Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Vodimo 2-0 na poluvremenu, Mudrinski i Milunovic.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Dobra i lijepa igra... Ninković opet dobar, Mudrinski i Rodić korisni, a Milunović inspirisan.... Ja ga ovakvog u Zvezdi nisam vidio....marconato je napisao/la:Vodimo 2-0 na poluvremenu, Mudrinski i Milunovic.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sjajna pobeda mlade reprezentacije,dobijeni Makedonci sa 5-1.....
Miloš Jojić fantastičan...
Miloš Jojić fantastičan...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
5-1 na kraju. Rutinski odradjeno, strijelci: Mudrinski, Milunovic, Jojic 2x i Malbasic.
Postavlja se pitanje, sta bi bilo da smo igrali s prvom postavom
Salu na stranu, momci igraju stvarno dobro. Sad vidjeti koga cemo dobiti u barazu i eventualno vratiti nekog iz A selekcije, prvenstveno mozda nekog od stopera, ako vec ne Nastasica, onda mozda Maksimovica, jer realno nece imati minutazu u A timu + mozda jos Lazovica, Markovica ili Djuricica...
Postavlja se pitanje, sta bi bilo da smo igrali s prvom postavom
Salu na stranu, momci igraju stvarno dobro. Sad vidjeti koga cemo dobiti u barazu i eventualno vratiti nekog iz A selekcije, prvenstveno mozda nekog od stopera, ako vec ne Nastasica, onda mozda Maksimovica, jer realno nece imati minutazu u A timu + mozda jos Lazovica, Markovica ili Djuricica...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
U najbitnha tekma igramo najslaba tekma.
ni F od fudbala.
Zasluzena pobeda ali nerealan resultat sa ozborim da smo imale 8 shuteva na gol i tri kornera. Sreden red OK ali odbrana danas nie postoela. Tipicni nama mentalitet nakon 3-0 prestanali igrati fudbal.
Kluc ova tekma bio pocetak 1-0 rano a onda Bogdanovic na druga strana promasio ziher u 12 min.
Cestitke i ze saveza, igra se tekma klucna za plasman na EP a Georgiev, Hasani, Ristovski, Ivanovski sjedi na klupe A reprezentacije a em znaju da su povredeni Nestorovski i Altipamikovski.
FFM dale Srbi plasman ko poklon. Dolazi nashi bez 6 standardni klucni igraca. Ovaj Trajkovski tek danas dosao iz Skotska nie spaval ni minuta.
Zasluzena pobeda ali nerealan resultat sa ozborim da smo imale 8 shuteva na gol i tri kornera. Sreden red OK ali odbrana danas nie postoela. Tipicni nama mentalitet nakon 3-0 prestanali igrati fudbal.
Kluc ova tekma bio pocetak 1-0 rano a onda Bogdanovic na druga strana promasio ziher u 12 min.
Cestitke i ze saveza, igra se tekma klucna za plasman na EP a Georgiev, Hasani, Ristovski, Ivanovski sjedi na klupe A reprezentacije a em znaju da su povredeni Nestorovski i Altipamikovski.
FFM dale Srbi plasman ko poklon. Dolazi nashi bez 6 standardni klucni igraca. Ovaj Trajkovski tek danas dosao iz Skotska nie spaval ni minuta.
Nisam zadovolan od navivaca bio je neocekuvano. Juzna Makedonija bivsa Srbija se skandiralo dugo vreme. Tekma bila prenesuvana na MKD televizije i se vest siri trenutno.
Makedonija : Srbija seniora ce igrati tekma u Skopje za mesec dana.
Makedonija : Srbija seniora ce igrati tekma u Skopje za mesec dana.
Drugar ni Srbija nije imala sedmoricu prvotimacaRobertmkd je napisao/la:U najbitnha tekma igramo najslaba tekma.ni F od fudbala.
Inace, rutinski smo ovo dobili. Makedonci igraju neke seve na sredini, glume barsu a mi dajemo golove. Mudrinski dao gol, Luka takodje, mali Jojic dva i Malbasic jedan. Steta sto je Malbasic rano otisao vani. Sto se tice ostatka ekipe, sve ok, Kojic je isto odlican napadac. Drago mi je sto je neko zamijenio Mladenovica, momak se u poslednjih nekoliko mjeseci totalno pogubio.
Povlasteni smo u barazu, ne mozemo dobiti najjace ekipe i to nam je solidna prilka za otici na EP.
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
@skeva
ako moze samo malo da mi pojasnis oko tih povlascenih i nepovlascenih?! ko je sad povlascen, a ko nije, s ozbirom da je 10 ekipa zavrsilo koa prvoplsirani, a 4 kao najbolje drugoplsairane?
ako moze samo malo da mi pojasnis oko tih povlascenih i nepovlascenih?! ko je sad povlascen, a ko nije, s ozbirom da je 10 ekipa zavrsilo koa prvoplsirani, a 4 kao najbolje drugoplsairane?
Je li se tu podrazumeva FIFA lista za mlade? Ili će 7 najboljih (procentualno) u ovim kvalifikacijama biti povlašteni?
U svakom slučaju ja sam optimista bez obzira na ime rivala,imamo perspektivan tim,Jankovića koga izuzetno cenim na klupi...
U svakom slučaju ja sam optimista bez obzira na ime rivala,imamo perspektivan tim,Jankovića koga izuzetno cenim na klupi...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Nisam siguran al mislm da se gleda broj osvojenih bodova u grupama. Opet ovo uzmite sa rezervom, mada cini mi se da se tako bodovalo u proslim kvalifikacijama.
Nismo imale odbrana danas. Jedan je sa A repku trenutno a jedan je povreden. Ovim koj danas igra igra za prvi put vidio se da nisu vuigrani u odbrana.skeva je napisao/la:Drugar ni Srbija nije imala sedmoricu prvotimacaRobertmkd je napisao/la:U najbitnha tekma igramo najslaba tekma.ni F od fudbala.
FFM dale Srbi plasman ko poklon. Dolazi nashi bez 6 standardni klucni igraca. Ovaj Trajkovski tek danas dosao iz Skotska nie spaval ni minuta.![]()
Inace, rutinski smo ovo dobili. Makedonci igraju neke seve na sredini, glume barsu a mi dajemo golove. Mudrinski dao gol, Luka takodje, mali Jojic dva i Malbasic jedan. Steta sto je Malbasic rano otisao vani. Sto se tice ostatka ekipe, sve ok, Kojic je isto odlican napadac. Drago mi je sto je neko zamijenio Mladenovica, momak se u poslednjih nekoliko mjeseci totalno pogubio.
Povlasteni smo u barazu, ne mozemo dobiti najjace ekipe i to nam je solidna prilka za otici na EP.
Cini se da Makedonija bila vise hendikapirana nego Srbija. Kada oba tima igra sa kompletan rostera onda 1-1 an prva tekma.
Nie nikakava granacija ni sa najaci roster ali ne bi imao ovakva blamaza.
Ja od FFM (saveza) trazim povise ozbilnosti. Igra se bitna tekma a koristi 4 igraca na klupe A repku a znaju da dvojica ima povreda. Toa je 2/3 ekipom.
Babunski vojvoda. Jest cueli za babunski vojvoda ? on je dedo ovaj selektor Boban. Nista mene ne cudi sta nashi danas dolazi bez 7 najbolji.
Babunski Vojvoda:
http://en.wikipedia.org/wiki/Gligor_Sokolovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Gligor_Sokolovi%C4%87" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje ce onda u Barselonu kad je iz tako plemenite porodice 
Pravilno ime Babunski je Sokolovic. Nakon 1912 mnogo stanovnika u Makedonije dobio novo ime.
Gligor Sokolovic je djedo Boban Babunski.
Inace ima jos jedan Babunski, ovaj David igra za Barcelona (U-20) verujem da ce biti igraciste ali ima jos jedan koj se zove Dorian koj igra za Real Madrid U19. Trenutno pvredan.
Spanci trazile ovaj David da igra za Spanije U21.
Gligor Sokolovic je djedo Boban Babunski.
Inace ima jos jedan Babunski, ovaj David igra za Barcelona (U-20) verujem da ce biti igraciste ali ima jos jedan koj se zove Dorian koj igra za Real Madrid U19. Trenutno pvredan.
Spanci trazile ovaj David da igra za Spanije U21.
Odlicna partija,jednostavno odlicna.Stiglo kao slag na tortu ovih kvalifikacija koje smo zaista veoma dobro odigrali.Narocito drugi deo.Ostaje jos baraz,uz malo srece u zrebu i ovakav nivo EP je itekako realan cilj,ali polako,prvo da vidimo koga ce nam zreb podariti 14.novembra.
Prezadovoljan sam igrom.Par korekcija je moguce ali ipak u sustini nista znacajno ne treba da se menja.Momci su odlicno odradili posao,par puta me istina jesu iznervirali i pored ovakvog rezultata ali ipak mladost i zelja za dokazivanjem je nesta sto im ne mozemo oduzeti.Zele oni sve najbolje ali izgore u toj zelji,pa im/mu unistavanje zicer kontre 4 na 2 skoro na 1 mogu oprostiti.
Mnogo vise mi se svidja varijanta reprezentacije u drugom poluvremenu kada je izasao prvo Ninkovic a usao Malbasic,te kasnije kada je izasao Markovic a usao Jojic.Mnogo lepse to izgleda u kreaciji sa mnogo vise jednostavnosti nego kada igraju prva dva.Markovic takodje ako se planira od njega nesta u reprezentaciji mora da se vrati na zadnjeg eventualno centralnog,jer njegova danasnja pozicija nije nesta gde on moze da pokaze sta sve zna.
Makedonci u poprilicno losem izdanju,kao plod nase dobre igre totalno smo ih neutralisali.Mali Babunski kako se i ocekivalo najbolji igrac ali jbg ne moze sam,Spirovski u prvom delu pokusao nesta ali tanko.
Prezadovoljan sam igrom.Par korekcija je moguce ali ipak u sustini nista znacajno ne treba da se menja.Momci su odlicno odradili posao,par puta me istina jesu iznervirali i pored ovakvog rezultata ali ipak mladost i zelja za dokazivanjem je nesta sto im ne mozemo oduzeti.Zele oni sve najbolje ali izgore u toj zelji,pa im/mu unistavanje zicer kontre 4 na 2 skoro na 1 mogu oprostiti.
Mnogo vise mi se svidja varijanta reprezentacije u drugom poluvremenu kada je izasao prvo Ninkovic a usao Malbasic,te kasnije kada je izasao Markovic a usao Jojic.Mnogo lepse to izgleda u kreaciji sa mnogo vise jednostavnosti nego kada igraju prva dva.Markovic takodje ako se planira od njega nesta u reprezentaciji mora da se vrati na zadnjeg eventualno centralnog,jer njegova danasnja pozicija nije nesta gde on moze da pokaze sta sve zna.
Makedonci u poprilicno losem izdanju,kao plod nase dobre igre totalno smo ih neutralisali.Mali Babunski kako se i ocekivalo najbolji igrac ali jbg ne moze sam,Spirovski u prvom delu pokusao nesta ali tanko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne bi @devil pohvalio Ninkovića, pa taman... Izgledalo je bolje je li što smo već imali vođstvo pa se Makedonci otvorili
a nisi uzeo u obzir prvih 20-ak minuta drugog poluvremena kad smo bili jako loši...
a nisi uzeo u obzir prvih 20-ak minuta drugog poluvremena kad smo bili jako loši...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A fudbal se igra 20 minuta u drugom poluvremenu je li ? Odlicno to nisam do sada znao.DANTES je napisao/la:Ne bi @devil pohvalio Ninkovića, pa taman... Izgledalo je bolje je li što smo već imali vođstvo pa se Makedonci otvorili
Sta cemo sa ostalih 70 ?Makedonci nisu nimalo losa ekipa a mi smo ih totalno zaustavili,ove kvalifikacije koje su iza nas Makedonci su odradili veoma dobro,odlicno.Porazeni su samo jednom,gol postigli na svakoj utakmici,imaju neke vrlo kvalitetne pojedince i dosta od njih odavde ce da zaigra u A timu veoma brzo.
Prvo poluvreme smo defanzivno odigrali skoro pa sjajno,Pantic je par puta lako izleteo ali to je to nije nas kostalo pogodka,ali vezni red je dosta peglao,sa brzim protokom lopte mi smo dolazili lagano do njihovog gola,ali cim taj sto ti kazes da ga ne bih pohvalio uzme loptu nas napad se dosta uspori.Ne uspori se kao npr.kada je uzme Tosic u A reprezentaciji ali ipak sasvim dovoljno da se odbrana Makedonije namesti.Pa seti se samo one kontre cini mi se da je bilo jos uvek 0:0.Znaci lik je vuce sa 60-og metra otrprilike i ide na samo jednog postavljenog stopera i drugog koji krece da se postavlja,ima desno Markovica,levo Milunovica i Mudrinskog koji hoce kroz sredinu.Znaci bukvalno napad ne moze biti bolje postavljen,i indijanac gubi loptu.Hoce on da se dokazuje,e pa dete jos si ti zelen za ozbiljnog fudbala sve dok ne pocnes da igras timski.Upravo zbog toga ja i govorim da ce mnogo pre od L.Markovica postati mnogo bolji igrac nego od Ninkovica.Jer Lazar vec sada razmislja mnogo zrelije bez obzira sto je mozda i manje talentovan od Ninkovica,ali je jednostavno sa glavom na "ti".
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ali je plej sa strašnom perspektivom... Danas je najbolji bio Milunović kažem u Zvezdi onako još nije odigrao... Jojić, je šta znam, izgleda moderno, ali to je sve još nedefinisano... Volio bih ga vidjeti kad gubimo ili je remi....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Devile jesmo mi nosioci ili ne? Kako se to određuje u ovom slučaju?
Jesmo... Tako da nema Španije, Njemačke itd...braoolyo je napisao/la:Devile jesmo mi nosioci ili ne? Kako se to određuje u ovom slučaju?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.