Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Reprezentacija Njemacke - Elf
Za utakmice protiv Farskih ostrva i Austrije Loew je pozvao sljedeće igrače:
GOLMANI: Manuel Neuer, Marc-Andre ter Stegen, Ron-Robert Zieler
ODBRANA: Holger Badstuber, Jerome Boateng, Benedikt Höwedes, Mats Hummels, Philipp Lahm, Per Mertesacker, Marcel Schmelzer
VEZNI RED: Lars Bender, Julian Draxler, Mario Götze, Ilkay Gündogan, Sami Khedira, Toni Kroos, Thomas Müller, Mesut Özil, Lukas Podolski, Marco Reus, Andre Schürrle
NAPAD: Miroslav Klose
GOLMANI: Manuel Neuer, Marc-Andre ter Stegen, Ron-Robert Zieler
ODBRANA: Holger Badstuber, Jerome Boateng, Benedikt Höwedes, Mats Hummels, Philipp Lahm, Per Mertesacker, Marcel Schmelzer
VEZNI RED: Lars Bender, Julian Draxler, Mario Götze, Ilkay Gündogan, Sami Khedira, Toni Kroos, Thomas Müller, Mesut Özil, Lukas Podolski, Marco Reus, Andre Schürrle
NAPAD: Miroslav Klose
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Koliko još sezona moraju odigrati konstantno u odličnoj formi Stindl,Schmiedbach,Rauch u Hannoveru da bi imali mjesta u reprezentaciji,posebno se odnosi na Stindla,ali naravno,da sutra potpiše za Bayern najednom bi postao materijal za reprezentacije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- anton 1983
- Kontakt:
Poanta je da ti igrači nemaju takvu individualnu kvalitetu, nego imaju trenera koji sa limitiranim igračima igra nogomet iznad mogučnosti samih nogometaša.Dylan Dog je napisao/la:Koliko još sezona moraju odigrati konstantno u odličnoj formi Stindl,Schmiedbach,Rauch u Hannoveru da bi imali mjesta u reprezentaciji,posebno se onodi na Stindla,ali naravno,da sutra potpiše za Bayern najednom bi postao materijal za reprezentacije.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- roy_makaay
- Kontakt:
Nek se i ja složim jednom s DylanomDylan Dog je napisao/la:Koliko još sezona moraju odigrati konstantno u odličnoj formi Stindl,Schmiedbach,Rauch u Hannoveru da bi imali mjesta u reprezentaciji,posebno se odnosi na Stindla,ali naravno,da sutra potpiše za Bayern najednom bi postao materijal za reprezentacije.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Jah,njihove individualne kvalitete su smješne u usporedbi sa onim od Gundogana i Schmelzera.anton 1983 je napisao/la:Poanta je da ti igrači nemaju takvu individualnu kvalitetu, nego imaju trenera koji sa limitiranim igračima igra nogomet iznad mogučnosti samih nogometaša.Dylan Dog je napisao/la:Koliko još sezona moraju odigrati konstantno u odličnoj formi Stindl,Schmiedbach,Rauch u Hannoveru da bi imali mjesta u reprezentaciji,posebno se onodi na Stindla,ali naravno,da sutra potpiše za Bayern najednom bi postao materijal za reprezentacije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- anton 1983
- Kontakt:
Pa nemoj baš nabrojat igrače koji nisu niti dobili neku pravu šansu
A gundogan ima šansu da bude bomba, dok me Schmelzer nakon one prve sezone razočaro, malo bolji Lell kak bi se reklo...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Koji klinac zove Draxlera u reprezentaciju? Najbolje bi bilo da igra za U21.
Nek' ga je zvao da bude lakse nasim zmajicima protiv Svaba u kvalifikacijama za koji dan.....Zdena04 je napisao/la:Koji klinac zove Draxlera u reprezentaciju? Najbolje bi bilo da igra za U21.
Jel' jos ikog Low pozvao u A selekciju a da moze igrati za mlade.... Vidim i Gundogan se spominje......
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anton 1983
- Kontakt:
Pa ima ih PK, ali bilo bi glupo da jedan Gotze igra za mlade!Hypnose je napisao/la: Jel' jos ikog Low pozvao u A selekciju a da moze igrati za mlade.... Vidim i Gundogan se spominje......
Modni-guru i njegova klapa u strucnom stabu i na terenu izgleda nisu nista naucili. Naime Lahm danas kao i pred svake kvalifikacije ponavlja da je sve neuspjeh osim titule u Brazilu.
Eh dok je modni-guru na celu repke taj film necemo gledati. Ko zna mozda nas u 1/2 finalu SP-a iznenadi formacijom u kojoj ce Neuer igrati napadaca, a Götze biti golman.
Eh dok je modni-guru na celu repke taj film necemo gledati. Ko zna mozda nas u 1/2 finalu SP-a iznenadi formacijom u kojoj ce Neuer igrati napadaca, a Götze biti golman.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Što se tiče Elfa mogu samo reći da je krajnje vrijeme da Low malo promijeni filozofiju igre.
Mislim da je došlo vrijeme da Jogi Low malo napravi balans u momčadi. Znači ja očekujem da Elf više poradi na fazi obrane jer su se neke greške počele ponavljati sve ćešće i ćešće. Na te greške je upozorio Kahn i potpuno se slažem s njim. Zbog te kritike Kahna vjerujem da je Low uvidio da griješi i da će početi igrati malo opreznije.
Znamo da su naslove osvajale obrane pa je vrijeme da Jogi to i shvati.
Znači vrijeme je da Khedira počne igrati zadnjeg veznog a ne da ga u napadu ima više nego u obrani. Vrijeme je da se nađe zadnja linija koja će se uigrati. To su dvije najveće zamjerke Lowu s moje strane. Naravno, po meni uvijek mora igrati Klose u ovoj formaciji koju igra Njemačka iako će mnogi željeti Gomeza ( kad je Gomez zdrav naravno ) no mislim da Klose bolje odgovara ovakvoj igri i ovakvim igračima koje Njemačka trenutno ima.
Mislim da je došlo vrijeme da Jogi Low malo napravi balans u momčadi. Znači ja očekujem da Elf više poradi na fazi obrane jer su se neke greške počele ponavljati sve ćešće i ćešće. Na te greške je upozorio Kahn i potpuno se slažem s njim. Zbog te kritike Kahna vjerujem da je Low uvidio da griješi i da će početi igrati malo opreznije.
Znamo da su naslove osvajale obrane pa je vrijeme da Jogi to i shvati.
Znači vrijeme je da Khedira počne igrati zadnjeg veznog a ne da ga u napadu ima više nego u obrani. Vrijeme je da se nađe zadnja linija koja će se uigrati. To su dvije najveće zamjerke Lowu s moje strane. Naravno, po meni uvijek mora igrati Klose u ovoj formaciji koju igra Njemačka iako će mnogi željeti Gomeza ( kad je Gomez zdrav naravno ) no mislim da Klose bolje odgovara ovakvoj igri i ovakvim igračima koje Njemačka trenutno ima.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Svaki puta ista priča. Kao i dok igraju Borussia i Bayern javlja se Lahm i kaže bolji smo, jači smo..... Glava boli od tih izjava jer na terenu to nikako ne pokazuju.amerosm je napisao/la:Modni-guru i njegova klapa u strucnom stabu i na terenu izgleda nisu nista naucili. Naime Lahm danas kao i pred svake kvalifikacije ponavlja da je sve neuspjeh osim titule u Brazilu.
U repki ista priča....
Kad se samo sjetim što je priredio Joachim Low za sastav protiv Italije tlak mi skoči na 200!!!
Ne kažem da bi Njemačka sigurno dobila tu tekmu da je postavio normalnu taktiku i igrače nego kažem da bi utakmica bila totalno drugačija da su igrali Schurrle, Reus i Klose a iza njih Ozil.
Jbg, utakmica protiv Grčke je bila loši pokazatelj i moralo se nešto mijenjat. Točnije, izmišljavat toplu vodu.
Upravo tako. Lahm se previse pravi pametan i samo zna pricati i kukati po medijima, a kada treba podnijeti kritiku glumi/e uvrijedjenu/e mladu/e. Trenutno jedino Khedira ima potencijal da bude kapiten Elf-a i mislim da ce nakon Brazila doci do te smjene.Stefan Effenberg je napisao/la:Svaki puta ista priča. Kao i dok igraju Borussia i Bayern javlja se Lahm i kaže bolji smo, jači smo..... Glava boli od tih izjava jer na terenu to nikako ne pokazuju.amerosm je napisao/la:Modni-guru i njegova klapa u strucnom stabu i na terenu izgleda nisu nista naucili. Naime Lahm danas kao i pred svake kvalifikacije ponavlja da je sve neuspjeh osim titule u Brazilu.
U repki ista priča....
Kad se samo sjetim što je priredio Joachim Low za sastav protiv Italije tlak mi skoči na 200!!!
Ne kažem da bi Njemačka sigurno dobila tu tekmu da je postavio normalnu taktiku i igrače nego kažem da bi utakmica bila totalno drugačija da su igrali Schurrle, Reus i Klose a iza njih Ozil.
Jbg, utakmica protiv Grčke je bila loši pokazatelj i moralo se nešto mijenjat. Točnije, izmišljavat toplu vodu.
Ja licno utakmicu protiv Italije necu nikad zaboraviti, a primjetno je da je nakon toga Elf i u medijima i kod navijaca izgubio na podrsci.
Dobro je rekao jedan navijac na TM forumu: Pobjedama protiv Svedske ili Austrije nas ne mogu vise kupiti !
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Stvarno ne znam zbog čega Lahm voli isticati takve stvari i to radi konstantno a to mu se onda vrati ko bumerang u glavu.amerosm je napisao/la:Upravo tako. Lahm se previse pravi pametan i samo zna pricati i kukati po medijima, a kada treba podnijeti kritiku glumi/e uvrijedjenu/e mladu/e. Trenutno jedino Khedira ima potencijal da bude kapiten Elf-a i mislim da ce nakon Brazila doci do te smjene.
Ja licno utakmicu protiv Italije necu nikad zaboraviti, a primjetno je da je nakon toga Elf i u medijima i kod navijaca izgubio na podrsci.
Dobro je rekao jedan navijac na TM forumu: Pobjedama protiv Svedske ili Austrije nas ne mogu vise kupiti !
Što se tiče kapetana ja bih volio vidjeti Neuera kao kapetana jer izgleda da ima tu personalnost i karakter koji je potreban za kapetana. Khedira mi je na terenu previše šutljiv, barem mi se tako čini. Kao Lahm.
Što se tiče te tekme protiv Italije ostaje jedna velika ljutnja i bijes na Lowa i njegove zamisli. Kako su mu pale na pamet takve gluposti to mi ni dan danas nije jasno. Onoga koji mu je to savjetovao treba suspendirati na 2 godine a ako je to odlučio Low onda je odmah nakon te tekme trebao dati otkaz i priznati grešku i njega je odmah trebalo suspendirati na 5 godina..... Kako mi je digao živac tada to je nevjerojatno. Kakve gluposti padaju čovjeku na pamet u tako važnoj utakmici. Ajde da nešto nije štimalo i da se "moralo" mijenjati ali ovako je to bio samoubilački potez.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastav Elfa za meč sa Faranima

12 napadača koje je Jogi pozvao u toku svog mandata i njihov bilans

12 napadača koje je Jogi pozvao u toku svog mandata i njihov bilans

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Izgleda da ce Lahm zaigrati na desnom beku a Smelconja na lijevom.
Mozda je ta odluka i bolja s obzirom da Njemacka osim Lahma nema kvalitetnog igraca koji ce pokriti taj desni bok. Boateng je vise stoper a samo u nuzdi moze igrati bekovske pozicije.
Howedes takodjer ima puno vise kvaliteta kao centralni odbrambeni igrac nego kao desni bek, sto je u nekoliko navrata igrao.
Ostaju tu jos neki momci koje treba probati kao sto je Diekmeier iz HSV-a kao i Jantschke iz Gladbacha, ali sam siguran da ako ostavi Lahma na desnoj strani ovi momci nemaju sta traziti.
Lijevi bek je koliko toliko bolje pokriven sa Schmelzerom i Aogom.
Mozda je ta odluka i bolja s obzirom da Njemacka osim Lahma nema kvalitetnog igraca koji ce pokriti taj desni bok. Boateng je vise stoper a samo u nuzdi moze igrati bekovske pozicije.
Howedes takodjer ima puno vise kvaliteta kao centralni odbrambeni igrac nego kao desni bek, sto je u nekoliko navrata igrao.
Ostaju tu jos neki momci koje treba probati kao sto je Diekmeier iz HSV-a kao i Jantschke iz Gladbacha, ali sam siguran da ako ostavi Lahma na desnoj strani ovi momci nemaju sta traziti.
Lijevi bek je koliko toliko bolje pokriven sa Schmelzerom i Aogom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Posto vidim da je mnogima jos uvijek tesko nakon onog ispadanja u polufinalu evo mog komentara na nastup Elfa na euru koji je bio jedno veliko razocaranje jer Njemacka nije uspjela i stvarno neznam vise u cemu je problem?!Vjerovao sam da mogu osvojit europsko i to bi bio melem na ranu nakon svih onih neuspjeha Bayerna u klupskoj sezoni.Nazalost kad nece onda nece do kraja.Da je Bayern uzeo ligu prvaka mislim da bi Njemacka puno bolje odigrala ovaj turnir.Bez obzira na pobjede protiv Portugala,Nizozemske,Danske igra nije stimala i to nije bila ona Njemacka sa SP-a 2010.Kad sam vidio da Löw uopce ne koristi jednog Reusa,Schurlea i na kapaljku Klosea uz onakvu losu igru bez obzira na pobjede,mislio sam to je neka taktika da zamaze oci drugima i onda u knock out fazi Elf krece u punu ofenzivu sto je utakmica protiv Grcke,dala naslutiti ali ipak nije bilo tako.Glupi eksperimenti Löwa i odmah cim sam vidio sastav znao sam da nece bit dobro.Isto tako neznam kako ljudska glupost moze ic u takav nedogled ,da nakon Grcke svi pricaju i pisu samo o finalu i eventualnom revansu protiv spanjolaca, kao da talijane nitko nista ne pita, a svi znamo bez obzira na slabu realizaciju da su sjajno odigrali sve utakmice do polufinala, a onda i najbolju u polufinalu. Uz sve to oni nikako ne leze njemcima makar igrala i B momcad,ali ipak da je Löw krenuo odlucno,agresivno i naravno s par izmjena u sastavu sigurno bi to puno bolje izgledalo i vjerojatno bi prosli talijane.
Sad krece novi ciklus kvalifikacija u kojem bi trebalo konacno sloziti momcad koja ce pokusati dogurati sto dalje u Brazilu odnosno da igraju oni igraci koji su trenutno u formi, a ne da se slaze momcad po starim zaslugama citaj Poldi, Merte... takoder pozitivno iznenadenje na euru je bilo postavljanje Hummelsa u momcad iako se dalo naslutiti u pripremnim susretima da ce Löw postaviti Mertea bez obzira sto je dugo bio ozljeden i sto uopce nije igrao, ali eto jedna dobra u svemu ovome.
Vidim mnoge nerviraju izjave Lahma i apsolutno se slazem sa svima koji tako misle.Ista stvar s Bayernom(glavne face u izjavama Lahm,Kroos,Nerlinger) koji svaki put dizu svoju ekipu u nebo i kao pucaju od samopouzdanja,mi smo najbolji,mi ovo,mi ono, a onda na terenu igraju kao zdepi, umjesto da inteligentno prebace ulogu favorita na druge,da njih pumpaju laznim samopouzdanjem,da ih hvale... ne, oni sebe hvale i s time dodatno napaljuju ove druge koji grizu jos vise... 100 puta sam reko i stalno ponavljam Lahm je fenomenalan igrac vec niz godina ali kapetan nemoze bit!!!
Bild za danasnju tekmu najavljuje sastav u formaciji koju je jedno vrijeme isprobavao Löw 4-1-4-1 sa zadnjim veznim Khedirom pa cetvorka Muller-Götze-Ozil-Reus i Klose u napadu.Kako se ostalima cini ta postava i mislite da ce zbilja tako danas igrati???
Sad krece novi ciklus kvalifikacija u kojem bi trebalo konacno sloziti momcad koja ce pokusati dogurati sto dalje u Brazilu odnosno da igraju oni igraci koji su trenutno u formi, a ne da se slaze momcad po starim zaslugama citaj Poldi, Merte... takoder pozitivno iznenadenje na euru je bilo postavljanje Hummelsa u momcad iako se dalo naslutiti u pripremnim susretima da ce Löw postaviti Mertea bez obzira sto je dugo bio ozljeden i sto uopce nije igrao, ali eto jedna dobra u svemu ovome.
Vidim mnoge nerviraju izjave Lahma i apsolutno se slazem sa svima koji tako misle.Ista stvar s Bayernom(glavne face u izjavama Lahm,Kroos,Nerlinger) koji svaki put dizu svoju ekipu u nebo i kao pucaju od samopouzdanja,mi smo najbolji,mi ovo,mi ono, a onda na terenu igraju kao zdepi, umjesto da inteligentno prebace ulogu favorita na druge,da njih pumpaju laznim samopouzdanjem,da ih hvale... ne, oni sebe hvale i s time dodatno napaljuju ove druge koji grizu jos vise... 100 puta sam reko i stalno ponavljam Lahm je fenomenalan igrac vec niz godina ali kapetan nemoze bit!!!
Bild za danasnju tekmu najavljuje sastav u formaciji koju je jedno vrijeme isprobavao Löw 4-1-4-1 sa zadnjim veznim Khedirom pa cetvorka Muller-Götze-Ozil-Reus i Klose u napadu.Kako se ostalima cini ta postava i mislite da ce zbilja tako danas igrati???
Konacno neko pametan u ovoj selekciji, a izmedju redova se vidi na koga se ova kritika odnosi.Khedira: „Ich habe die Spanier nie von einem EM-Finale gegen Deutschland reden hören. Die haben immer nur vom nächsten Spiel gesprochen. Das zeichnet die wirklich großen Mannschaften aus (...) Wir arbeiten darauf hin, endlich wieder einen großen Titel nach Deutschland zu holen. Aber wir brauchen darüber nicht noch mal zwei Jahre reden.“
Prema BILD-u modni-guru se odlucio da sutra igra u formaciji 4-2-3-1, sto znaci da ce Super-Mario utakmicu poceti sa klupe.
- anton 1983
- Kontakt:
A ko je super Mario u ovoj repki? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.