec dana. No, ne znam dali je material za repka. Nie los alo nie ni Ivanovic klasa.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 sep 2012, 16:21

Galion je napisao/la:Kako vam se čini Marko Simić što igra za BATE, je li dobar za reprezentaciju?
Stopera imamo na izvoz, tako da... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 10 sep 2012, 16:50

Jeste, ali stopera imamo i previse.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 10 sep 2012, 17:04

Gledao sam sad, strava u kakvim klubovima vam igraju stoperi: Fiorentina, Lyon, Manchester City, Borussia Dortmund :o

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 10 sep 2012, 17:06

Zajebavas ili? :D

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 10 sep 2012, 17:20

Ma zna sam da je dobra obrana, ali 4 stopera iz lige 5, to nisam znao

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 10 sep 2012, 17:47

Uzmi jos Vidica koji ne igra, plus Rajkovica koje je u bundes ligi. I ako uzmes bastu-udineze. ninkov-francuska negdje, ivanovic- celsi. kolarov-man.siti, obradovic-saragosa, lukovic-zenit... Nije to lose za jednu odbranu. Al problem nastaje kad se krene prema naprijed :)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 10 sep 2012, 17:55

Ništa, udrite grčku taktiku i na tronu Europe :D

skeva
Kontakt:

Post Postao/la skeva » 10 sep 2012, 17:59

Treba imati Karisteasa u napadu i svu ovozemaljsku srecu za takav scenario! :D

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 sep 2012, 19:03

Nasi u sastavu:

Aleksic - Gudelj, Medojevic, Pantic, Rodic - Markovic, Milivojevic, Krsticic, Ninkovic - Milunovic, Mudrinski.

Za prvo mjesto nam igra sve osim poraza.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 10 sep 2012, 19:53

Galion je napisao/la:Kako vam se čini Marko Simić što igra za BATE, je li dobar za reprezentaciju?
Dobar je za amatersku reprezentaciju Srbije... ;)

Šta očekujem protiv VELSA? Pobedu,dobru igru,sve ostalo znači oterati Mihajlovića zauvek,zabraniti svim njegovim pomoćnicima da više ikada kroče u prostorije saveza,a tzv. zvezdice domaćeg fudbala oterati takođe,brukati se par godina i onda konačno krenuti pravim putem...... I dalje kao i na početku tvrdim da Siniša nije trebao sesti na klupu reprezentacije,nije on taj kalibar,niti će ikada biti.....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.