U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21,U-19,U-17
na kraju cemo jos i izgubiti
yebem te sreco
ko ono veceru promasi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ništa, igramo plejof
Da za Srbiju igraju samo velikani kao sto je Zigic Pantelicskyisthelimit je napisao/la:Bijeljinacity je napisao/la: Evo ti primjer igrac FK Partizan Beograd Vladimir Volkov igrao jedan zvanican mec za A selekciju Srbije,a danas igra za Crnu Goru,to je najsvjeziji primjer.
navedeni dvojac nema kvalitet za srbiju. Dakle, oni su BiH mjera
- skyisthelimit
e sad ako se vratimo onda ovi momci stvarno nisu normalni, fina sad prilika steta mogao grahovac zakucati da mu djuric ne skinu sa noge
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
malo podrske za ove momke ne bi skodilo
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Mora vaditi Kvesica, ubise nas desnom stranom, nonstop. Kvesic nemoze.
Njemce je probudilo ono "Deutschland, Deutschland auf Wiedersehen" iz Publike, to ih uvik napali,...
nemojte samo reci da ovaj nas bek sa brojem 3 ima potencial za A-tima
nemoze vise hodati!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Nije mi samo jasno kako naš golman izađe sa gol linije skoro do penala ..ode čovjek tamo negdje u kupus jel to inače treba tako...imam osjećaj da bi ga svaka malo viša lopta prešla i završila u golu ..pa da je kod prvog bio samo malo bliže golu mogao je stići a
Frajer je glup ko rackuvrebac86 je napisao/la:nemojte samo reci da ovaj nas bek sa brojem 3 ima potencial za A-tima![]()
![]()
nemoze vise hodati!!
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
iskreno da kazem u mladoj repci danas najlosiji zeljini igraci 
To bi bilo to, sto se tice guranja Kvesica u A tim, procice dosta vremena....
ma kako god zavrsi ovi momci odigrali odlicno ipak je ovo njemacka a dobro smo ih bili zgutili
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Eto velegolman Abdihodzic bi skino one golove. Ncnc..kristian je napisao/la:iskreno da kazem u mladoj repci danas najlosiji zeljini igraci
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
joj njemackaastra1922 je napisao/la:ma kako god zavrsi ovi momci odigrali odlicno ipak je ovo njemacka a dobro smo ih bili zgutili
- TheVerminator
- Kontakt:
Golmani uobičajno stoje na 5 metara od gola, barem su mene tako učili..aqarius je napisao/la:Nije mi samo jasno kako naš golman izađe sa gol linije skoro do penala ..ode čovjek tamo negdje u kupus jel to inače treba tako...imam osjećaj da bi ga svaka malo viša lopta prešla i završila u golu ..pa da je kod prvog bio samo malo bliže golu mogao je stići a
Neko spominje naš mentalitet. Kakav nam je mentalitet kad se poslije prvog sranya pljuje neko..
E yebo ga ti umorio se Kvesić, ne može više, treba zamjena, a ne odmah; nema on kvalitet, on ovo, ono..
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
GOOOOOOOOL
- muha milanez
- Kontakt:
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: isko1807, LeCoq, signalidunapark i 61 gost.