Pa lik je napisao Lihtejnštajn, znači pravilno je... Il' je Luxemburg...D10S je napisao/la:E nije LihteJnstajn, nego Lihtenstajn.*p!p!t@* je napisao/la: I nije Lihtenštajn, nego Lihtejnštajn.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Lihten%C5%A1tajn" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar post, nije zasluzio da se nadje na ovoj temi, ali dobro. S cim se god ne slazes, to je smijesno, 'ta ces.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ode tema u qurac ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
Nekako mi ovo vuče na našeg' druga Makaša, jel' ono on nedavno dobio ban ?Donnie Darko je napisao/la:Nedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Koliko ti je to godina ?Donnie Darko je napisao/la:Nedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nedimko ima punih tlinest godina, i uzeo je četrnaestu
Počeo je ići u teretanu, bar na forumu, čuvajte se 
DRUG NEBI TI PUNCA
Sad malo istražujem Nedimkove postove i mogu reći da je najveća lafčina na forumu još od odlaska analitičara i dolaska don_burze..
NAPRIJED NARODE!
DonVito uskrsnuo?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
uskrsne on cesto, ali kraj mu je uvijek isti.Oxygen je napisao/la:DonVito uskrsnuo?
Vom Jäger zum Gejagten
-
karameldar
- Kontakt:
Koja je kraljina ovaj nedimko,pa svaki post mu je za ove teme. 
YNWA!
HahahahhahahahhaDonnie Darko je napisao/la:Nedimko je napisao/la:ja se sjećam edina mujčina još dok je bio pionir a sad njegova djeca samnom idu u školu
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nedimko je napisao/la:može li igrač dobiti crveni card ako npr. prije meča nekome opsuje mamu ili zavali šljagu dal bi ako je najavljen u prvi tim morali početi bez njega npr. kad se zagrijavaju i utakmica samo što nije počela on slučajno pljune i vjetar pojača i njegovu pljuvačku u zrak odnese protivniku u lice on ga prijavi i sudija mu da karton dali ga mogu mjenjati ako je početak samo što nije počeo???
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ne moze ovo biti smijesno, al nikako ne moze.Kakve su ove gluposti Boze dragi cccceze je napisao/la:Nedimko je napisao/la:može li igrač dobiti crveni card ako npr. prije meča nekome opsuje mamu ili zavali šljagu dal bi ako je najavljen u prvi tim morali početi bez njega npr. kad se zagrijavaju i utakmica samo što nije počela on slučajno pljune i vjetar pojača i njegovu pljuvačku u zrak odnese protivniku u lice on ga prijavi i sudija mu da karton dali ga mogu mjenjati ako je početak samo što nije počeo???
Za zivot cijeli!
Na temi o kosarkaskom klubu Crvena Zvezda:

Nedimko je napisao/la:pa crvena zvezda je tema prosinečki im bio trenernerminh74 je napisao/la:da nisi pogresio temuNedimko je napisao/la:kako je sad stanje bez prosinečkog u cz
i onda:Nedimko je napisao/la:on je bio neki ofanzivni vezni sklon napadu po sredini dobar igrač kažu vidio sam na yutubu golove samo tad imao dugu kosuskeva je napisao/la:Koliko sam ja upucen Robi nije igrao kosarku
Nedimko je napisao/la:izvinjavam se ja mislio da sam na fudbalu sori moja greška a o košarki neznam ništa doviđenja
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A ****, u nekim slucajevima humor granici sa gluposcuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ne moze ovo biti smijesno, al nikako ne moze.Kakve su ove gluposti Boze dragi cccceze je napisao/la:Nedimko je napisao/la:može li igrač dobiti crveni card ako npr. prije meča nekome opsuje mamu ili zavali šljagu dal bi ako je najavljen u prvi tim morali početi bez njega npr. kad se zagrijavaju i utakmica samo što nije počela on slučajno pljune i vjetar pojača i njegovu pljuvačku u zrak odnese protivniku u lice on ga prijavi i sudija mu da karton dali ga mogu mjenjati ako je početak samo što nije počeo???
hvala ti za ovo Cartman što si našao
Hahahahahahahahahahaha kakav laf.Nedimko je napisao/la:izvinjavam se ja mislio da sam na fudbalu sori moja greška a o košarki neznam ništa doviđenja
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Toxicity je napisao/la:Hahahahahahahahahahaha kakav laf.Nedimko je napisao/la:izvinjavam se ja mislio da sam na fudbalu sori moja greška a o košarki neznam ništa doviđenja
burzi stigla konkurencija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.