Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
majestic24 je napisao/la:Ja nezelim Hasagica na golu. Ma koliko god on bio jedinica na golu nase repke zadnjih 4-5 godina,ja njega jednostavno nevolim gledati medju stativama. Sklon je greskama. A s druge strane,u zadnjih pola godine,nije 2 puta bio na golu. Supic je u dobroj formi,Begovic,branio je 2-3 utakmice u premiershipu (i to ja ko dobro) i neke utakmice u kupu. Takodjer,ja bih Dzeku ostavio na klupu,da bude odmoran za Spanije. Ibisevic i Muslimovic su u dovoljno dobroj formi da ga zamijene. Ovo je moja zelja za pocetnih 11.
------------------------Supic--------------------
------Spahic-----Pandza------Nadarevic------
Vladavic----------------------------------Ibricic
-----------Bajramovic-----Muratovic----------
---------------------Misimovic-------------------
-------------Muslimovic-----Ibisevic------------
jarane,Supic ne moze branit---dva zuta..a to sto si Dzeku maknuo iz prve postave nema smisla..u najboljoj je formi,prije Ibisevic napolje neg on,i kakvo cuvanje spominjes,ako ovo ne dobijemo,ne mozemo se vadit na Spancima,treba sad zapet.. Hasagic(Begovic)-Nadarevic,Spahic,Jahic,Ibricic,Berberovic(Vladavic), Rahimic,Muratovic ( Bajramovic ), Misimovic,Dzeko,Ibisevic..100 % ovako ce igrat..kao protiv Belgije..Ibricic ce mu igrati beka s puno ofanzivnih zadataka..tri stopera u liniji,desno il Berberovic il Vladavic,zadnja dva vezna ne mijenja citave kvalifikacije,nece ni sad ( Muratovic,Rahimic ), i gore trougao Miske,Dzeko,Vedo..majestic24 je napisao/la:Ja nezelim Hasagica na golu. Ma koliko god on bio jedinica na golu nase repke zadnjih 4-5 godina,ja njega jednostavno nevolim gledati medju stativama. Sklon je greskama. A s druge strane,u zadnjih pola godine,nije 2 puta bio na golu. Supic je u dobroj formi,Begovic,branio je 2-3 utakmice u premiershipu (i to ja ko dobro) i neke utakmice u kupu. Takodjer,ja bih Dzeku ostavio na klupu,da bude odmoran za Spanije. Ibisevic i Muslimovic su u dovoljno dobroj formi da ga zamijene. Ovo je moja zelja za pocetnih 11.
------------------------Supic--------------------
------Spahic-----Pandza------Nadarevic------
Vladavic----------------------------------Ibricic
-----------Bajramovic-----Muratovic----------
---------------------Misimovic-------------------
-------------Muslimovic-----Ibisevic------------
Na kojem satelitu ima tih estonskih kanala?Knele je napisao/la: A na satelitu ima par estonskih telki, valjda ću naći jednu pravu koja će prenositi tekmu.
gdje nadje Rudar iz Kaknja..naci ce se neko uvrijedjen mozda..Jack_Daniels je napisao/la:Jao logike...Cuvati Dzeku !!
Za sta jarane?? Za Spaniju??
Stvarno nisi OK.....Ovdje 3 poena u Estoniji i osiguramo baraz i onda hebat ga, nek nas Spanci sateru 5-0 ako mogu, nije sramota izgubiti od evr prvaka....No nista nam to ne bi znacilo...
Pa nije Spanija ko Rudar iz Kaknja da mozes uracunati protiv njih 3 poena...
2 gola!don Ciro je napisao/la:Moze li mi ko reci koliko ce Edin Dzeko u Subotu da zabije,prvi ko rekne DA-BOG da pogodi.
HVALA na informaciji!!!!
tooooooo,bas sam se cudio jer je Ibisevic izjavio da je otisao na rutinski pregled,i da ce biti spreman za Estoniju i Spaniju!jasko_juve je napisao/la:Piše: M. Dautbegović
Utorak, 06.10.09. 13:19.
Iako su prve informacije govorile da Sejada Salihovića neće biti u ekipi, to nije tačno. Vezista Hoffenheima priključiće se danas Zmajevima i biće spreman za susrete sa Estonijom i Španijom.
Uskoro opširnije
Nista,navijati normalno grlo i dlanovi i ispratiti repku u baraz akbgd i uhvatiti se noge.pirotehnik je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-24838.htm
Vec se usrali.. sta ce tek bit kad udjemo na stadion?
sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.