Haj ti na facebook sineNedimko je napisao/la:ja sad kad opet bude raspust planiram u teretanu i u ribolov na savu jednom sam peco deset dana bez prestanka
Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Neka ga, dobar je. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
gojzerica
- Kontakt:
Jesil bar nešto upecao? 
i je si li šta ulovio?M4kaveli je napisao/la:Haj ti na facebook sineNedimko je napisao/la:ja sad kad opet bude raspust planiram u teretanu i u ribolov na savu jednom sam peco deset dana bez prestanka
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 10 sep 2012, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan je Nedimko sa ribar stari, i veliki poznavatelj fudbala. 
DRUG NEBI TI PUNCA
jok.gojzerica je napisao/la:Jesil bar nešto upecao?
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Ne znam za vas, al' ja se pišam od smijeha.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa ja stare epizode,ne ovo novo.Al eto odo malo na fb,mozda bude sta zanimljivoHigh je napisao/la:Vjeruj, Vizu i danas volim pogledati. Mislim, one prve epizode, kasnije su sjebali sve.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Vidi što je đuturume opalila nostalgija iz djetinjstva za Yugi oh crtanim. Prije dvije godine se prikazivao.

Smiješno je da se djeca od 12,13 godina mješaju u diskusiju o tome. Nisu ni drkali kako treba a o već ih nostalgija puca.
Smiješno je da se djeca od 12,13 godina mješaju u diskusiju o tome. Nisu ni drkali kako treba a o već ih nostalgija puca.
Who dares, wins !
Jest onaj sa novim likovima, kartama i epizodama.
Prvi YU-GI-OH je izasao prije nekih 7-8 godina ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Sa 6,7 nek si gledao pa izračunaj koliko ti je godina.M4kaveli je napisao/la:Jest onaj sa novim likovima, kartama i epizodama.
Who dares, wins !
Ma gledalo je dosta osoba te animirane serije na satelitskoj nekoliko godina ranije neko što će biti prikazivano kod nas,na njemačkom RTL-u se to gledalo.
Postoji uvjerenje da djeca uz satelitsku nauče njemački jezik,ja sam izgledao sve epizode Dragon Ball na njemački nisam naučio ni riječ
Postoji uvjerenje da djeca uz satelitsku nauče njemački jezik,ja sam izgledao sve epizode Dragon Ball na njemački nisam naučio ni riječ
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jarane prije u osnovnoj ako budem miran i dobijem pohvale od uciteljice ode mi stara kupit slicice,fudbaleri ovo ono,ne znam tacno koja godina al staro je bilo strava.A uvijek sam bio ljubomoran na havera ,uvijek je dobijao 2-3 paketica vise

Pa onda zmire igras sa starijim al u cvoku,vazda mi je glava bila natecena

Pa onda zmire igras sa starijim al u cvoku,vazda mi je glava bila natecena
Volim te Celik ! ! !
Sta imam racunat ?
Taj crtani je dovoljno star da se 90% ovog foruma moze sjetiti nekih boljih vemena uz njega.
Taj crtani je dovoljno star da se 90% ovog foruma moze sjetiti nekih boljih vemena uz njega.
Pa može jer je preko 90 % foruma maloljetno. Nikad zato normalne diskusije na ovom forumu neće biti.M4kaveli je napisao/la:Sta imam racunat ?
Yugi Oh generacija.
Who dares, wins !
- legenda reala
- Kontakt:
Ne mora značiti da je maloljetno, tvrdiš nešto u što nisi siguran, možda je gledao 2000 taj crtani, kad je i počelo njegovo emitovanje u Evropi, a tad satelitske antene bile u modi
Drugo je što kod nas sve kasni nekih 5-6 godina

PS ja ga nisam gledao, ovi crtani na taj kalup su mi glupi
Drugo je što kod nas sve kasni nekih 5-6 godina
PS ja ga nisam gledao, ovi crtani na taj kalup su mi glupi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tebi je smijesan, a svima nama je odlican.
Jesu li smijesni Mumijevi ?
ja te Mumijeve sam gledao,ajoj nijedne nisam propuštaoM4kaveli je napisao/la:Tebi je smijesan, a svima nama je odlican.
najači lik mi je bio ako se sjećam Mala Mu
Evo recimo Legenda Reala je punoljetan, ali on i dalje gleda crtane. 
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Ma dobro oni prvi Mumijevi tamo nekad odma poslije rata su bili hit, ono narod izašao iz rata pa mu sve bilo bauk, gledalo ih od 7 do 77, baš tako i to išli nedjeljom prije Dnevnika, ma čekala se epizoda Mumijevih ko ozeblo sunce

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.