Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 sep 2012, 20:33

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 sep 2012, 20:44

ja ne znam da l' ovi naši seru pred kamerama i ovoliko respektuju Latviju. Mislim to je skroz na mjestu al usrali su pomalo sa izjavama brate mili :mrgreen: .
Pobjeda od 3 razlike ne bi trebala biti upitna
Vođa zna.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 sep 2012, 20:47

nedim1993 je napisao/la:ja ne znam da l' ovi naši seru pred kamerama i ovoliko respektuju Latviju. Mislim to je skroz na mjestu al usrali su pomalo sa izjavama brate mili :mrgreen: .
Pokusavaju da umire naciju! Vidis da nas je vecina pobudalilo i velimo da ih trebamo naklepati 5-0!! :D :D I kad bi ih naklepali 3-0 neki ne bi bili zadovoljni!! U tom je fazon! :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 sep 2012, 20:51

[youtube][/youtube]
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 sep 2012, 20:54

Opreza nikad dosta :!:
Treba malo igrati i pred Latvijcima, dati im malo morala da se otvore a svi znamo sta se desi kada Dzeko ili Ibisevic imaju viska prostora.
Sto se mene tice, pobjeda je jedino sto ja priznajem u ovom mecu, jer realno imamo bolju, kvalitetniju, skuplju reprezentaciju koja moze pomesti ne samo Latviju nego i mnogo jace selekcije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 10 sep 2012, 20:57

soccerfan je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:ja ne znam da l' ovi naši seru pred kamerama i ovoliko respektuju Latviju. Mislim to je skroz na mjestu al usrali su pomalo sa izjavama brate mili :mrgreen: .
Pokusavaju da umire naciju! Vidis da nas je vecina pobudalilo i velimo da ih trebamo naklepati 5-0!! :D :D I kad bi ih naklepali 3-0 neki ne bi bili zadovoljni!! U tom je fazon! :D :D
pa jedino to kao normalno objašnjenje. Al iskreno ova grupa je smiješna. Grčka tu i tamo kao najozbiljniji protivnik al opet mislim da smo mi kvalitetniji.
Uz maksimalan angažman prvo mjesto ne bi trebalo biti upitno.
Stvarno smo jaki. Konačno se to može reć.
Vođa zna.

NG1
Kontakt:

Post Postao/la NG1 » 10 sep 2012, 20:59

nedim1993 je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
pa jedino to kao normalno objašnjenje. Al iskreno ova grupa je smiješna. Grčka tu i tamo kao najozbiljniji protivnik al opet mislim da smo mi kvalitetniji.
Stvarno smo jaki. Konačno se to može reć.

Maksimalan angazman i podcjenjivanje protivnika ne ide bas zajedno.
Na taj nacin smo se vise puta opekli,al nece Bosancu u glavu, dzaba je...
Zadnja izmjena: NG1, dana/u 10 sep 2012, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.

Rios

Post Postao/la Rios » 10 sep 2012, 21:00

Znaci vrlo lahko sutra Avdija pocinje..Haj nek mu je sa srecom..
Nekako ne sumnjam da necemo postici koji gol..Sa ovakvim Vedom koji je u golgeterskoj formi,uvijek opasnijm Dzekom,Pjanicem koji ove godine igra zrelije i bolje,naravno i Miske ako bude tu nema sanse da ne postignemo golove..Eh sad,mene strah odbrane koja je i protiv Lihtenstajna izgledala nekako nesigurna..Ovi su opasniji od amatera sigurno,znali bi kazniti svaki nas kiks u odbrani..Ne bi valjalo nikako da oni povedu pa da mi kasnije budemo morali ganjati i stizati prednost..
Nadati se da ipak nece biti od toga i da cemo slaviti sigurnu pobjedu,pa makar i 1-0 :)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 10 sep 2012, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 10 sep 2012, 21:01

Stvarno smo jaki. Konačno se to može reć.[/quote]
Znam brate. I oni to znaju! Al znas i sam sta nam se znalo desiti kad udemo u utakmicu ono kako cemo-lako cemo!! I onda tragedija teska!! Nego bolje ovako respekt svima i ozbiljan pristup svakoj utakmici i eto nas na svjetsko!!! :D :D :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 10 sep 2012, 21:06

Grupa smijesna a tri repke iz nase grupe igrale na prvenstvima. OMG sta sve ovdje neces procitati :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2012, 21:11

Dobro rezultat sutra nije toliko vazan, primarno je bitno da Avdija ne zaigra.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2012, 21:13

neurofunk je napisao/la:Grupa smijesna a tri repke iz nase grupe igrale na prvenstvima. OMG sta sve ovdje neces procitati :roll:
Sve su to provjereni strucnjaci i bivsi selektori koji su se godinama bavaili fudbalom, nisu dzabe prograsili ovu grupu smijesnom, gdje igra Europski prvak 2004 i redovog ucesnika velikih takmicenja, kao i cetvrtfinalistu SP2010. Jos uz to, Litvanija i Latvija su ekipe koje se svrstavaju u isti sesir sa Luxemburgom i Lihtenstajnom, koje mozemo laganini s 5 komada natrpati.

Grupa jeste nesto laksa od ostalih, ali ipak, ovakvim mentalitetom kao sto neki mislie, opet cemo zavrstiti 2 mozda cak i 3.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2012, 21:15

Ma sta 5, dacemo im najmanje 4 gola, a bogami ako se Vedo zainati mogli bi oni i 3 primiti, jos Dzeko i Miske, svako po jedan, 2:0 za nas.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 sep 2012, 21:17

Ma mi smo šampioni, imamo tri titule svjetskih prvaka i još dvije evropskih, normalno da nam je ova grupa šprdnja. Ne bi je čak trebali ni igrati, jer nam je ispod časti igrati s nekakvim Latvijama i inim ekipama.

E moj Bošnjo, dobijemo par igrača koji nešto vrijede i umislimo da smo nekakva sila. Eto skinut će gaće ovi iz Latvije čim čuju da za nas igra Džeko. Koje dječije razmišljanje.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 10 sep 2012, 21:18

5-0 sutra lagano za nas ;)
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 sep 2012, 21:21

Ma kakav Avdija, sutra Mujdža počinje.Uz maksimalan pristup, pobjeda ne smije doći u pitanje.
DRUG NEBI TI PUNCA

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 10 sep 2012, 21:23

neurofunk je napisao/la:Grupa smijesna a tri repke iz nase grupe igrale na prvenstvima. OMG sta sve ovdje neces procitati :roll:
Ali realno uporedi je sa grupom gdje se za vrh bore Hrvatska, Belgija i Srbija i vidjeces razliku. A plus imas i Skotsku, Makedoniju i Vels kao navodno neke lose ekipe a opet se nasa 3L ne mogu porediti sa njima. U poredjenju sa ovom, onda nasa grupa jeste smijesna. Ako u modernom fudbalu postoji ta neka slaba grupa, onda je to ova.
ser del barça es el millor que hi ha !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 sep 2012, 21:25

Maksimalna euforija. Pojesti ih sutra kao malu porciju cevapa. Cuj Latvia.

Selektor Latvije Alkesandrs Starkovs: "Interesuje nas samo jasna pobjeda. Sve ispod bi bio sraman rezultat protiv jedne reprezentacije kao sto je BiH."

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 10 sep 2012, 21:28

Omerbavarac je napisao/la: Sto se mene tice, pobjeda je jedino sto ja priznajem u ovom mecu, jer realno imamo bolju, kvalitetniju, skuplju reprezentaciju koja moze pomesti ne samo Latviju nego i mnogo jace selekcije.
Sve je to imala i Barca pa je ispala od Chelsea u LP....
Sto se mene tice zadovoljan cu biti ako budu borbenost i zalaganje na nivou, e sad rezultat je pocesto i stvar srece...ne bi im zamjerio ni poraz ako odigraju sa velikim zalaganjem... :idea:
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 sep 2012, 21:29

Usro se ovaj ko grlica ;) Njihovi igraci igraju u smijesnim klubovima uz par izuzetaka. Kad izadju u grotlo Zenice nece znati sta ih je snaslo 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.